לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
99669,966 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!
x
הודעה מהנהלת הפורום
בחודש דצמבר נכתבו 1115 הודעות ......
 
הגולשות הפעילות בחודש דצמבר ...
 
אילנית 
רותי 410 
מלכה
אתי
אמא אדמה.
 
תודה מצוות אוכל כשר 
אושרת טובה ורותי 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'כרוב כמעט שלם ממולא כל טוב'
כרוב כמעט שלם ממולא כל טוב
<< ההודעה הנוכחית
09/11/2011 | 00:41
59
36
זו החידה וזהו פשרה והקדמה
אקדים ואומר למה אני נותנת את הסדנא בלילה.כ
מפני שאני יוצאת מוקדם בבוקר לעבודה,וכשאני חוזרת ומתישבת ליד המחשב הרבה זמן אני נדבקת לכסא.
ועוד קצת הקדמה על המתכון: את הרעיון שאבתי מחוברת על השולחן ושיניתי אותו.הופיע במילוי בשרטחון ,אנשובי ביצים ,חזה עוף.פרות יבשים.בשר אני לא אוהבת..אנשובי ובשר? לא הולך דגים ובשר. ולכן אתן את מה שאני הכנתי ואתם תשתוללו לפי מה שבני הבית אוהבים. הרבה עבודה ומתאים לאירוח.אבל כדי להאכיל אורחים צריך לנסות קודם את התבשיל אז בני הבית היו שפני ניסיון שלי.ואמרו לא רק ל אירוח!.וכשהם יבקשו שוב שהם יכינו את העבם הזה מכינים לשמחות.יצא מעדן
חומרים:
כרוב אחד גדול ויפה.
למילוי הכרוב:
בצל קצוץ לקוביות
חופן צימוקים
חופן חמוציות
3-4 מישמשים חתוכים לקוביות קטנות
4 שיזיפים יבשים מגולענים
חופן קטן של צנוברים קלויים
200 גרם כבד צלוי חתוך לקוביות
300 גרם חזה עוף טחון
כוס אורז
פיטרוזיליה
פלפל שחור
מלח
רוטב צילי מתוק
כמובן את הכל אתם יכולים לשנות לפי טעמכם
לציר הכרוב הממולא:
שתי קופסאות רסק עגבניות
קורט סוכר
מיץ מחצי לימון
בצל קצוץ דק
שתי כפות דבש
כף סילאן
פלפל שחור
מלח.
כמובן אלו שלא אוהבים מתוק שיורידו את המתוק אבל...את הקורט סוכר להשאיר כדי לשבור את החומציות של הרסק
אופן ההכנה:
להרתיח מים בסיר גדול.להוציא את הקלח מהכרוב.כשהמים רותחים להכניס בזהירות את הכרוב ולהרתיח כ8 דקות.להוציא את הכרוב ולתת לו להתקרר.בנתיים מכינים את המילוי.
המילוי::
לטגן  את הבצל,להוסיף את העוף הטחון לטגו עד שמשנה צבעו.להוסיף את הכבדים הצלויים לטגן עוד כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים והתיבול לטגן עוד עמה דקות.ולצנן.
הכנת הרוטב:
לטגן את הבצל להוסיף את הרסק הסוכר מלח ופלפל שחור לטגן כמה דקות.להוסיף את שאר המצרכים ומים. המים צריכים לכסות את חצי וקצת יותר מהכרוב בשעת הבישול
כאן מתחילה המלאכההפשילו שרוולים.לקחת קערה ולהניח בה בד חיתול או כל בד אחר כשהבד יוצא מהשוליים של הקערה. להתחיל לפרק את הכרוב ולהניח את העלים בחפיפה מסביב לדפנות הקערה.כשאתם מרגישים שהנחתם מספיק עלים ונשארו העלים הקטנים.סיימתם.שימו גם כמה עלים באמצע.עכשו אפשר לשים את המילוי .ולקשור את החיתול כמה שיותר צמוד לכרוב .
הביאו לרתיחה את הציר והכניסו את הכרוב הקשור בבד. הביאו שוב לרתיחה .והנמיכו את הלהבה.לבשל שעה וחצי.כשמידי פעם אתם מנענים את הסיר כדי שהציר יחלחל לתוך הכרוב.
להוציא את הכרוב מהסיר לשים במסננת להגרת הנוזלים אחרי שהתקרר מוציאים את הכרוב על צלחת בזהירות. בזמן ההגשה שמים את הרוטב על הכרוב.
אז עכשו יש לי לא רק כלים בשריים וחלבי. יש לי גם חיתול חלבי לגבינת שמנת.ויש לי גם חיתול בשרי
הרבה עבודה אבל טעים ומרשים..תהנו
טובה.
קודם התוצאה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'1 הוצאת הגזע מהכרוב'
1 הוצאת הגזע מהכרוב
09/11/2011 | 00:45
37
7
לרוקן יותר ממה שנראה בתמונה כי לא רוקנתי מספיק והיה קשה לי להפריד את העלים
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'2 הנחת הבד'
2 הנחת הבד
09/11/2011 | 00:49
36
6
לצפיה ב-'3 הנחת העלים'
3 הנחת העלים
09/11/2011 | 00:54
35
5
כאן מכיוון שלא בישלתי מספיק את הכרוב לא הצלחתי כל כך לצלם את ההנחה המדויקת של העלים אבל עם המילוי זה הסתדר
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'4 הכנסת המילוי לכרוב'
4 הכנסת המילוי לכרוב
09/11/2011 | 01:00
34
5
לצפיה ב-'5 סגירת הכרוב'
5 סגירת הכרוב
09/11/2011 | 01:07
33
5
לצפיה ב-'6 קשירת הבד '
6 קשירת הבד
09/11/2011 | 01:17
32
4
לצפיה ב-'7הכנת הציר'
7הכנת הציר
09/11/2011 | 01:19
31
4
לצפיה ב-'8 הכנסת הכרוב לסיר'
8 הכנסת הכרוב לסיר
09/11/2011 | 01:21
30
4
לצפיה ב-'9 התוצאה '
9 התוצאה
09/11/2011 | 01:26
29
4
לצפיה ב-'10 ועוד אחת וזהו'
10 ועוד אחת וזהו
09/11/2011 | 01:32
16
5
תודה לכם שהאזנתם לי
ועכשו אלך לישון עוד שעתיים קמים לעבודה. ניפגש כשאחזור
בנתיים תהנו

