כמה דברים ממני מתכון טוב חמים לכולם

cial 1

New member
../images/Emo82.gifכמה דברים ממני מתכון טוב חמים לכולם

אחרי קצת חולשה באים גם עוד קצת כוחות לאהבת המטבח. מאוד רציתי להיות אבל תמיד יש משהו משתנה בחיים. לילה הכי מתוק לכולם וחמים יחד לשמור על רגליים חמות כך המטבח יכול להמתין? נשיקות המשך יבוא פתחתי עם תמונה שכול אופה צריכה בבית? בכיף. חני.
 

cial 1

New member
עוגת פרות יבשים עם זיגוג גלוקזה קל

רוב העוגות מלבן כאן שאני אתן יחד עם עוגה זו הם תענוג אחד גדול בתנית הסליון מלבנית. עוגה זו גם פרווה אפשרי בבקשה מצרכים 100 תמרים קצוצים -להוציא את הגלעין< 100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס 100 גרם שקדים קצוצים גס 100 חמאה-או מחמאה 100 גרם אבקת סוכר 1 א.סוכר וניל. קורט מלח 4 ביצים 150 גרם קמח 50 גרם אבקת סוכר לזיגוג + מיץ מחצי לימון גדול טרי+ 1 כף חמאה או מחמאה? אופן הכנה מערבבים את כול הפרות אגוז שקד והתמר יחד בקערית מניחים בצד לקערה של מעבד המזון את החמאהאו מחמאה מוביפים את אבקת הסוכר וניל מקציפים במהירות עד שמתקבלת קציפה בהירה לזה מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומקציפים את הקמח מופה על הקרם המוקצף עוצרים מוסיפים את הפרות הקצוצים בעדינות רק עם היד בקיפולים - עד שהכול נבלע- מעברים לתנית מלבית -רצוי סליקון לא חובה-יש לשמן לפני את התבנית-מעברים לתנור לחום של 180 מעלות זמן האפייה 40 דקות-יוצא קרנצ'ית . לקחת קטנה מעברים את אבקת הסוכר ומיץ לימון יחד עם הבחירה מחאה או חמאה מערבבים המסה קלה -ויוצקים לתת זיגוג -בהצלחה חני
 

cial 1

New member
עוגתת בננה בטעמים של קוקוס.

שוב מלבן ועוגות הפרוסות תמיד לכול מצב- על עוגת בננה גם אני מאלה שלא אהתי עד שטעמתי? כלים תנבית מלבנית סליקון וכול תבנית מבנית אחרת. רק כיף לחגוג עם הסליקון המהיר.? מרכיבים 100 חמאה בחום החדר. 125 גרם סוכר. 125 גרם קמח 3 בצים--תמיד מס 1< 1 שקית של א. אפייה 5 כפות של חלב קוקוס---ארך של רבע כוס 125 גרם קוקוס תחון או רגיל יבש 1 בננה .-יש לחתוך לחתיכות באלחסון -לא מעוכה? 1 כפית תמצית וניל זיגוג קל אבקת הסוכר ומעט שבבי של קומונים או כול טעם שרוצים.. אופן הכנה לקערה של מעבד המזון מוסיפים את החמאה הסוכר מקציפים לקציפה חלקה קרם אחיד-ובהיר-מוסיפים את הביצים וחלב הקוקוס וניל-מקציפים לקרם אחיד עוצרים לזה מקפים את הקמח ואבקת האפיה לנפות הקמח ולקפל להוסיף את שבבי הקוקוס הכול את בננה מוסיפים ומקפלים עד למרקם קל ואחיד כול העדינות רק עם מרית הסליקון או כף עץ-יוצקים את התעורבת הבלילה לתבנית משומנת קל מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות זמן האפייה 45 דקות.-בעוד העוגה חמה מוסיםים את שבבי הקומונים ואמאבקים מעל באבקת הסוכר בהצלחה חני
 

