לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
99669,966 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!
x
הודעה מהנהלת הפורום
בחודש דצמבר נכתבו 1115 הודעות ......
 
הגולשות הפעילות בחודש דצמבר ...
 
אילנית 
רותי 410 
מלכה
אתי
אמא אדמה.
 
תודה מצוות אוכל כשר 
אושרת טובה ורותי 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'כמה דברים ממני מתכון טוב חמים לכולם'
כמה דברים ממני מתכון טוב חמים לכולם
<< ההודעה הנוכחית
10/12/2009 | 00:50
41
754
אחרי קצת חולשה באים גם עוד קצת  כוחות לאהבת המטבח.
מאוד רציתי להיות  אבל תמיד יש משהו משתנה בחיים.
לילה הכי מתוק לכולם וחמים יחד לשמור על רגליים חמות כך המטבח יכול להמתין?
נשיקות המשך יבוא  פתחתי עם תמונה שכול אופה צריכה בבית? בכיף.
חני.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוגת פרות יבשים עם זיגוג גלוקזה קל'
עוגת פרות יבשים עם זיגוג גלוקזה קל
10/12/2009 | 01:42
10
30
רוב העוגות מלבן כאן שאני אתן יחד עם עוגה זו הם תענוג אחד גדול בתנית הסליון מלבנית. עוגה זו גם פרווה אפשרי בבקשה

מצרכים
100 תמרים קצוצים -להוציא את הגלעין<
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
100 גרם שקדים קצוצים גס
100 חמאה-או מחמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 א.סוכר וניל.
קורט מלח
4 ביצים
150 גרם קמח
50 גרם אבקת סוכר לזיגוג + מיץ מחצי לימון גדול טרי+ 1 כף חמאה או מחמאה?

אופן הכנה

מערבבים את כול הפרות  אגוז שקד והתמר יחד בקערית מניחים בצד לקערה של מעבד המזון  את החמאהאו מחמאה  מוביפים את אבקת הסוכר וניל מקציפים במהירות  עד שמתקבלת קציפה בהירה לזה מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומקציפים את הקמח מופה על הקרם המוקצף   עוצרים מוסיפים את הפרות הקצוצים בעדינות רק עם היד בקיפולים - עד שהכול נבלע- מעברים לתנית מלבית -רצוי סליקון לא חובה-יש לשמן לפני את התבנית-מעברים לתנור לחום של 180 מעלות זמן האפייה  40 דקות-יוצא קרנצ'ית .
לקחת קטנה מעברים את אבקת הסוכר ומיץ לימון יחד עם הבחירה מחאה או חמאה מערבבים המסה קלה -ויוצקים לתת זיגוג -בהצלחה חני

אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוגתת בננה בטעמים של קוקוס.'
עוגתת בננה בטעמים של קוקוס.
10/12/2009 | 02:35
9
21
שוב מלבן ועוגות הפרוסות תמיד לכול מצב- על עוגת בננה גם אני מאלה שלא אהתי עד שטעמתי?  כלים תנבית מלבנית סליקון וכול תבנית מבנית אחרת. רק כיף לחגוג עם הסליקון המהיר.?

מרכיבים

100 חמאה בחום החדר.
125 גרם סוכר.
125 גרם קמח
3 בצים--תמיד מס 1<
1 שקית של א. אפייה
5 כפות של חלב קוקוס---ארך של רבע כוס
125 גרם קוקוס תחון או רגיל יבש
1 בננה .-יש לחתוך לחתיכות באלחסון -לא מעוכה?
1 כפית תמצית וניל
זיגוג קל אבקת הסוכר ומעט שבבי של קומונים או כול טעם שרוצים..
אופן הכנה
לקערה של מעבד המזון מוסיפים את החמאה הסוכר מקציפים לקציפה חלקה קרם אחיד-ובהיר-מוסיפים את הביצים וחלב הקוקוס  וניל-מקציפים לקרם אחיד עוצרים לזה מקפים את הקמח ואבקת האפיה  לנפות הקמח   ולקפל להוסיף את שבבי הקוקוס הכול  את בננה מוסיפים ומקפלים  עד למרקם קל ואחיד כול העדינות רק עם  מרית הסליקון או כף עץ-יוצקים את התעורבת הבלילה לתבנית משומנת קל מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות  זמן האפייה 45 דקות.-בעוד העוגה חמה מוסיםים את שבבי הקומונים ואמאבקים מעל באבקת הסוכר בהצלחה חני


אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוגת שכבות עם ריקוטה פרי מסוכר +זיגוג שוקולד'
עוגת שכבות עם ריקוטה פרי מסוכר +זיגוג שוקולד
10/12/2009 | 03:22
8
25
מעדן של פרוסות עוגה וגם קלה להכנה מאוד  כמה מרכיבים  ויש עוגה חגיגית בטעמים משולבים.-תבנית גדולה רגילה גם של התנור או חד פעמי- מהתוצאה של כול בסיס הספוג חותכים ל-שלושה חלקים וכך מרכיבים לשכבות

מרכיבים
500 גרם גבינת ריקוטה-יש לכנות במשקל רצוי.
120 גרם פרות מסוכרים---אפרי רק דודבדן מסוכר?
6 כפות חלב
125 גרם אבקת סוכר
לבסיס ספוג
180 גרם קמח תופח
8 כפות שמן קנולה
8 ביצים מס 1< מופרד<
8 כפות סוכר-רצוי שטוחות מאוד.
1 כפית תמצית וניל.
ל-זיגוג 170 גרם שוקולד מריר+ 4 כפות חמאה.

אופן הכנה
מכינים א את תערובת הגבינה-לקערה של מעבד מזון מוסיפים את הסוכר והגבינה והחלב ומקציפים למרקם חלק ואחיד-שומרים בקירור עד למילוי-שוב לקערה של מעבד מזון מוסיפים את החלבנונים מקציפים בהדרגה מוסיפים את הסוכר מקציפיפ לקציפה מאוד נוקשה- לזה מוסיפים את שאר החמונים ונותנים הקצפה קלה עוצרים מוסיםים את תמצית הוניל ולזה מקפלים את הקמח   מערבבים למרקם אחיד בעדינות. יוצקים לתנית הגדולה והשטוחה משונת---אפשרי תבנית גדולה חד פעמי< הלאה מעברים לתנור שחומם מרשא לחום של 170 לזמן של 20-5 דקות- מחייב לנן על רשת או להמתין ולתת לזה להתקרר- ואז חותכים שווה לשלושה חלקים- מבאים את הקרם גבינה  ממלאים  עם מרית מחליקים לאורך כול העוגה לזה מוסיפים מעט מהפרי המסוכר וכך עוברים על כול חלק שווה מילוי גבינה + מעט מהפרי המסוכר- לסיר קלחת מה שיש עבודה של בן מרי" מכינים את השוקולד ממיסים עם החמאה ביחד -את העוגה יש לחתוך אחרי המילוי את הקצוות לישר כמו להכנת עוגת האופרה< וכך הלאה  מעברים לכלי הגשההרצוי ויוצקים מעל ישר את השוקלד לשחק עם מזלג או סכין או כף כדי לתת צורה גבישית לשוקולד מקררים ומגישים . בהצלחה חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כאן טארטאךטים עם שקד.'
כאן טארטאךטים עם שקד.
10/12/2009 | 04:11
7
25
מאוד מבקשת סליחה הלך לאט מחר אמשיך עם המתכונים אנסה לתת מה אני יכולה ומי שרוצה מתכונים אני לרשותכם כמובן שאתן את הרוב פשוט הלך לאט-למזלי ישנתי כול היום חחה.
כמה מילים על הטאטים הקנים זה עם קמח ושקדים טחונים. מתכון מעולה מטולוז צרפתי.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מעדן עוגת לחם חתיכותשל עוף פיטריות'
מעדן עוגת לחם חתיכותשל עוף פיטריות
10/12/2009 | 04:20
6
27
אלה המעדנים שמתאמים לימים קרים עם הרבה תה חליטה ויש אז כאן זה בשרי-כדי לתת לבצק להיות פריכות של עוגה פשוט מוסיפים חלב סויה מחר מתכון מקווה שאתם תבקשו? מעט מכול דבר טוב יש בעוגת לחם הזאת-פשוט עייפה והכתב מתחיל להתבלבל?
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוד אחד עם ברוקולי ועוף'
עוד אחד עם ברוקולי ועוף
10/12/2009 | 04:29
2
21
בע"ה  מחר בלילה המשך מלה דברים חדשים תודה וסליחה
חני אוהבת מאחלת לכם יום חמים ובריא וטעים.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני הכל נקרא ונראה נהדר'
חני הכל נקרא ונראה נהדר
10/12/2009 | 09:45
8
מאחלת לך רק בריאות
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'Vהמשך -מתכון לחם עוגה ברוקולי ורועות עוף.'
Vהמשך -מתכון לחם עוגה ברוקולי ורועות עוף.
11/12/2009 | 02:25
13
מתכון זה אם אפרי ללא תוספת של רצועות של העוף ואז ניתן להמיר חלב רגיל בחלב סויה.. עוד גם כמו מפינס אני אתן-תבניות סליקון מלבן קטנות לצורך  זה כאן או אפשרי 2 חד פעמי של אינגליש-קיק. יש לשמן כול תנית רצוי