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובה"לה ..את גדולההההההההה'
טובה"לה ..את גדולההההההההה
09/11/2011 | 06:41
5
1
השארת אותי על הלשון בחוץ מרוב התפארות

ת-ו-ד-ה

יום נעים
לינדה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובל'ה, אפשר ביסוןניראה פנטסטי טעים'
טובל'ה, אפשר ביסוןניראה פנטסטי טעים
09/11/2011 | 07:04
ממש ניראה טוב ופרזנטטיבי מאוד לאירוח.

תודה לך יקרה

גילה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וואו, איזה רעיון גאוני'
וואו, איזה רעיון גאוני
10/11/2011 | 11:57
3
אני לא מגיבה פה לעיתים קרובות, אך למראה הכרוב לא יכולתי להתאפק. באמת רעיון גאוני, כל הכבוד לך טובה.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סבתא רות תודה ולמה את לא איתנו?'
סבתא רות תודה ולמה את לא איתנו?
10/11/2011 | 15:41
2
אז טוב שהעלתי את הסדנא של הכרוב ככה רואים  ושומעים את כולם  באמת זכרתי שיש גם סבתא רות.
אז בואי השתתפי ושתפי אותנו גם במעשי ידייך
תודה לך על הפירגון

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'קצת קשה לי לשתף בתמונות '
קצת קשה לי לשתף בתמונות
11/11/2011 | 07:48
1
כי אני אף פעם לא חושבת על זה לצלם את המוצר המוגמר. בשבוע שעבר הכנתי עוף שלם, בלי עצמות, ממולא ויצא מעולה ויפהפה, אך בכלל לא חשבתי לצלם אותו, אולי באמת חבל.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וואוו כמה חבל סבתא רות'
וואוו כמה חבל סבתא רות
11/11/2011 | 08:51
נשמח לראת את מעשי ידייך בתמונות תחשבי על זה.

