כמה דברים ממני מתכון טוב חמים לכולם

cial 1

New member
../images/Emo3.gifוכאן אותה העוגה עם חלב סויה ושמנת צמחית

עם שבבי שוקולד בבלילה ואגוזי מלך רק 150 גרם מקפלים לתוך הבלילה. ואותו המתכון פשוט להמיר חלב סויה והשאר מתאים.
 

cial 1

New member
וכאן העוגה עם דובדבן ובוקעת

כדי להכין עוגה זו רק חלבית ושאר המרכיבים במתכון הראשון + עוד כמה מרכיבים והסבר כאן. מרכיבים לעוגה האיטלקית עם פרי. 200 גרם דובדנים בסירופ -יש לצננן אותם מהסירופ או 250 גרם ריבת דובדבן חמוץ יש במשקל. הזיגוג לעוגה ואיך לתת לה לבקוע- 2 חלמונים 3 כפת אבקת סוכר 2 כפות חמאה מומסת 2 כפות חלב אבקת סוכר לזיגוג מעל. כול שאר המרכיבים במתכון הראשון של העוגה האיטלקית אופן הכנת הזיגוג הבוקע בקערית קטנה טורפים את כול המרכיבים חלב אבקת הסוכר חלמונים למאת החמאה- לאחר זמן האפייה של 30 דקות מוציאים את התבנית מורחים בחמאה בהברשה קלה מוסיפים את הזיגוג של החלמונים מחזירים לתנור לעוד 15 דקות מחום של 180 יש להוריד לחום של 170 מוציאים מהתנור ישר בוזקים את אבקת הסוכר בצלחה חני
 

cial 1

New member
בזוית אחרת מבפנים העוגה האיטלקית המדהימה

יש להזכיר כאשר מוסיםים את הפרי א יוצקים לתבנית מעט מהבלילה לפחות רבע כמות ואז יוצקים את הפרי מעל כמובן את השאר-
 

cial 1

New member
סופגניות מרודדות עם מי הדרים תפוז לימון.

מה צריך שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר מעולה ומהיר ולא שותה שמן. מתכון צרפתי מכריבים 500 גרם קמח 100 גרם מחמאה עט רכה 145 גרם סוכר 3 ביצים מס 1 1 א.אפייה 1 כפית תמצית וניל 20 מ"ל גרם של מיץ תפוז טרי 1 כף מיץ לימון טרי 1כף גרידת מקליפת הלימון קורט מלח--------מי שרוצה גם קורט קינמון לא חובה. אופן הכנה לקערה רחבה מעבירים את הקמח יוצרים גומה ומוסיפים את כול המרכיבים מעבדים לבצק נותנים לישה מאוד עדינה עד לאיסוף הכול נוצר בצק מאוד גמיש יוצרים כדור מהבצק עוטפים בניילון נצמד וכך משהים מניחים במקררר להתפחה מספיק לשעה מוצאים מחלקים לארבעה חלקים מקמחים משטח נוח ומתחילים לרדד עם חותך צורות מספרים או רק כוס מכנים צורות של סופגניות מחמים את השמן סיר ענוק וקל א יש לטגן בשמן עמוק כמובון או בצ'יפסר. בהצלחה חני חג אורים שמח לכול חברי הפורום אוהבת חני.
 

cial 1

New member
השפינג' ממרוקו מקוריי ואג'רי כך נהגוווווווווו

להכין על הבוקר עולכים לדוחן מיוחד אך-ורק להכנת השפינג' וההרורים דואגים שזה חם וטרי כמה םעמים בחודש על הכבל הם אסופים כול כך מביא חשק לטוס לראות ולטעום את הדבר הזה -לא משמין כאשר יודעים איך ומתי לאכול זאת על הבוקר ואז מוצאים הרבה אנרגיות ואם היו קלוריות פשוט נעלמו. מה זה מכיל קמח שמרים מים שמן לטיגון עמוק גדול- יש טיפ גם 1 כף של קונייק לכול 500 גרם זה כדי לתת את הגמישות ואי ספיגת שמן בזמן הטיגון כמו הוספת הגזר בשמן עוזר הרבה.
 

