איזה יופי של גלידה - כל הכבוד נראה 10! הכנת עבורינו סדנא נהדרת - פשוט ללקק את נ-ה-ד-ר!
י יוכי68 New member 23/8/10 #16 איזה יופי של גלידה - כל הכבוד נראה 10! הכנת עבורינו סדנא נהדרת - פשוט ללקק את נ-ה-ד-ר!
א אושרת מלמד New member 23/8/10 #20 תלוי אם איזה תוספת לא בכל מצב עם הפסיפלורה (אנחנו אוהבים פרווה) קרם עוגיות למשל באמת עדיף חלבית.
ס סילסולים8 New member 23/8/10 #23 מעולה! אפילו לא נראה מסובך! ההקפאה והפשרה לא גורמות לכך שיהיה קרח בתערובת?
א אושרת מלמד New member 23/8/10 #25 תודה רבה על הפרגון אחרי השעתיים הקפאה את לא מפשירה את רק טוחנת ומחזירה.