cial 1

New member
עוגת שכבות עם ריקוטה פרי מסוכר +זיגוג שוקולד

מעדן של פרוסות עוגה וגם קלה להכנה מאוד כמה מרכיבים ויש עוגה חגיגית בטעמים משולבים.-תבנית גדולה רגילה גם של התנור או חד פעמי- מהתוצאה של כול בסיס הספוג חותכים ל-שלושה חלקים וכך מרכיבים לשכבות מרכיבים 500 גרם גבינת ריקוטה-יש לכנות במשקל רצוי. 120 גרם פרות מסוכרים---אפרי רק דודבדן מסוכר? 6 כפות חלב 125 גרם אבקת סוכר לבסיס ספוג 180 גרם קמח תופח 8 כפות שמן קנולה 8 ביצים מס 1< מופרד< 8 כפות סוכר-רצוי שטוחות מאוד. 1 כפית תמצית וניל. ל-זיגוג 170 גרם שוקולד מריר+ 4 כפות חמאה. אופן הכנה מכינים א את תערובת הגבינה-לקערה של מעבד מזון מוסיפים את הסוכר והגבינה והחלב ומקציפים למרקם חלק ואחיד-שומרים בקירור עד למילוי-שוב לקערה של מעבד מזון מוסיפים את החלבנונים מקציפים בהדרגה מוסיפים את הסוכר מקציפיפ לקציפה מאוד נוקשה- לזה מוסיפים את שאר החמונים ונותנים הקצפה קלה עוצרים מוסיםים את תמצית הוניל ולזה מקפלים את הקמח מערבבים למרקם אחיד בעדינות. יוצקים לתנית הגדולה והשטוחה משונת---אפשרי תבנית גדולה חד פעמי< הלאה מעברים לתנור שחומם מרשא לחום של 170 לזמן של 20-5 דקות- מחייב לנן על רשת או להמתין ולתת לזה להתקרר- ואז חותכים שווה לשלושה חלקים- מבאים את הקרם גבינה ממלאים עם מרית מחליקים לאורך כול העוגה לזה מוסיפים מעט מהפרי המסוכר וכך עוברים על כול חלק שווה מילוי גבינה + מעט מהפרי המסוכר- לסיר קלחת מה שיש עבודה של בן מרי" מכינים את השוקולד ממיסים עם החמאה ביחד -את העוגה יש לחתוך אחרי המילוי את הקצוות לישר כמו להכנת עוגת האופרה< וכך הלאה מעברים לכלי הגשההרצוי ויוצקים מעל ישר את השוקלד לשחק עם מזלג או סכין או כף כדי לתת צורה גבישית לשוקולד מקררים ומגישים . בהצלחה חני
 

cial 1

New member
כאן טארטאךטים עם שקד.

מאוד מבקשת סליחה הלך לאט מחר אמשיך עם המתכונים אנסה לתת מה אני יכולה ומי שרוצה מתכונים אני לרשותכם כמובן שאתן את הרוב פשוט הלך לאט-למזלי ישנתי כול היום חחה. כמה מילים על הטאטים הקנים זה עם קמח ושקדים טחונים. מתכון מעולה מטולוז צרפתי.
 

cial 1

New member
מעדן עוגת לחם חתיכותשל עוף פיטריות

אלה המעדנים שמתאמים לימים קרים עם הרבה תה חליטה ויש אז כאן זה בשרי-כדי לתת לבצק להיות פריכות של עוגה פשוט מוסיפים חלב סויה מחר מתכון מקווה שאתם תבקשו? מעט מכול דבר טוב יש בעוגת לחם הזאת-פשוט עייפה והכתב מתחיל להתבלבל?
 

cial 1

New member
עוד אחד עם ברוקולי ועוף

בע"ה מחר בלילה המשך מלה דברים חדשים תודה וסליחה
חני אוהבת מאחלת לכם יום חמים ובריא וטעים.
 

cial 1

New member
Vהמשך -מתכון לחם עוגה ברוקולי ורועות עוף.