מרכיבים
130 גרם קמח לבן
50 גרם קמח מלה
4 ביצים
100 מ"ל חלב סויה
2 כפות שמנת צימחית  או פרווה-
100 מ"ל גרם שמן תירס
300 גרם קישוי זוקיני  פרוס  ומעט מטוגן-----(-או יש להכין על נייר אפייה ולאפות לזמן של 10 דקות בחום של 170 מעלות)
300 גרם רצעות של עוף קטנות  ארך של שני כריים עוף..
+ 1 א. אפייה
מלח פלפל לפי הטעם

אופן הכנה רצוי לנפות קמח בכנה<
לקערה גדולה מעבירים את הביצים עם חלב הסויה + 2 כפות שמנת צמחית ומקציפים טוב עד שבלילה מתבהרת כאן מוסיםים את המלח הנדרש ואת השמן שוב מקציפים טוב  מוסיפים את הקמח בהדרגה ואת האפיון פלפל  וטורפים עד שהכול נבלע ומקבלת בלילה חלקה    יוצקים לתבניות מעט מהבלילה על מוסיפים חלק מהחתיכות של הזוקיני וחלק של העף וחוזרים על עבודה זו בתפזורת  עד למעלה יוצקים בלילה ואת המלית שווה -כאן יש טים הידוע כדי לקבל מקרם מאוד זהוב מסביב לתבנית  מפזרים סוכר חום או דמרה או רגיל כאן זה הדמרה מנערים את התבנית נשאר מעט וזה מספיק ואז יוצקים את התערובת ואת המלית כמו שצ"ל- בהצלחה חני.


אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מעדן עוגת לחם'
מעדן עוגת לחם
10/12/2009 | 13:01
2
18
בבקשה מתכון, תודה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בקשה מעדן לחם עוגה =עם פטריות ודברי עוף.'
בקשה מעדן לחם עוגה =עם פטריות ודברי עוף.
11/12/2009 | 03:08
1
24
כאן זה שונה הלחם עוגה   קצת מזוקיני ורצעות העוף. קצת שונה עם טעם של עוד מה צריך שני תבניות מלבן סליקון או כול מה שיש לכם שוב רצוי לשמן כול תבנית ולהוסיף את הסכור מסביב לכול דפנות התניות  מנערים מה נותן טעם מתקתק. בהצלחה לני.

מרכיבים על פי מידות קטנות.
1 כוס חד פעמי של רצועות עוף
1 כוס חד פעמי של רצועות פיטריות פורטודלו החומות הגדלות.
1כוס חד פעמי של כבדי עוף+1 כף מרגרינה לזה<למי שיש אפשרות ואוהב כבד אווז זה הכי מתאים למתכון זה)
60 גרם מחמאה בחום החדר
+60 גרם מרגרינה ר+ 2 כפות שמן לטיגון העוף והפטריות
4 ביצים מס1
100 מ"ל גרם חלב סויה+ 2 כפות של שמנת צימחית או  פרווה
280 כרם קמח
70 גרם שבבי שקדים
1 א.אפייה
מלח פלפל -לפי הטעם

