אפשר סלט אבוקדו וביצים ובצל ירוק אפשר צ'יפס, חומוס וחמוצים אפשר רוטב פסטו וירקות אפשר חזה עוף/שווארמה מוקפצים עם בצל אפשר כבד עם בצל ירקות מוקפצים בקיצור כל מה שמתאים ללחם. לגבי הסגירה- פשוט להחזיק במקום החיבור או להניח על מקום החיבור. זה תלוי מאוד במילוי - אם הוא דביק אז אין בעייה. הנה טורטיה שהכנתי בעצמי.
למרוח טחינה במרכז,על זה חסה,פרוסות ביצים קשות (כ3 בטורטיה) ומעל פרוסות חצילים מטוגנות. ממש סביח קטן. לגלגל בהידוק ולחתוך בצורה אלכסונית מרכז וכך רואים את התכולה