בקשה מעדן לחם עוגה =עם פטריות ודברי עוף.
כאן זה שונה הלחם עוגה קצת מזוקיני ורצעות העוף. קצת שונה עם טעם של עוד מה צריך שני תבניות מלבן סליקון או כול מה שיש לכם שוב רצוי לשמן כול תבנית ולהוסיף את הסכור מסביב לכול דפנות התניות מנערים מה נותן טעם מתקתק. בהצלחה לני. מרכיבים על פי מידות קטנות. 1 כוס חד פעמי של רצועות עוף 1 כוס חד פעמי של רצועות פיטריות פורטודלו החומות הגדלות. 1כוס חד פעמי של כבדי עוף+1 כף מרגרינה לזה<
למי שיש אפשרות ואוהב כבד אווז זה הכי מתאים למתכון זה) 60 גרם מחמאה בחום החדר +60 גרם מרגרינה ר+ 2 כפות שמן לטיגון העוף והפטריות 4 ביצים מס1 100 מ"ל גרם חלב סויה+ 2 כפות של שמנת צימחית או פרווה 280 כרם קמח 70 גרם שבבי שקדים 1 א.אפייה מלח פלפל -לפי הטעם
אופן הכנה מחממים מחבת מוסיפים שמן למחבת מוסיפים את הרצעות עוף ואת הפטריות פלפל השחור ו.. מקפיצים מזהיבים מעט- בארך 10 דקות מסירים מהאש מכינים את כבדי העוף לפי ההלכה מעט שורפים או בגריל קטן אפשרי של טוסטר אובן מותר על חום גבוה- מכינים ומועכים או טוחנים יחד עם כף של המרגרינה- בנפרד לקערה של בשרים מעברים את המחמאה המרגרנה וחלב הסויה + 2 כפות של שמנת צימחית מקציפים עד שזה מתקבלת קציפה בהירה מוסיפים את בהדרגה מהקמח וביצה אחרי ביצה המלח האפיון מקפלים עם המטרף את שאר הקמח עד שאין גושים עם ידני לעבוד רצוי-( כמו להכנת כול עוגה-קלה) יוצקים חלק מבהלילה לתבניות בתפזורת מוסיפים את המלית של הכבד ושאר הדברים וחוזרים על אותה הפעולה יוצקים מפזרים כך מתקבלת ממש עוגת הלחם- נותנים זיגוג של השבבים מהקדים אחד יש בה הרבה ואחת לא לפי הטעם מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות זמן האפייה 35 דקות סוגרים את החום אחרי האפייה ומשאירים להזהיב עוד 7 דקות מצננים מעט ומגים עם קנן קן תה