אופן הכנה
מחממים מחבת מוסיפים שמן למחבת מוסיפים את הרצעות עוף ואת הפטריות פלפל השחור ו.. מקפיצים מזהיבים מעט-   בארך 10 דקות מסירים מהאש מכינים את כבדי העוף לפי ההלכה מעט שורפים או בגריל קטן אפשרי של טוסטר אובן מותר על חום גבוה- מכינים ומועכים או טוחנים יחד עם כף של המרגרינה-  בנפרד לקערה של בשרים מעברים את המחמאה המרגרנה וחלב הסויה + 2 כפות של שמנת צימחית מקציפים עד שזה מתקבלת קציפה בהירה מוסיפים את בהדרגה מהקמח  וביצה אחרי ביצה המלח האפיון  מקפלים עם המטרף את שאר הקמח עד שאין גושים עם  ידני  לעבוד רצוי-( כמו להכנת כול עוגה-קלה)  יוצקים חלק מבהלילה לתבניות בתפזורת מוסיפים את המלית  של הכבד ושאר הדברים וחוזרים על אותה הפעולה יוצקים מפזרים כך מתקבלת ממש עוגת הלחם-  נותנים זיגוג של השבבים מהקדים אחד יש בה הרבה ואחת לא לפי הטעם מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות זמן האפייה 35 דקות  סוגרים את החום אחרי האפייה ומשאירים להזהיב עוד 7 דקות מצננים מעט ומגים עם קנן קן תה


אוכל כשר >>
לצפיה ב-'תיקון למעדן עוגת לחם עם דברי עוף.280 גרם קמח'
תיקון למעדן עוגת לחם עם דברי עוף.280 גרם קמח
11/12/2009 | 06:04
107
לצפיה ב-'חני היקרה, שמחה שחזרת עם כוחות ועם שרשור'
חני היקרה, שמחה שחזרת עם כוחות ועם שרשור
10/12/2009 | 06:15
18
10
כזה טעים ויפה, מחכה למתכונים החסרים, נראה לי שאנסה את עוגת הריקוטה - נראית משהו!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני זה נראה נהדר'
חני זה נראה נהדר
10/12/2009 | 07:45
5
4
במיוחד עוגת הבננות. אני מאוד אוהבת עוגת בננות.
כל הכבוד, אני מאוד נהנית לראות את התמונות שלך.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בוקר טוב, חני מה זה המטעמים המהממים'
בוקר טוב, חני מה זה המטעמים המהממים
10/12/2009 | 08:31
3
3
בייחודיות של עוגות הלחם ועוגת ריקוטה

יום מבורך וסוף שבוע מוצלח
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני חני היקרה אשרייך ישר כוח חג שמח כל ישועות'
חני חני היקרה אשרייך ישר כוח חג שמח כל ישועות
10/12/2009 | 10:25
2
13
לצפיה ב-'איזה כיף יוכי'לה תודתי לך לרות אביבהאושרת|חיב'
איזה כיף יוכי'לה תודתי לך לרות אביבהאושרת|חיב
10/12/2009 | 16:25
1
3
ממש כיף לחזור ולתת משהו אחר גם אני אוספת משלך יוכי'לה וכמובן של כול החברות כאן בכלל כיף להיות כאן.
עד הערב קצת מאוחר אתן סדרה של מתכונים אמש הלך לי לאט.
אנסה גם בעשה הקרובה יוכי'לה רק תגידי לי אם אמשיך בשרשור כדי שלא נהרוסהו? אז צהרים טובים
לך לכולם נשיקות בריאות והרבה כוח בבית לכולם.
חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני, בוודאי שתמשיכי בשרשור היפה הזה'
חני, בוודאי שתמשיכי בשרשור היפה הזה
10/12/2009 | 16:43
7
לצפיה ב-'מאיוש תודה לך וגם אני התחלתי עם עוגות'
מאיוש תודה לך וגם אני התחלתי עם עוגות
10/12/2009 | 16:20
6
הבננות אני אכין עם שוקלד משהו דומה לעוגה שנתת םה
ואני רואה את התמונות שלך אז בה לי לפתוח קונדיטוריה באמת מכול הלב גם בבישולים את שם.
צהריים מתוקים לך איפה שאת.
כן אני אמשיך הלילה עם שאר הדברים שתמיד כדי לראות?
אוהבת חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוגה אטילקית שמשגעת את העולם עוגת חלב.'
עוגה אטילקית שמשגעת את העולם עוגת חלב.
11/12/2009 | 03:42
11
55
שוב עוגה זו גם עם טיפ שלי לא לפחד אם ורוצים אותה פרווה  לכול מצב פשוט להמיר את החלב הרגיל בחלב סויה ומחייב הוספת שמנת צימחית עם 4 כפות זאת כדי להעשיר את טעם חלב הסויה- מה צריך תבנית עגולה איך שנוח לכם קוטר 28-