מתכון זה אם אפרי ללא תוספת של רצועות של העוף ואז ניתן להמיר חלב רגיל בחלב סויה.. עוד גם כמו מפינס אני אתן-תבניות סליקון מלבן קטנות לצורך זה כאן או אפשרי 2 חד פעמי של אינגליש-קיק. יש לשמן כול תנית רצוי מרכיבים 130 גרם קמח לבן 50 גרם קמח מלה 4 ביצים 100 מ"ל חלב סויה 2 כפות שמנת צימחית או פרווה- 100 מ"ל גרם שמן תירס 300 גרם קישוי זוקיני פרוס ומעט מטוגן-----(-או יש להכין על נייר אפייה ולאפות לזמן של 10 דקות בחום של 170 מעלות) 300 גרם רצעות של עוף קטנות ארך של שני כריים עוף.. + 1 א. אפייה מלח פלפל לפי הטעם אופן הכנה רצוי לנפות קמח בכנה< לקערה גדולה מעבירים את הביצים עם חלב הסויה + 2 כפות שמנת צמחית ומקציפים טוב עד שבלילה מתבהרת כאן מוסיםים את המלח הנדרש ואת השמן שוב מקציפים טוב מוסיפים את הקמח בהדרגה ואת האפיון פלפל וטורפים עד שהכול נבלע ומקבלת בלילה חלקה יוצקים לתבניות מעט מהבלילה על מוסיפים חלק מהחתיכות של הזוקיני וחלק של העף וחוזרים על עבודה זו בתפזורת עד למעלה יוצקים בלילה ואת המלית שווה -כאן יש טים הידוע כדי לקבל מקרם מאוד זהוב מסביב לתבנית מפזרים סוכר חום או דמרה או רגיל כאן זה הדמרה מנערים את התבנית נשאר מעט וזה מספיק ואז יוצקים את התערובת ואת המלית כמו שצ"ל- בהצלחה חני.
 

cial 1

New member
בקשה מעדן לחם עוגה =עם פטריות ודברי עוף.

כאן זה שונה הלחם עוגה קצת מזוקיני ורצעות העוף. קצת שונה עם טעם של עוד מה צריך שני תבניות מלבן סליקון או כול מה שיש לכם שוב רצוי לשמן כול תבנית ולהוסיף את הסכור מסביב לכול דפנות התניות מנערים מה נותן טעם מתקתק. בהצלחה לני. מרכיבים על פי מידות קטנות. 1 כוס חד פעמי של רצועות עוף 1 כוס חד פעמי של רצועות פיטריות פורטודלו החומות הגדלות. 1כוס חד פעמי של כבדי עוף+1 כף מרגרינה לזה&lt
למי שיש אפשרות ואוהב כבד אווז זה הכי מתאים למתכון זה) 60 גרם מחמאה בחום החדר +60 גרם מרגרינה ר+ 2 כפות שמן לטיגון העוף והפטריות 4 ביצים מס1 100 מ"ל גרם חלב סויה+ 2 כפות של שמנת צימחית או פרווה 280 כרם קמח 70 גרם שבבי שקדים 1 א.אפייה מלח פלפל -לפי הטעם אופן הכנה מחממים מחבת מוסיפים שמן למחבת מוסיפים את הרצעות עוף ואת הפטריות פלפל השחור ו.. מקפיצים מזהיבים מעט- בארך 10 דקות מסירים מהאש מכינים את כבדי העוף לפי ההלכה מעט שורפים או בגריל קטן אפשרי של טוסטר אובן מותר על חום גבוה- מכינים ומועכים או טוחנים יחד עם כף של המרגרינה- בנפרד לקערה של בשרים מעברים את המחמאה המרגרנה וחלב הסויה + 2 כפות של שמנת צימחית מקציפים עד שזה מתקבלת קציפה בהירה מוסיפים את בהדרגה מהקמח וביצה אחרי ביצה המלח האפיון מקפלים עם המטרף את שאר הקמח עד שאין גושים עם ידני לעבוד רצוי-( כמו להכנת כול עוגה-קלה) יוצקים חלק מבהלילה לתבניות בתפזורת מוסיפים את המלית של הכבד ושאר הדברים וחוזרים על אותה הפעולה יוצקים מפזרים כך מתקבלת ממש עוגת הלחם- נותנים זיגוג של השבבים מהקדים אחד יש בה הרבה ואחת לא לפי הטעם מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות זמן האפייה 35 דקות סוגרים את החום אחרי האפייה ומשאירים להזהיב עוד 7 דקות מצננים מעט ומגים עם קנן קן תה
 