שבת שלום
טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וואו איזה אליפות'
וואו איזה אליפות
09/11/2011 | 07:29
אין עלייך
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובהלה יאמייייייייי'
טובהלה יאמייייייייי
09/11/2011 | 08:02
סדנא נפאלה ותודה על השיתוף
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מ ק ס י ם ! פשוט גאוני.'
מ ק ס י ם ! פשוט גאוני.
09/11/2011 | 10:02
1
לצפיה ב-'טליה תודה'
טליה תודה
09/11/2011 | 12:22
לצפיה ב-'נמושקה 1 וואו איזה יופי שאלתי האם אפשר להכין '
נמושקה 1 וואו איזה יופי שאלתי האם אפשר להכין
09/11/2011 | 18:14
1
3
את המילוי הסטנדרטי לזה כמו אורז בשר וכ"ו...- תודה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'השמנמונת ערב טוב- בעצם למה '
השמנמונת ערב טוב- בעצם למה
09/11/2011 | 18:32
3
לא? כתבתי שאני שיניתי למה שבני הבית אוהבים.
אז יאלההההההההההה   תתפרעי
ואז אם הכנת ספרי איך יצא

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-' WOW נמושקה '
WOW נמושקה
09/11/2011 | 19:37
1
1

כל הכבוד לך, את פשוט נפלאה ותודה על ההשקעה בצילום סדנא נהדרת

נראה נפלא ובטוחה שגם טעים מאוד


אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מונדי תודה ולאן את נעלמת לנו?'
מונדי תודה ולאן את נעלמת לנו?
09/11/2011 | 20:21
לפחות זכיתי לפרגון ממך
תודה אשה יקרה על הפרגון.
ולא לברוח לנו.

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'תסלמי על הפרוייקט ועל התיעוד שלו'
תסלמי על הפרוייקט ועל התיעוד שלו
10/11/2011 | 01:00
1
1
בעבר נהגתי להכין משהו דומה בלי לפרק כלל את הכרוב.

מרתיחים אותו לריכוך.
מסירים כארבעה עלים ואז מסירים כיפה.
מרוקנים את התוך ומשאירים דופן בעובי של כ4 עלים.
ממלאים את ה"כדורגל".
מחזירים את הכיפה ועוטפים בעלים שהוסרו ומבשלים.
דומה מאד למה שעשית אך בתהליך שנראה לי קצת יותר פשוט.
אין ספק שהיתרון הגדול בשיטה שלך הוא שהגודל הסופי לא מוגבל על ידי הגודל הראשוני של הכרוב.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
10/11/2011 | 08:41
לצפיה ב-' וואו וואו ועוד פעם וואוווווווווווו'
וואו וואו ועוד פעם וואוווווווווווו
10/11/2011 | 00:00
11
טובהל'ה הרסת אותי, איזה כרוב מדהיםםםםםםם
כדי לאכול דבר כזה הייתי טסה ב או באה ב כדי להגיע ראשונה לתפוס מקום לארוחה כזו