מרכיבים
1 מיכל של יוגורט--(-או להמיר בחלב סויה ו. כמו שצ"ל)
2 כוסות סוכר  של חד פעמי- ארך של 200 גרם גם טוב
2 כוסות  שמן חמניות .למי שיש שמן בוטנים אפשרי חצי חצי<
4 ביצים מס 1
2 כוסות קמח של חד פעמי
1 כוס קמח תפוח אדמה-או של קורנפלור-מכוס חד פעמי  גם<
1א.אפייה +1 א.סוכר וניל
אבקת סוכר לזיגוג.
אופן הכנה
לקערה של מעבד המזון מעבירים את הסוכר ובהיצים וסוכר וניל מקציפים לקיפה בהירה  כאן מוסיפים את  היבשים בהדרגה אחרי מבליעים את יוגורט השמן גם בהדרגה(  לסירוגין )בהילוך נמוך קצת יוצא טוב מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים  יוצקים  לתבנית משונת טוב במחמאה מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לזמן של 35 דקות בודקים עם הקיסם  לפני קצת-בהצלחה חני. עוגה זו שהיא חמה מפזרים את אבקת הסוכר..








אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וכאן אותה העוגה עם חלב סויה ושמנת צמחית'
וכאן אותה העוגה עם חלב סויה ושמנת צמחית
11/12/2009 | 03:51
10
30
עם שבבי שוקולד בבלילה ואגוזי מלך רק 150 גרם  מקפלים לתוך הבלילה. ואותו המתכון פשוט להמיר חלב סויה והשאר מתאים.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'וכאן העוגה עם דובדבן ובוקעת'
וכאן העוגה עם דובדבן ובוקעת
11/12/2009 | 04:17
9
19
כדי להכין עוגה זו רק חלבית   ושאר המרכיבים במתכון הראשון + עוד כמה מרכיבים והסבר כאן.

מרכיבים לעוגה האיטלקית  עם פרי.
200 גרם דובדנים בסירופ -יש לצננן אותם מהסירופ
או 250 גרם ריבת דובדבן חמוץ יש במשקל.

הזיגוג לעוגה ואיך לתת לה לבקוע-
2 חלמונים
3 כפת אבקת סוכר
2 כפות חמאה מומסת
2 כפות חלב
אבקת סוכר לזיגוג  מעל.

כול שאר המרכיבים במתכון הראשון של העוגה האיטלקית

אופן  הכנת הזיגוג הבוקע
בקערית קטנה טורפים את כול המרכיבים חלב אבקת הסוכר חלמונים  למאת החמאה-
לאחר זמן האפייה של 30 דקות מוציאים את התבנית  מורחים בחמאה בהברשה קלה מוסיפים את הזיגוג של החלמונים מחזירים לתנור לעוד 15 דקות מחום של 180 יש להוריד לחום של 170   מוציאים מהתנור ישר בוזקים את אבקת הסוכר  בצלחה חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בזוית אחרת מבפנים העוגה האיטלקית המדהימה'
בזוית אחרת מבפנים העוגה האיטלקית המדהימה
11/12/2009 | 04:26
8
24
יש להזכיר כאשר מוסיםים את הפרי א  יוצקים לתבנית מעט מהבלילה לפחות רבע כמות  ואז יוצקים את הפרי מעל כמובן את השאר-
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'סופגניות מרודדות עם מי הדרים תפוז לימון.'
סופגניות מרודדות עם מי הדרים תפוז לימון.
11/12/2009 | 05:11
7
16
מה צריך שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר מעולה ומהיר ולא שותה שמן. מתכון צרפתי

מכריבים
500 גרם קמח
100 גרם מחמאה עט רכה
145 גרם  סוכר
3 ביצים מס 1
1 א.אפייה
1 כפית תמצית וניל
20  מ"ל גרם של מיץ תפוז טרי
1 כף מיץ לימון טרי
1כף גרידת מקליפת הלימון
קורט מלח--------מי שרוצה גם קורט קינמון לא חובה.

אופן הכנה
לקערה רחבה מעבירים את הקמח יוצרים גומה ומוסיפים את כול המרכיבים  מעבדים לבצק נותנים לישה מאוד עדינה עד לאיסוף  הכול נוצר בצק מאוד גמיש יוצרים כדור מהבצק עוטפים בניילון נצמד וכך משהים מניחים  במקררר להתפחה מספיק לשעה מוצאים מחלקים לארבעה חלקים מקמחים משטח נוח ומתחילים לרדד עם חותך צורות מספרים או רק כוס מכנים צורות של סופגניות מחמים את השמן סיר ענוק וקל א יש לטגן בשמן עמוק כמובון או בצ'יפסר.  בהצלחה חני  חג אורים שמח לכול חברי הפורום אוהבת חני.