cial 1

New member
כרובית מטוגנת קרנצ'ית

מתכון הכי קל מה צריך לבשל חצי בישול במים חמים את הפרחים של הכורבית לסנן מהמים להכין לכמות מכובדת עד 2 ביצים טרופות טוב מלח פלפל לפי הטעם והקרנצ'יות הוא הקורנפלור טבלים בביצה ומקמחים בקורנפלור. כמות הרצויה עד 2 כרוביות גדולות.
 

cial 1

New member
ג'עלוק עם תאץ' בתנור

בצאת השבת אמסור עוד מצכונים עייפה הולכת לנוח קצת לא יושנת כי אני שומרת על שני אחיינים שלי הם לא נותנים לי לישון מאחלת לכולם חג אורים שמח ושבת מבורכת לכם. חני אוהבת
 

cial 1

New member
לגבי הכרובית זה לטיגון כאן=

ואם את רוצה בתנור אפשרי הכול בתבנית פיירקס או קרמי יעזור לך להכין בתנור= כפפות להכין חובה נגד חום התנור< הכנת כרובית בתנור ואיך.עושים למצרכים של 2 כרוביות גדולות 2כרובית רק את הפרחים 2 ביצים גדולות וטרופות טוב מלח פלפל לפי הטעם צלוחית עם מעט קורנפלור. 1 ) לבשל בישול קצר את הכרובית---חצי בישול לא רך מדי 2 ) יש לסנן מהמים טוב טוב 3 ) משנים תבנית בכול שומן שרוצים שמן או מרגרינה (כמיות -של מרגרינה עד2 כפות כמות של שמן עד 3 כפות) 4 רצוי לחמם את התנית בתנור בחום של 180 מעלום מראש 5 ) מוצאים את התבנית 7 ) טובלים את הפרחים של הכרוביית ויר מעברים לתבנית-(-טיפ אפשרי להכין זאת לפני הוצאת התבנית מהתנור-) אז טובים ומעברים נגיעה קטנה לצלוחית של הקורנפלור לא הרבה מדי פשוט נגיעה קטנה. 8 מסדרים בתנית בצורה צפופה את פרחי הכרובית -ושאר הביצה הטרופה יוצקים על הכול- 9מעבירים בחזרה לתנור אופים עד 25 דקות מעט מזהיב זה מוכן. על זה מיץ לימון מוסיף המון. ושבת שלום לך חג חנוקה שמח רחל313 חני
 

זיוה ס

New member
חנילה איזה דברים טעייים../images/Emo3.gif

תרגישי טוב וסוף שבוע נהדר לך ולמשפחתך
 

cial 1

New member
דג נילוס בנייר כסך ופפריקה ועוד נוגדש לזויה

בצאת השבת אתן לכם את מה שחסר והרבה לחם מתוק וכך אני מאחלת לכם שבת מתוקה ולך זויהלה הסבתא הטריה הרבה נחת מהכול שבת שלום ומבורכת לך תהני לך מהנכדה. חני אוהבהת
 

רותי410

New member
חני הכול נראה ממש יפה. ועוגות הלחם

ממש ממש מעוררות תיאבון. מחכה למתכונים. יישר כוח
 

cial 1

New member
רותי'לה וזיוהלה ומלמד מחבקת אני אתכם../images/Emo24.gif

הרבה תודות על הכול ובטח שאתן את המתכונים יחד עם המשך התמות שלהם.-יש גם מתכון לספגניות קצת שונה . צהריים טובים לכול החברות ואני לכם גם מאחלת תמיד בריאות חני לשרתכם תמיד
 

pirge

New member
במקרה נכנסתי וחייבת להחמיא על הריח הביתי

שבא לאפי. חהחהחהחהחה חני,הכל נפלא.ידיים זהב.
 

pirge

New member
יוכי חמודה,אני כבר מרגישה לא נוח רק לסרב

לכולם. מי כמוך יודעת כמה אנרגיות ועבודה דרושה לניהול אתר.והאתר שלי כבר ע נ ק. הבן שלי מנהל אותו ויש לו כל היום דרישות לשיפור ולשיפוץ.חהחהחהחהחה אכנס מדי פעם.תודה
 
למעלה