את פשוט מלכה

קבלי ענק על הסנדא המשגעת
אפרת
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'אפרתוש ועכשו אלך לישון רגועה כנסו כולם'
אפרתוש ועכשו אלך לישון רגועה כנסו כולם
10/11/2011 | 00:28
10
קודפ כל לפני כמה דקות אמרתי אפרתוש חסרה.ועכשו נסכם.
בזכות הפורום הזה עליתי במשקל קילו לפחות והכל מהמחמאות והפירגון. אתן נשים מקסימות.כל אחת מיוחדת במינה.תענוג לי לשתף אתכן.וגם שווה
וממך אפרתוש אני לומדת יותר מכולן.למרות מה שאת עוברת את נלחמת ולא מוותרת.לפעמים נשברת נופלת אבל קמה, וממשיכה הלאה. ממך למדתי כשיש לי כאבים, להגיד ב"ה. שלא יותר גרוע.וכל יום אני מפרישה חלה לרפואתך ומבקשת ממש בבכי מבורא עולם שיסיר ממך את היסורים.
לך מגיע של גבורה ו של בריאות.אני מצדיעה לך. תמשיכי להלחם ולא לוותר.
ולכל הנשים בפורום לכל אחת ואחת מגיע .אתן פשוט נפלאות חברות אמיתיות. ואני שולחת לכולן אחד ענקקקקקקקק.
לילה טוב או בוקר טוב
אפרתוש בקשה כל יום את מתיצבת במסדר המפקד
הראש שלי כל היום מה עם אפרתוש?
תודה לך ולכולם כאן
טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובהל'ה, בחיים שלי לא התרגשתי ככה '
טובהל'ה, בחיים שלי לא התרגשתי ככה
10/11/2011 | 09:46
9
2
יואו, אני ממש חסרת מילים כרגע, מאוד מתרגשת מדבריך
מאוד מרגש לדעת שאת רואה בי מקור לכוחות לחימה והתמודדות יומיומית
עכשיו אני מרגישה שקיבלתי "מנת ייתר" של כוחות ממך ואווווווווווווווווווו

באמת שלא קל לקום יום אחד בבוקר ולדעת שכל העולם התהפך ועכשיו המציאות היא אחרת.
ככה אני חיה כמעט שנתיים מתחילת המחלה. בהתחלה הייתי בשוק שיש לי מחלה כזו מפחידה והייתי
בוכה המון ומפוחדת מאוד. כיום יש בי עוד המון פחדים וחששות אבל לומדת להתמודד איתם.
מדיי פעם בוכה, פורקת מתחים וחוזרת לעצמי עם המון תקווה ואמונה.
תמיד צריך לקום כשנופלים ולהמשיך הלאה גם כשהכל נראה קשה מאוד. חייבים להילחם ולא לוותר

טובה'לה ממש ריגשת אותי בתגובתך
אפרת

אוכל כשר >>
לצפיה ב-'אז זהו שאת מרגשת אותי'
אז זהו שאת מרגשת אותי
10/11/2011 | 11:27
8
ותזריקי לך לדם שממך שואבים את הכוחות.
עכשו כל פעם שיש לי כאבים במקום להגיד כואב לי .אני אומרת ה' יעזור .על מה אני מתלוננת???
אומרת לעצמי תלמדי מהגיבורה  אפרתוש ממשיכה וממשיכה נופלת וקמה. ונלחמת. ואני יודעת מה זו המחלה הזו.אימי סבלה ממנה 16 שנה. וראיתי את כאביה.רק שאז לא ידעו לקרוא לילד בשמו.וגם אימי נלחמה ונלחמה ולא וויתרה במטבח  בניקיונות.אז אני יודעת מה את עוברת.
ועכשו כל פעם אפנה רק אלייך לקבל חיזוקים.
ואנחנו בשבילך כאן ותמיד תמיד.
חיזקי ואימצי וקבלי
טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובהל'ה אימך חלתה גם בטרשת נפוצה?'
טובהל'ה אימך חלתה גם בטרשת נפוצה?
10/11/2011 | 11:43
7
לצפיה ב-'אפרתוש- כן גם אימי חלתהבטרשת נפוצה'
אפרתוש- כן גם אימי חלתהבטרשת נפוצה
10/11/2011 | 15:32
6
לצפיה ב-'טובהל'ה ממש מצטערת לשמוע על אמך'
טובהל'ה ממש מצטערת לשמוע על אמך
10/11/2011 | 16:06
5
הופתעתי לדעת על אמך שחלתה גם היא בטרשת נפוצה כמוני
מקווה שלא תכעסי אם אשאל אותך כמה שאלות בקשר לאימך,
באיזה גיל חלתה? איך היא התמודדה עם המחלה? האם הגיעה למצב של נכות?
היא קיבלה טיפול למחלה? כמו שידוע לך, עדיין אין תרופה למחלה רק זריקות או עירוי בוריד
למניעת התקפים קשים של המחלה.