אוכל כשר >>
לצפיה ב-'והתוצאה של הסופגניות מרודדות בטעם הדרים'
והתוצאה של הסופגניות מרודדות בטעם הדרים
11/12/2009 | 05:23
6
14
לצפיה ב-'השפינג' ממרוקו מקוריי ואג'רי כך נהגוווווווווו'
השפינג' ממרוקו מקוריי ואג'רי כך נהגוווווווווו
11/12/2009 | 05:32
5
17
להכין על הבוקר עולכים לדוחן מיוחד אך-ורק להכנת השפינג' וההרורים דואגים שזה חם וטרי כמה םעמים בחודש על הכבל הם אסופים כול כך מביא חשק לטוס לראות ולטעום את הדבר הזה -לא משמין כאשר יודעים איך ומתי לאכול זאת על הבוקר ואז  מוצאים הרבה אנרגיות ואם היו קלוריות פשוט נעלמו.

מה זה מכיל

קמח שמרים
מים
שמן לטיגון עמוק גדול-
יש טיפ גם 1 כף של קונייק לכול 500 גרם זה כדי לתת את הגמישות ואי ספיגת שמן בזמן הטיגון כמו הוספת הגזר בשמן עוזר הרבה.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כרובית מטוגנת קרנצ'ית'
כרובית מטוגנת קרנצ'ית
11/12/2009 | 05:42
4
68
מתכון הכי קל
מה צריך לבשל  חצי בישול במים חמים את הפרחים של הכורבית לסנן מהמים
להכין לכמות מכובדת עד 2 ביצים טרופות טוב מלח פלפל לפי הטעם
והקרנצ'יות הוא הקורנפלור טבלים בביצה ומקמחים בקורנפלור.
כמות הרצויה עד 2 כרוביות גדולות.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'ג'עלוק עם תאץ' בתנור'
ג'עלוק עם תאץ' בתנור
11/12/2009 | 05:48
49
בצאת השבת אמסור עוד מצכונים עייפה הולכת לנוח קצת לא יושנת כי אני שומרת על שני אחיינים שלי הם לא נותנים לי לישון
מאחלת לכולם חג אורים שמח ושבת מבורכת לכם.
חני אוהבת
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כרובית'
כרובית
11/12/2009 | 08:18
1
31
האם מטגנת או אופה, תודה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'לגבי הכרובית זה לטיגון כאן='
לגבי הכרובית זה לטיגון כאן=
11/12/2009 | 14:24
22
ואם את רוצה בתנור אפשרי הכול בתבנית פיירקס או קרמי יעזור לך להכין בתנור= כפפות להכין חובה נגד חום התנור<
הכנת כרובית בתנור ואיך.עושים  למצרכים של 2 כרוביות גדולות
2כרובית רק את הפרחים
2 ביצים גדולות וטרופות טוב
מלח פלפל לפי הטעם צלוחית עם מעט קורנפלור.
1 ) לבשל בישול קצר את הכרובית---חצי בישול לא רך מדי
2 ) יש לסנן מהמים טוב טוב
3 ) משנים תבנית בכול שומן שרוצים  שמן או מרגרינה (כמיות -של מרגרינה עד2 כפות כמות של שמן עד 3 כפות)
4 רצוי לחמם את התנית בתנור בחום של 180 מעלום מראש
5 ) מוצאים את התבנית
7 ) טובלים את הפרחים של הכרוביית ויר מעברים לתבנית-(-טיפ אפשרי להכין זאת לפני הוצאת התבנית מהתנור-)
אז טובים ומעברים נגיעה קטנה לצלוחית של הקורנפלור לא הרבה מדי פשוט נגיעה קטנה.
8 מסדרים בתנית בצורה צפופה את פרחי הכרובית -ושאר הביצה הטרופה יוצקים על הכול-
9מעבירים בחזרה לתנור אופים עד 25 דקות מעט מזהיב זה מוכן.
על זה  מיץ לימון מוסיף המון.
ושבת שלום לך חג חנוקה שמח רחל313
חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'שמעתי שמאוד קשה למצוא כרובית נקייה מחרקים'
שמעתי שמאוד קשה למצוא כרובית נקייה מחרקים
15/12/2009 | 00:17
16
מאיפה את משיגה?
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חנילה איזה דברים טעייים'
חנילה איזה דברים טעייים
10/12/2009 | 12:26
2
6
תרגישי טוב וסוף שבוע נהדר לך ולמשפחתך
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'דג נילוס בנייר כסך ופפריקה ועוד נוגדש לזויה'
דג נילוס בנייר כסך ופפריקה ועוד נוגדש לזויה
11/12/2009 | 05:56
1
28
בצאת השבת אתן לכם את מה שחסר והרבה לחם מתוק וכך אני מאחלת לכם שבת מתוקה ולך זויהלה הסבתא הטריה הרבה נחת מהכול שבת שלום ומבורכת לך תהני לך מהנכדה.
חני אוהבהת
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כל המתכונים שלך אחד אחד פ צ צ ה'
כל המתכונים שלך אחד אחד פ צ צ ה
11/12/2009 | 16:00
9

