כמה מתכונים ממני =אוסובוקו בסילן לאוהבי הבשר.

cial 1

New member
כמה מתכונים ממני =אוסובוקו בסילן לאוהבי הבשר.

גם כמה מילים על הכנת האוסובוקו עגל או כבש בכלל מהבשר- אין צורך בהרבה זמן בישול אן האפייה גם בשני השלבים- מניון הראשון הכול התפורר ואז הכנתי מזה מנת גולש? אז כאן כמו שצריך מקוהה שתוהבו. לדרך ובשני שלבים חצי אפייה חצי בישול הקודם לכול- מה צריך סיר רחב גדול נמוך(ולא של מרק) + תבנית עמוקה מכול חומר..ל-7 מנות-ךהקש מהקצב + חוט כבל של בישול. נייר כסף למצרכים 7 חתיכות של סטייק אוסובוקו עם העצם ושל עגל-ערך המשקל זה עד 2 ק"ג. ל-ציר מרק 3 כפות שמן קנולה 2 בצלים אדום או רגיל וחתוך וחתוך לקוביות 3 גזרים וחתוך לקוביות----קוביות כאן זה לחתוך גז 1 ראש של שורש של פטרוזיליה מלח+פלפל מים לרוטב-וזה הולך לאפייה 1/2 כוס של רוטב סילן תבלין-פלפל אנגלי-םלםל לבן אגוז מוסקט -ומלח מכול אלה חצי כפית למאת האגוז מוסקט חצי מחצי כפית +1 כף של סוכר דמרה או חום 4 כפות שמן קנולה-(מי שאוהב יותר אפשרי להוסיף עוד 2 כפות שמן) 1 כף מרגרינה לשימון התבנית או כף שמן אופן הכנה שלב הבישול לסיר מעברים את כול הירק לרוחב תחתית הסיר -את חתיכות הבשר קושרים מסביב לכול אורך ורוחב קושרים-את חתיכות הבשר מוסיפים על הירקות מוסיפים מים רק עד גובה הבשר ארך כמות המים זה עד 4-5 כוסות- מעבירים לגז על חום גבוה לזמן של 7 דקות ומנמיכים לחום האש נמוכה לתת לזה זמן של בישול עד חצי שעה ולא יותר- שלב שני לאפייה מעבירים את החתיכות בשר לתבנית משומנת -בקערית קטנה מערבבים את הרוטב סילן וכול התבלינים מערבבים לבלילה חלקה ויוצקים על הבשר מסביב חלק מהירק הנותר מוסיפים על הבסר וחצי כוס מי הציר שנותר מהבישול (רק חצי כוס) מעבירים לתנור לחום של 200 מעלות לזמן של חצי שעה ולא יותר יש לכסות את הבשר עם נייר כסף ולאטם מסביב לתבנית בהצלחה חני
 

cial 1

New member
כנפיים של עוף בתנור-כך לימים קרים

מתכון קל ביותר הכול על בסיס הקמח-הידעם שהקמח נותן כמה דברים לבשר-1 מרקם שרוצים להגיע-2 פריכות-3 עוזר להסמחה של הוספת המים וכך מקבלים רטוב- הרי כך הולכים על רוטב הבשמל- מה צריך תנית גדולה קערה מה זה כיף יש מיני סדנה מצרכים 2 ק"ג כנפיים של עוף מנוקים טוב שמן שמן תירס קמח לקמיח-רצוי לערב מלח עם הקמח- 1 כף מלח רוטב למנה 1 קופסה של הריסה מעט חריפה-כמות לצורף 1 כוס מלאה 1 כף פפריקה מתוקה-או חריף 1 קופסה של עגבניות משומרות כמעט טרי זה< 5 כפות שמן תירס מהול בשמן זית 2 כפות מיץ לימון או חומץ-לא חובה קישוט לא מחייב.) אופן הכנה לקערה מעבירים את הכנפיים לזה מוסיפים שמם וטובלים הכול בערבוב טוב- בצלוחית רחבה מוסיפים קמח ומקמחים לכול צד מנערים מעט ומעבירים לתבנית של התנור עם נייר אפייה או בלי רצוי מעט לשמן התבנית לנייר אין צורך- מעבירים לתנור לזמן של אפייה עד חצי שעה לחום של 200 מעלות באמצע התנור נותנים לזה להיות מושחם מוזהב טוב- מסירים מניחים בצד -ועוברים להכנת הרוב אופן הכנת הרוטב הוא -קל לבלנדר מעבירים את העגבניות מוסיפים לזה את התבלין הלימון והשמן מרסקים מערבבים-ומעבירים לסיר או קלחת נוחה מבשלים לזמן של 10 דקות ואת הרוטב הזה או יוצקים או טובלים את הכנפיים ומגישים בעוד זה חם בהצחה חני
 

