כמה מתכונים ממני =אוסובוקו בסילן לאוהבי הבשר.
גם כמה מילים על הכנת האוסובוקו עגל או כבש בכלל מהבשר- אין צורך בהרבה זמן בישול אן האפייה גם בשני השלבים- מניון הראשון הכול התפורר ואז הכנתי מזה מנת גולש? אז כאן כמו שצריך מקוהה שתוהבו. לדרך ובשני שלבים חצי אפייה חצי בישול הקודם לכול- מה צריך סיר רחב גדול נמוך(ולא של מרק) + תבנית עמוקה מכול חומר..ל-7 מנות-ךהקש מהקצב + חוט כבל של בישול. נייר כסף למצרכים 7 חתיכות של סטייק אוסובוקו עם העצם ושל עגל-ערך המשקל זה עד 2 ק"ג. ל-ציר מרק 3 כפות שמן קנולה 2 בצלים אדום או רגיל וחתוך וחתוך לקוביות 3 גזרים וחתוך לקוביות----קוביות כאן זה לחתוך גז 1 ראש של שורש של פטרוזיליה מלח+פלפל מים לרוטב-וזה הולך לאפייה 1/2 כוס של רוטב סילן תבלין-פלפל אנגלי-םלםל לבן אגוז מוסקט -ומלח מכול אלה חצי כפית למאת האגוז מוסקט חצי מחצי כפית +1 כף של סוכר דמרה או חום 4 כפות שמן קנולה-(מי שאוהב יותר אפשרי להוסיף עוד 2 כפות שמן) 1 כף מרגרינה לשימון התבנית או כף שמן אופן הכנה שלב הבישול לסיר מעברים את כול הירק לרוחב תחתית הסיר -את חתיכות הבשר קושרים מסביב לכול אורך ורוחב קושרים-את חתיכות הבשר מוסיפים על הירקות מוסיפים מים רק עד גובה הבשר ארך כמות המים זה עד 4-5 כוסות- מעבירים לגז על חום גבוה לזמן של 7 דקות ומנמיכים לחום האש נמוכה לתת לזה זמן של בישול עד חצי שעה ולא יותר- שלב שני לאפייה מעבירים את החתיכות בשר לתבנית משומנת -בקערית קטנה מערבבים את הרוטב סילן וכול התבלינים מערבבים לבלילה חלקה ויוצקים על הבשר מסביב חלק מהירק הנותר מוסיפים על הבסר וחצי כוס מי הציר שנותר מהבישול (רק חצי כוס) מעבירים לתנור לחום של 200 מעלות לזמן של חצי שעה ולא יותר יש לכסות את הבשר עם נייר כסף ולאטם מסביב לתבנית בהצלחה חני
גם כמה מילים על הכנת האוסובוקו עגל או כבש בכלל מהבשר- אין צורך בהרבה זמן בישול אן האפייה גם בשני השלבים- מניון הראשון הכול התפורר ואז הכנתי מזה מנת גולש? אז כאן כמו שצריך מקוהה שתוהבו. לדרך ובשני שלבים חצי אפייה חצי בישול הקודם לכול- מה צריך סיר רחב גדול נמוך(ולא של מרק) + תבנית עמוקה מכול חומר..ל-7 מנות-ךהקש מהקצב + חוט כבל של בישול. נייר כסף למצרכים 7 חתיכות של סטייק אוסובוקו עם העצם ושל עגל-ערך המשקל זה עד 2 ק"ג. ל-ציר מרק 3 כפות שמן קנולה 2 בצלים אדום או רגיל וחתוך וחתוך לקוביות 3 גזרים וחתוך לקוביות----קוביות כאן זה לחתוך גז 1 ראש של שורש של פטרוזיליה מלח+פלפל מים לרוטב-וזה הולך לאפייה 1/2 כוס של רוטב סילן תבלין-פלפל אנגלי-םלםל לבן אגוז מוסקט -ומלח מכול אלה חצי כפית למאת האגוז מוסקט חצי מחצי כפית +1 כף של סוכר דמרה או חום 4 כפות שמן קנולה-(מי שאוהב יותר אפשרי להוסיף עוד 2 כפות שמן) 1 כף מרגרינה לשימון התבנית או כף שמן אופן הכנה שלב הבישול לסיר מעברים את כול הירק לרוחב תחתית הסיר -את חתיכות הבשר קושרים מסביב לכול אורך ורוחב קושרים-את חתיכות הבשר מוסיפים על הירקות מוסיפים מים רק עד גובה הבשר ארך כמות המים זה עד 4-5 כוסות- מעבירים לגז על חום גבוה לזמן של 7 דקות ומנמיכים לחום האש נמוכה לתת לזה זמן של בישול עד חצי שעה ולא יותר- שלב שני לאפייה מעבירים את החתיכות בשר לתבנית משומנת -בקערית קטנה מערבבים את הרוטב סילן וכול התבלינים מערבבים לבלילה חלקה ויוצקים על הבשר מסביב חלק מהירק הנותר מוסיפים על הבסר וחצי כוס מי הציר שנותר מהבישול (רק חצי כוס) מעבירים לתנור לחום של 200 מעלות לזמן של חצי שעה ולא יותר יש לכסות את הבשר עם נייר כסף ולאטם מסביב לתבנית בהצלחה חני