הבשרים שהכנתי לקחת לחו"ל

מסעדות

קודם כל תודה. אני מקווה שאני אמצא את אותה אישה מאושרת. האמת שאני לא חסיד גדול של מסעדות חלביות. אבל יש לי כמה הצעות. יש מסעדה חלבית במלון לאונרדו פלזה שנקראת "פרימוורה". מאוד מוצלחת אך יוקרתית ויקרה. יש בכיכר ספרא מסעדה חלבית שקוראים לה "אגס ותפוח". אוכל איטלקי מקורי ומחירים סבירים. יש גם את מסעדת "אנגל'ו" שהייתה ברחוב הורקנוס, אך היא נסגרה לתקופה קצרה כדי לעבור למיקום חדש במתחם חוצות היוצר.
 
תאימן לי שכל אחד מקבל

בס"ד את שלו בזמן שלו בדיוק!!! אגס ותפוח נשמע דווקא טוב! אתה מכיר אולי את איטליה הקטנה שבטלביה? יש לנו ארוחה זוגית שקיבלנו מתנה בכמה מסעדות ולא ממש מצאתי משהו שקרץ לי, ואיטליה הקטנה נשמע דווקא דיי טוב.
 
יצא לי לאכול באיטליה הקטנה פעמיים

פעם אחת היה נחמד ופעם אחת לא היה מוצלח. אבל ממליצה בחום על אגס ותפוח!!! מעולם לא הזמנתי שם מנה שלא אהבתי. הפסטות הביתיות מעולות, הסלטים, האנטי-פסטי והבלינצ'ס המתוקים שלהם לקינוח- ממש ממולצים. שימי לב שהספגטי לא ביתי אבל הפטוצ'יני כן.
בנוסף, יכולה להמליץ לך על לואיג'י- יש להם שני סניפים אך הסניף שאני מכירה (המקורי) נמצא בנחלת שבעה- ליד ככר ציון שם. גם פסטה ביתית ורטבים מעניינים. בתאבון!
 
למעלה