cial 1

New member
אחרי ההשקעה המנה מוכנה עם קישוט מיונית גבעולי

גבעולי סלרי כך מורידים מהחום של החירף וזה לא חריף הרבה פיקנטי מה שרוצים ניתן להוסיף כמובן להגשה גם קצת ירק זה בריא.
 

cial 1

New member
חתיכות של חזה הודו פיקנטי בשרי וזיתים

המנ הזו חצי מוקפצת המעם זמן באפייה-מה צריך מחבת תבנית קרמית או כול תבנית אפייה קטנה- מצרכים 1 ספל של עגבניות שרי 700 גרם בשר חזה הודו חתוך לקוביות גדולות 100 גרם זיתים שחורים זן יווני מעט מלוח 1/2 כוס כוס כוסברה קצוצה 1/2 כוס חסה קצוצה 1/2 גלעני רימונים- לא חובה 1 כף של רוטב סילן 1 כף שטוחה של פפריקה 1/2 כפית כרכום-1 כף שטחה של מלח 1/2 כוס שמן זית אפשרי מהול בשמן אחר- 1 בצל קצוץ דק אופן הכנה למחבת או סיר רחב ונמוך מעבירים את הבצל מאדים לדקה מוסיפים את השמן ואחרי דקה מוסיפים את החתיכות בשר מוסיפים את גלעני הרימון ומטגנים לשני הצדדים מוסיפים את שאר התבלינים סילן את השרי- מערבבים כמוהקפצה בעדינות ולתת לזה רק בישול של 10 דקות -שלב אחרון מעבירים לתבנית הקרמית מעל מוסיפים את הכוסברה והחסה מעט מהשמן על הירק כאן מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לזמן של 12-15 דקות רק כדי לתת את הפרכות של האפייה -מנה מאוד פיקנטית בהצלחה חני
 

cial 1

New member
למתוקים כולם ממתינים קדימה אתחיל בעוגיות קפה

אז כך אלה עוגות קטנות לנו המרוקאים והאיטלקים לאמריקה זה קדחת המפינס -הטעים מתכון חצי אילקי חצי מרוקאי וזה חלבי. מה צריך הרבה מג'טים. למצריכים חלק הבהיר 300 גרם קמח תופח 75 גרם סוכר 200 מ"ל גרם חלב 2 ביצים קורט מלח מצרכים לחלק הקהה 50 גרם שוקולית 75 גרם קמח תופח 75 גרם סוכר 100 גרם חמאה רכה 150 מ"ל של קפה אספרסו-אפשרי של רד-מג 1 כף של קקאו. אופן הכנה לקהה הקודם מערבבים את היבשים קמח קקאו להעביר לקערה של המיקסר או ידני עם מטרה לעבוד- ליבשים מוסיפים את השוקולית- מערבבים לבלילה אחידה לזה מוסיפים את החמאה והסוכר ולת ערבוב טוב עד לקבלת קרם מוסיפים את מי הקפה ומערבבים שוב לקרם אחיד- מניחים בצד עוברים להכנת הבליילה הבהירה אופן הכנת הבהיר לקערה של מעבד המזון או ידני- מעבירים את הקמח והוספת המלח והסוכר -רצוי לערבב את אלה היבשים לפני -למנוע מהקמח לרוץ? הלאה נוסיפים ביצה אחרי ביצה תוך כדיערבוב קל ואת החלב מערבבים עד לקבלת הבלילה עם מרקם אחיד ומכינים את המג'טים לכול מג'א מוסיפים חלק לבן וחק קהה -הטיפ כאן הוא לא למלות עד הסוף להשאיר רבע מכמות המנג'א ריק וכך התוצאה נהדהרת-פשוט עוגה קטנה ובחושה אפשרי גם לערבב הכול יחד בעדינות וכך מקבלים גלים בעוגיה הכול עם כף או שקית זילוף בהצלחה חני
 