יאה, אני ממש מופתעת שסיפרת על כך, לא תיארתי לרגע שמישהי קרובה אליך, אמך,
חלתה בטרשת נפוצה כמוני. עכשיו ברור לי יותר על התעניינותך במצב שלי, שהרי את מבינה ויודעת מה הוא הסבל הנוראי הזה של המחלה הקשה הזו
מה שלום אמך היום?

מצער אותי לדעת, באמת



אוכל כשר >>
לצפיה ב-'אפרתוש - שולחת לך מסר'
אפרתוש - שולחת לך מסר
10/11/2011 | 20:36
4
לצפיה ב-'טובהל'ה, לא קיבלתי מסר'
טובהל'ה, לא קיבלתי מסר
11/11/2011 | 00:03
3
לצפיה ב-'בדרך אפרתוש עכשו יצאתי מהמטבח'
בדרך אפרתוש עכשו יצאתי מהמטבח
11/11/2011 | 00:10
2
ויושבת לכתוב לך עוד כמה דקות תקבלי יקירה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובהל'ה תנוחי, עבדת הרבה במטבח'
טובהל'ה תנוחי, עבדת הרבה במטבח
11/11/2011 | 00:20
1
תשלחי לי מחר, אל תמהרי. מממ... בעצם, עכשיו זה מחר, לא?  כבר אחרי חצות
אז תשלחי לי בבוקר במשך היום, את זקוקה לשינה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-' שלחתי ואפילו מחכה לתשובה'
שלחתי ואפילו מחכה לתשובה
11/11/2011 | 00:42
לצפיה ב-'באמת מרשים מאד, אבל כמו שאמרת: הרבה עבודה'
באמת מרשים מאד, אבל כמו שאמרת: הרבה עבודה
09/11/2011 | 08:52
1
לצפיה ב-'לכל החברות היקרות- תודה '
לכל החברות היקרות- תודה
09/11/2011 | 09:47
על הפירגון
פשוט תענוג  להיות איתכן ולשתף.

לכולןןןןןןןןןןןןןן
טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'זה נראה משהו-משהו!!'
זה נראה משהו-משהו!!
09/11/2011 | 09:49
הייתי שמחה מאדדדדדדדדדד לאכול כרוב כזה (רק בלי בשר)
אבל אין סיכוי שאני אכין. יותר מדי מסובך בשבילי
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טובה, מהמם, מקסים, מרהיב!!!'
טובה, מהמם, מקסים, מרהיב!!!
09/11/2011 | 09:54
1
יישר כוח לך על האתגרים שאת לוקחת.
דברים פשוטים לא באים אצלך בחשבון, הא?
באמת כל הכבוד.

ומסכן החיתול הבשרי, לפחות את החיתול החלבי לא היית צריכה לבשל - יצא טעים? (החיתול, אני מתכוונת).
והמון תודה על הסדנה.
משקיענית אמיתית את - גם כשאין לך זמן.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וויני תודה רותי תודה'
וויני תודה רותי תודה
09/11/2011 | 10:19
וויני צודקת ימבה השקעה.וגם מבחינתי עדיף בלי בשר.תודה וויני כאילו שהתוצרים שאת מכינה הם פחות עבודה?
רותי הכיף שלי הוא להכין  תבשילים.אבל הכרוב הזה היה ניסיון .ויוגש בפעם הבאה לאורחים מכובדים.
תודה לכן בנות על הפרגון

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יוו משגע'
יוו משגע
09/11/2011 | 11:08
5
1
אבל הרבה עבודה!