יוכי68

New member
חני היקרה, שמחה שחזרת עם כוחות ועם שרשור

כזה טעים ויפה, מחכה למתכונים החסרים, נראה לי שאנסה את עוגת הריקוטה - נראית משהו!
 

מאיוש י

New member
../images/Emo24.gifחני זה נראה נהדר

במיוחד עוגת הבננות. אני מאוד אוהבת עוגת בננות. כל הכבוד, אני מאוד נהנית לראות את התמונות שלך.
 

zanet

New member
../images/Emo47.gifבוקר טוב, חני מה זה המטעמים המהממים

בייחודיות של עוגות הלחם ועוגת ריקוטה יום מבורך וסוף שבוע מוצלח
 

cial 1

New member
איזה כיף יוכי'לה תודתי לך לרות אביבהאושרת|חיב

ממש כיף לחזור ולתת משהו אחר גם אני אוספת משלך יוכי'לה וכמובן של כול החברות כאן בכלל כיף להיות כאן. עד הערב קצת מאוחר אתן סדרה של מתכונים אמש הלך לי לאט. אנסה גם בעשה הקרובה יוכי'לה רק תגידי לי אם אמשיך בשרשור כדי שלא נהרוסהו? אז צהרים טובים לך לכולם נשיקות בריאות והרבה כוח בבית לכולם. חני
 

cial 1

New member
מאיוש../images/Emo24.gif תודה לך וגם אני התחלתי עם עוגות

הבננות אני אכין עם שוקלד משהו דומה לעוגה שנתת םה ואני רואה את התמונות שלך אז בה לי לפתוח קונדיטוריה באמת מכול הלב גם בבישולים את שם. צהריים מתוקים לך איפה שאת. כן אני אמשיך הלילה עם שאר הדברים שתמיד כדי לראות? אוהבת חני
 

cial 1

New member
עוגה אטילקית שמשגעת את העולם עוגת חלב.

שוב עוגה זו גם עם טיפ שלי לא לפחד אם ורוצים אותה פרווה לכול מצב פשוט להמיר את החלב הרגיל בחלב סויה ומחייב הוספת שמנת צימחית עם 4 כפות זאת כדי להעשיר את טעם חלב הסויה- מה צריך תבנית עגולה איך שנוח לכם קוטר 28- מרכיבים 1 מיכל של יוגורט--(-או להמיר בחלב סויה ו. כמו שצ"ל) 2 כוסות סוכר של חד פעמי- ארך של 200 גרם גם טוב 2 כוסות שמן חמניות .למי שיש שמן בוטנים אפשרי חצי חצי< 4 ביצים מס 1 2 כוסות קמח של חד פעמי 1 כוס קמח תפוח אדמה-או של קורנפלור-מכוס חד פעמי גם< 1א.אפייה +1 א.סוכר וניל אבקת סוכר לזיגוג. אופן הכנה לקערה של מעבד המזון מעבירים את הסוכר ובהיצים וסוכר וניל מקציפים לקיפה בהירה כאן מוסיפים את היבשים בהדרגה אחרי מבליעים את יוגורט השמן גם בהדרגה( לסירוגין )בהילוך נמוך קצת יוצא טוב מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים יוצקים לתבנית משונת טוב במחמאה מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לזמן של 35 דקות בודקים עם הקיסם לפני קצת-בהצלחה חני. עוגה זו שהיא חמה מפזרים את אבקת הסוכר..
 
למעלה