סדנא לפיתות עירקיות(נפתחות) בבקשה

נמושקה1

New member
דיתה אלו סאלוף

הבצק נוזלי.אי אפשר לרדד אותם את הפיתות העירקיות הנפתחות אני מרדדת
טובה
 

נהורית1

New member
היי נמושקה.


תודה על המתכון, אבל הפיתות האלה הן פיתות רגילות ולא פיתות ערקיות. פיתות ערקיות עד כמה שאני מכירה הן גדולות מאד, קרנצ'יות ולא נפתחות. אנא הסבירי, כי יכול להיות שאני טועה.
 

נוגה44

New member
הכל נראה מדהים

ממש מתחשק להכין ופתות עירקיות נקראות גם אש תנור
 

נהורית1

New member
נוגה סיבכת אותי


אני יודעת שלפיתה ערקית קוראים 'אש-תנור' אבל מה שנמושקה אפתה זה פיטות רגילות, לא פיתה ערקית. פיתה ערקית היא גדולה מאד וקרנצ'ית והיא גם לא נפתחת. הפיתה הזו של נמושקה נפתחת וקטנה. יש מבין?
אני מקווה שנמושקה תענה לשאלתי.
 

נמושקה1

New member
נהורית נגה ורותי


יפה לכן תודה על הפרגון ואתן צודקות זו לא פיתה עירקית הטעות הזאת רודפת אותי כבר שנים. כי גיסתי העירקית
קנתה לי מתנה את הסיר גריל ולימדה אותי את הפיתות להכין. כמובן שידרגתי אותן.ומכאן הדבקתי להן את השם פיתה עירקית
. ונהורית זו לא סתם
פיתה .זו ה"פיתה". תוספת השומשום נותנת המון.
ומה עוד שאת ממלאה אותה לא יורד עליך זרם של טחינה
רותי -כל מתכון ניתן לשיניו ושידרוג.ושתדעי לך שהמעט סוכר נותן לשמרים תפיחה נאה
.וקצת צבע. וקצת טעם
יום קסום לכן תודה על התיקון. ובהזדמנות ניתן לכם גם מתכון אש תנור....
טובה
 

יוכי68

New member
אין עלייך טובלה היקרה, פשוט שרשור מעולה!

אצרף להודעות הנבחרות
 
למעלה