איזה יופי

רוצים עוד
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני הכול נראה ממש יפה. ועוגות הלחם'
חני הכול נראה ממש יפה. ועוגות הלחם
10/12/2009 | 13:12
2
11
ממש ממש מעוררות תיאבון.
מחכה למתכונים.
יישר כוח
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'רותי'לה וזיוהלה ומלמד מחבקת אני אתכם'
רותי'לה וזיוהלה ומלמד מחבקת אני אתכם
10/12/2009 | 16:30
1
6
הרבה תודות על הכול ובטח שאתן  את המתכונים יחד עם המשך התמות שלהם.-יש גם מתכון לספגניות קצת שונה .
צהריים טובים לכול החברות ואני לכם גם מאחלת תמיד בריאות
חני לשרתכם תמיד
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חני היקרה איזה סבלנות רבה את צריכה לפתוח חנות'
חני היקרה איזה סבלנות רבה את צריכה לפתוח חנות
13/12/2009 | 11:26
6
לצפיה ב-'במקרה נכנסתי וחייבת להחמיא על הריח הביתי'
במקרה נכנסתי וחייבת להחמיא על הריח הביתי
15/12/2009 | 16:54
4
11
שבא לאפי. חהחהחהחהחה
חני,הכל נפלא.ידיים זהב.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'פירגה, רוצים אותך יותר אצלנו'
פירגה, רוצים אותך יותר אצלנו
15/12/2009 | 19:57
1
7
לצפיה ב-'יוכי חמודה,אני כבר מרגישה לא נוח רק לסרב'
יוכי חמודה,אני כבר מרגישה לא נוח רק לסרב
15/12/2009 | 23:47
7
לכולם. מי כמוך יודעת כמה אנרגיות ועבודה דרושה לניהול אתר.והאתר שלי כבר ע נ ק. הבן שלי מנהל אותו ויש לו כל היום דרישות לשיפור ולשיפוץ.חהחהחהחהחה אכנס מדי פעם.תודה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'Hi pirge the big'
Hi pirge the big
15/12/2009 | 20:04
1
8
את הגדולה אין עליך אני ממך וכמה ענקים כמוך- עוד יותר למדדתי את הטיפים ויחד דברים חדשים.-
ומה עד היום מנשקים אותי בתגובות על כמה מתכונים שלך באמריקה  יום אחד אני אשלך לך במסר את התמונה של אובמה ואישתו וגם הגב' קלינטון עם המגש שלך שאני גם הייתי מכינה כך וממך למדתי והוא המנשף היקר-
ועל מתכון יחודי של הפחזניות בשמן ולא רק על החמאה?
ולצרפתים גם נתתי את המתכון של הדור ראשון שלך  הלחם גבינה המיוחד שנתת באחת מהתחריות שלך PIRGE
אני עכשיו הולכת לבכין עוד דברים ליום ההולדת שלי רק סוף השבוע רוצים ולא היום כך מתבקש וכול מה שאני מכינה יראו כאן- ואני גם נהנת לשתף-על הבלוג שלי ממתין לי-אני גם התמכרתי לאח הגדול עם האחיינים שלי אצלי בבית

תודה על העידוד יקירתי אוהבת חני
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'באמת את אשה רמת מעלות מיוחדת ומקסימהתו'
באמת את אשה רמת מעלות מיוחדת ומקסימהתו
15/12/2009 | 23:45
7

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