../images/Emo24.gifצהריים הכי מתוקים לחברות הרבה תודה
מזה פרגון חום אכן מרגישים בבית תודה לחברות נוותיקות לחדשות ולאהובהשלנו המעודנת יוכי'לה.... עכשיו סליחה על האיחור והרבה תודה וכיף שאהבתם עוד כשעה אני אמשיך במתכונים מאוד קלים והכול חדש מהם משותף מבלוג של אחותי היא והשגעון שלה האיטלקי. לי לא קשה למדתי את השפה לדבר דברתי קצת להבין הבנתי הרבה אבל לקרוא את השפה זה הכי הומוריסטי... . כמה מילים להצחיק אתכן- הסוכר וגם שם של עוגה הולך זכזכוקור זכזוכיני הכול בזך זו וכו. ורק אם אני מתעצבנת לא רוצה את המתכון אבל תמיד חוזרת ובודקת מה כתוב וזה כדי- אז אני מקבלת מתכונים וכיף לי לשתף אתכם- עוד משהו הם האיטלקים לא מחדשים לנו הרבה לנו יש הרבה יותר שדרוג וכח לטעם-בלחם הם שם חזקים נכון גם הגבינות הפיצהואיך לא הפסטה אבל הבישולים והעוגות דומים הרבה למזרח התיכון. קצת מהבנתי לעולם אחר. צהריים טובים רוצה רק לאכול ואני אחזור להמשיך ושוב סליחה עח האיחור. אוהבת חני
ואיך אכתוב אברירית או אוויוית? תודתי מראש למי שמתקן את השגיאה פה ושם...?