לבבות עוף- ניקוי והכשרה

לא, כמובן שלא בדיוק כמו שאי אפשר

עם כבדים. כי הצליה היא ההכשרה, ועד שהם לא מוכשרים אי אפשר להשרות אותם. וגם לא צריך מספיק לתבל אותם בתבלינים יבשים תוך כדי צליה.
 
זהו ידעתי שאסור ולכן

בס"ד היה מוזר לי שחברתי אמרה לי שהיא משרה אותם לפני.. עכשיו אני בבעיה.. איך אני אומרת לחברה שלי שזה אסור בלי לפגוע או משהו כזה?
 
../images/Emo41.gif מנסה להסביר ../images/Emo41.gif

תחתכי בסכין את החלק העליון של הלב (בד"כ בצבע לבן - שומן) ואז תחתכי את הלב לאורך כמעט עד הסוף ותשטפי טוב מתחת למים, תנסי להוציא כמה שיותר מהחתיכות האדומות שמתחבאות להם (מעין דם סמיך) תשפדי אותם , תמליחי ותפלפלי והופ... למנגל. מניסיון כך הן גם יותר נקיות וגם יוצאות יותר עסיסיות ולא יבשות כמו לבבות שלמים.
 
למעלה