וכאן העוגה עם דובדבן ובוקעת
כדי להכין עוגה זו רק חלבית ושאר המרכיבים במתכון הראשון + עוד כמה מרכיבים והסבר כאן. מרכיבים לעוגה האיטלקית עם פרי. 200 גרם דובדנים בסירופ -יש לצננן אותם מהסירופ או 250 גרם ריבת דובדבן חמוץ יש במשקל. הזיגוג לעוגה ואיך לתת לה לבקוע- 2 חלמונים 3 כפת אבקת סוכר 2 כפות חמאה מומסת 2 כפות חלב אבקת סוכר לזיגוג מעל. כול שאר המרכיבים במתכון הראשון של העוגה האיטלקית אופן הכנת הזיגוג הבוקע בקערית קטנה טורפים את כול המרכיבים חלב אבקת הסוכר חלמונים למאת החמאה- לאחר זמן האפייה של 30 דקות מוציאים את התבנית מורחים בחמאה בהברשה קלה מוסיפים את הזיגוג של החלמונים מחזירים לתנור לעוד 15 דקות מחום של 180 יש להוריד לחום של 170 מוציאים מהתנור ישר בוזקים את אבקת הסוכר בצלחה חני