cial 1

New member
אימפנאדס מתוקי עם תפוח גרנד

הבצק השקם עם גבינה קמצ שונה--------אם מרדדים לדק מקבלים את הבצק שקוף ואם נותנים עוד כמה סנטים- מקבלים פריכות ויש מה להציע כלים מערוך כוס רגילה ונייר אפייה תבניות רגילות של התנור- אני אתן גם עוד אפשריות למילוי- מצרכים 6 תפוחי עץ גרנד-וחתוך לקוביות קטנות מאוד (את קוביות של התפןח מערבבים עם אבקת הסוכר משהים בצד ע להכנה 100 גרם חמאה קרה וחתוך לקוביות קטנות מאוד 50 גרם אבקת סוכר שוב אבקת סוכר אם רוצים לפזר מעל לפני הגשה מלית רצויה לבצק זה ממרח שוקולד נוטלא-או ריבה טובה הכול פתוח להצעה. סוכריות לקישוט גם לפני האפייה מעל כול עוגיה בצק הנדרש ( דגש רצוי להכפיל את הכמות וכך הכמות מכובדת) 2 כוסות קמח 100 גרם חמאה בחום החדר 2 כפות סוכר 1 כוס חד פעמי של גבינת 9% קורט מלח 1 שקיקית של אבקת סוכר אופן הכנת הבצק למעבד לקערה של המיקסר מעבירים את הקמח והחמאה מערבבים בהילוך אחד הכי נמוך ולזה מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים שוב לאט מוציאים את הבצק עושים לכדור בעדינות מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים לקירור לשעה מוציאים ומתחילים לרדד לפתוח עלה לעובי של 1.5 סמ עם כוס מוציאים כול עיגול מהעלה- וכך הלאה על כול עיגול מהבצק מוסיפים כף בארך של קוביות התפוח וכך גם של החמאה- הקרה מקפלים את העיגול לצורה של ירח כמו האמפנאדס ועם מזלג מהדקים מסביב לכול הקיפול והוא הסגירה-וכך הלאה-מבירים ישר לתבנית מרופדת בנייר אפייה- ולתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לזמן של 15-17 דקות אין צורך להזהיב. בהצלחה חני יש מניני סדנה
 

cial 1

New member
והתןצאה טעים מאוד פאי סגור-דגש קטן..