מעדיפה להשאר עם הכרוב ממולא במנות האישיות...
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'נראה מעולה שבמעולים, כששאלת עניתי כרוב.'
נראה מעולה שבמעולים, כששאלת עניתי כרוב.
09/11/2011 | 11:16
4
כל הכבוד.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בת של מלך אמא אוהבת'
בת של מלך אמא אוהבת
09/11/2011 | 12:25
3
תודה על הפרגון

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'שמרתי .. וואי איזה מדהיים'
שמרתי .. וואי איזה מדהיים
09/11/2011 | 20:05
2

בס"ד

אולי השבת ננסה את זה

זה נראה מצויין!!!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'שוקוליתה תודה- הנה גם את הצצת בנו'
שוקוליתה תודה- הנה גם את הצצת בנו
09/11/2011 | 20:25
1
וגם נעלמת. אז לפחות בזכות הכרוב ראינו אותך
חן חן לך על הפרגון.
ושיהיה בהצלחה
לא לברוח כן?

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'לא נברח ...'
לא נברח ...
09/11/2011 | 21:54
לצפיה ב-' מדהים !!! אבל עם כל הכבוד אני לא '
מדהים !!! אבל עם כל הכבוד אני לא
09/11/2011 | 23:26
2
1
מתכוונת להכין את העבודת פרך הזו .
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'פינצית גם בזכותך עליתי'
פינצית גם בזכותך עליתי
10/11/2011 | 00:33
1
1
במשקל את לא צריכה להכין.תכיני דברים אחרים. אבל תשתפי אותנו.
נשמח לקבל ממך מתכונים ותמונות  ללא עבודת פרך
קבלי
טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-' לדעתי זה ממש לא עבודת פרך '
לדעתי זה ממש לא עבודת פרך
10/11/2011 | 10:21
1
כמה שיותר משקיעים בעשייה ככה גם התוצאה תהיה נפלאה וטעימה יותר.
אני אוהבת אתגרים במטבח

טובהל'ה את ממש קוסמת מכרוב הכנת  כזו מנה לתאפרת
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'שיואוו איזה רעיון!!'
שיואוו איזה רעיון!!
10/11/2011 | 11:58
1
1
אני עושה את הכרוב ממולא, אבל עלה עלה...
אף פעם לא ניסיתי ככה...
ואוו זה נראה טעים סוף הדרך!!!!!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חלושקית '
חלושקית
10/11/2011 | 15:30
לצפיה ב-'טובהל'ה איזה רעיון ואיזה ביצוע מהמם!!!!'
טובהל'ה איזה רעיון ואיזה ביצוע מהמם!!!!
10/11/2011 | 17:27
4
1
פשוט מדהים, תודה ושוב תודה על ההשקעה בהפצת התמונות ובהסברים מאירי העיניים - כל הכבוד!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כמובן שנוסף להודעות הנבחרות'
כמובן שנוסף להודעות הנבחרות
10/11/2011 | 17:29
לצפיה ב-'תודה יוכי '
תודה יוכי
10/11/2011 | 20:45
2
עליתי בשירשור הזה כמה קילוגרמים מנחת
איזה בנות יש בפורום הזה וואוווו. לכל אחת הייתי נותנת

טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'זה מדהים'
זה מדהים
10/11/2011 | 21:15
1
יצירת פאר
מתאים לשולחן שבת וחג
האם אפשר ללא הפירות היבשים?
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'נוגה תודה '
נוגה תודה
11/11/2011 | 00:38
אפשר בלי פרות יבשים.  תתפרעי במילוי עם כל מה שבני הבית אוהבים אחרי הכל לא שווה העבודה אם לא אוכלים.

טובה
אוכל כשר >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