בתערובת קנויה להכנת פנקייק, שכל מה שצריך לעשות זה להוסיף מיים לערבב טוב ולטגן! (אני הוספתי חלב...) יצא ממש טעים והוגש עם רוטב מייפל+רוטב שוקולד, דבש וקוקוס...
ולמה בשעה כזו? זה הזמן שאפשר להיות מרוכז. המצרכים: 1 ק"ג קמח 1 כף מלח 1 כף סוכר 50 גרם שמרים חצי ליטר מים אני משתמשת בחלב יותר טעים למילוי: 4 חבילות גבינת חמד 5 אחוז מגורדת.(אל תנסו להשתמש בגבינה אחרת כי היא תנזל מהבצק): אופן ההכנה: לערבב את הקמח הסוכר והמלח להוסיף את השמרים. להוסיף את החלב או המים.ללוש בצק רך ונעים למגע (לא דביק) להניח להתפחה עד שמכפיל את נפחו. ליצור כדורים בגודל כדור פינ פונג קצת יותר גדול.לכסות ולהתפיח שוב . לרדד את הכדור למלא בגבינה ולמעוך אותה היטב על הבצק. לסגור את הבצק. ולהכות את הבצק הממולא בכף היד כדי לשטח את המאפה. להכין מחבת טפלון או מחבת חשמלי ולטגן ללא שמן. מיד, לא לתת למאפה הממולא לתפוח (יש כאלה שמוסיפים כל נגלה של טיגון מעט מרגרינה או חמאה. אני שמתי בהתחלה.אבל באמת שאין צורך) הפעם ביקשתי מבני לעזור לי כדי שאוכל לצלם. תכינו ומבטיחה לכם,שמהר מאוד לא תמצאו פרור מהמאפה. נחטף במהירות בהצלחה טובה