כן, זאת עוגה/פאי מאד טעימה
ומאד קלה להכנה השונה בה הוא סוג הבצק שהוא לא כמו בצק רגיל של פאי. אני זוכרת שהכנתי אותה די בתחילת דרכי באפייה (חחחחח) והיא "חיזקה" אותי כי היא גם קלה להכנה, גם ניראית יפה וגם מאד טעימה! בקשר לעוגיות עבאדי - ממש מוזר לי שלחברה שלך הבצק קשה לעיבוד. דווקא הוא באמת אחד הבצקים הכי קלים. תגידי לה שתעשה אותו במיקסר, ותוך 2 דקות הוא מוכן. אני בדיוק מוסיפה לרשימת הקניות שלי את הבירה, כי מלאי העוגיות האלה עומדות להיגמר, ואני תמיד אוהבת שיש עוגיות כאלה בבית. אגב - הבנתי שגם פשטידת הפרווה שלה - בטטה ובצל היא פשטידה מומלצת
ומאד קלה להכנה השונה בה הוא סוג הבצק שהוא לא כמו בצק רגיל של פאי. אני זוכרת שהכנתי אותה די בתחילת דרכי באפייה (חחחחח) והיא "חיזקה" אותי כי היא גם קלה להכנה, גם ניראית יפה וגם מאד טעימה! בקשר לעוגיות עבאדי - ממש מוזר לי שלחברה שלך הבצק קשה לעיבוד. דווקא הוא באמת אחד הבצקים הכי קלים. תגידי לה שתעשה אותו במיקסר, ותוך 2 דקות הוא מוכן. אני בדיוק מוסיפה לרשימת הקניות שלי את הבירה, כי מלאי העוגיות האלה עומדות להיגמר, ואני תמיד אוהבת שיש עוגיות כאלה בבית. אגב - הבנתי שגם פשטידת הפרווה שלה - בטטה ובצל היא פשטידה מומלצת