פשוט לתת חיתוך אחד עם סכין על כול עוגיה זאת כדי לתת אביר לבצק בהצלחה חני
 

cial 1

New member
עוגה קלה אברירית בטעם אפרסק

עוגה זו אשרי להכין בכול תבנית אאאאאאאבל הכי מתאים זו הקלגוהוף או הפשוטה עם חור המקורית והפשוטה. יש למי שרוצה את העוגה פרווה יש אפשרות להמיר את היוגורט עם חלב סויה עד 1/2 כפות או חלב קוקוס. למרכיבים 3 כוסות קמח 3 ביצים מס 1 1 כוס סוכר מכוס חד פעמי 1 כוס שמן תירס או כול שמן צמחי 1 כוס של יוגורט של דנונה- 1 א.אפייה לחק העליון> 1 פודינג בטעם וניל-----(--לפרווה אפשרי להמיר עם ג'לי בטעם אפרסק בבקשה) 3 אפרסקים משומרים-וחתוך לאורך כמו בננה למשל אבקת סוכר 3 כפות של ריבת אפרסק אופן הכנה ( יש להשאיר עד 2 כפות מהבלילה ללקערה של המיקסר מעבירים את הסוכר והביצים מקציפים לבלילה בהירה וחלקה מוסיםים את היוגורט וממשיכים להקציף מוסיםים את השמן מקציפים שוב עד למרקם חלק בהילוך נמוך מוסיפים את הקמח והאבקת האפייה עוצרים מקפלים עם מרית תוך כדי ערבוב קל ולקבל מרקם אחיד-- משנים את התבנית ויוצקים את הבלילה -בנפרד מכינים את השלב של חלק עליון אופן הכנת הפנוט כך באנגלית בכול שפה- מכינים את הפודינג על פי ההוראות של החפיסה מערבבים עם 2 כפות מהבלילה מעל הבלילה מסדרים את הפלחים של האפרסק מעל מטפטים מריבת האפרסק-אפשרי לערבב הכול יחד הפודינג הריבה יוצא טוב- נותנים מכה קטנה לתבנית כדי שהכול ישב שווה- מעברים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות זמן האפייה 40 דקות מוצאים את העוגה מאבקיפ עם אבקת הסוכר ומחזירים לתנור לעוד חמש דקות בתנור ללא הופת חום רק מחום שנותר-הפעולה הזו נותנת לאבקת הסוכר להיות בזיגוג של פרכות וטעם לעוגה גם מוסיפים אחרי האפייה מעט מאוד מאבקת הסוכר- בהצלחה חני
 

cial 1

New member
המשך יבוא מחר בע"ה דברים חדשים..

פשוט עייפה נרדמתי על המקלדת בע"ה אנשיך המחר לאמור... לילה חמים לכול היושנים ומתוקי. חני לרשותכם.
 

cial 1

New member
בראוניז בצנוברים.

אז כמה מילים לפני על הצילומים רקע הכול הודות לבן שלי ותמיד אפרי לצלם גם בגינה מרפסת רק לתפוס קצת אור גם חשוב רקעים גם על נייר בריסטולים גם מתחת משטח להכנת בצקים יוצא נכון יפה והסר מדויק זה כאשר יש זמן רצון לנסות . כלים רק נייר אפייה ותבנית של 20-20 קוטר רוחב ולרפד בנייר אפייה כאשר הצדדים של הנייר כלפי חוץ אז מכפילים נייר ויש.- כאן אפרות להין במקציף ידני- מרכיבים 60 גרם חמאה ( -אפשרי לפרווה עם מחמאה-עם 1 כף של חלב קוקוס) 60 גרם סוכר 60 גרם צנוברים מעט יש לקלות אום ב-כפית שמן על מחבת---ולא חובה הקלייה 60 גרם קמח תופח 60 גרם שוקלד מריר מומס בבן מר" עם 1 עם הלב הרצוי 2 ביצים גדולות-או 3 מס 1 מעט חלב עד 3 כפות-תחליף לפרווה חלב סויה אבקת סוכר- 120 גרם
אופן הכנה ממסיים את החמאה לזמן של 30 שניות- מעברים לקערה הרצויה מוסיפים את הסוכר ומקציפים טוב למרקם חלק ואחיד.- מוסיפים את השוקלד המומס ומקפלים לערב בעדינות עד שמקבלים מרקם אחיד בעדינות מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומערבבים או בהילוך נמוך של המקצף או המיקסר- ערבוב אחד טוב עוצרים ושוב מוסיפים את הקמח ורק מקפלים עם המרית לערבב אין צורך להקציף שוב מוסיפיםאת הצנוברים ומקפלים בעדינות לבלילה- את כול הבלילה יוצקים לתבנית המרופדת בנייר אפייה מעברים לתנור- שחומם מראש לחום 180 מעלות זמן האפייה עד 25 דקות אחרי האפייה יש לצנן מעט ומפזרים כמות נדיבה של אבקת הסוכר חותכים לריבועים יפים ומגישים או שומרים בלסטיק במקרר חם קר טעים בהצלחה חני יש מיני סדנה.
 
למעלה