לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1032610,326 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!
x
הודעה מהנהלת הפורום
בחודש דצמבר נכתבו 1115 הודעות ......
 
הגולשות הפעילות בחודש דצמבר ...
 
אילנית 
רותי 410 
מלכה
אתי
אמא אדמה.
 
תודה מצוות אוכל כשר 
אושרת טובה ורותי 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-':-עכשיו כשאנו פחות לחוצים - משוב על תפריט החג'
:-עכשיו כשאנו פחות לחוצים - משוב על תפריט החג
<< ההודעה הנוכחית
21/09/2009 | 14:12
36
369
מה היה טוב, מה פחות, מה לא תעשו בחג הבא ועל מה תחזרו?

מה היו תגובות האורחים/הסועדים?

איך הגב...חחחח?


שתפו אותנו במתכונים מוצלחים שהיו לכם בחג...חגים נוספים לפנינו!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'בגדול אשתדל להכין פחות כמויות ואו סוגים'
בגדול אשתדל להכין פחות כמויות ואו סוגים
22/09/2009 | 09:33
1
8
איןם כל ספק שהעין אוכלת ולא כמות האנשים, נשארו לי כמויות של אוכל.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מקסימית, את צודקת בהחלט'
מקסימית, את צודקת בהחלט
22/09/2009 | 15:53
12
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
22/09/2009 | 12:29
7
12
כמו תמיד - הכמויות. צריך לקצץ, גם אחרי שקיצצתי...
דברים מוצלחים: תיכף אתן מתכונים
עוד החלטה אסטרטגית מצוינת: להכניס את הסימנים לאוכל ולא כמערך נפרד. כולם אהבו

תפוח בדבש נכנס לתוך החלה (תיכף מתכון)
דג+ראש כמנה עצמאית
דלעת וגזר במרק כתום
רימון על סלט חסה
סלק בסלט עצמאי
כרישה בפשטידה מטוגנת מעולה
רוביא כסלט חם עצמאי
תמר בפרפה בסוף

שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכון: חלת נגיסות במילוי תפוח בדבש'
מתכון: חלת נגיסות במילוי תפוח בדבש
22/09/2009 | 12:30
20
הרעיון הוא להגיש חלה לשולחן, של נגיסות, שכל עיגול ממולא בתפוח בדבש

למלית:
חותכים תפוחי גרני סמית לפרוסות קטנות
מטגנים במעט מחמאה, כמות נדיבה של דבש וטיפת סוכר חום
מקרמלים היטב ומאדים נוזלים
מכסים את האש
חשוב שיהיו מינימום נוזלים

לבצק:
1 ק"ג קמח לחם
3 כפות דבש
3 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
כף תמצית וניל
חצי כוס שמן
300 מ"ל מים פושרים
2 כפות פטרוזיליה יבשה (למראה טוב, לא נותן טעם)
2 כפות מלח

לשים את כל החומרים חוץ מהמלח 2 דקות
מוסיפים את המלח ולשים כעשרים דקות במהירות בינונית
מתפיחים
קורצים כדורים
משטחים כל כדור
שמים כף מהמלית
סוגרים שוב לכדור
מניחים בתבנית עגולה 26 ומתפיחים
מורחים מעל תערובת של דבש וחלמון ביצה
לתנור, 190 מעלות, 50 דקות
משאירים עוד כחצי שעה בתנור מכובה

מאוד מוצלח
וכן, זה 'המוציא' ולא מזונות...

כל טוב,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכון: נתחי פרגית ממולאים טפנד וממרח עגבניות'
מתכון: נתחי פרגית ממולאים טפנד וממרח עגבניות
22/09/2009 | 12:31
8
לטפנד:
קופסת שימורי זיתים מגולענים נטולי נוזלים ככל האפשר
כמה ענפי רוזמרין
אגוזי מקדמיה קלויים קלות
מלח, פש"ג
כמה שיני שום
שמן זית איכותי

טוחנים היטב במעבד מזון בלי השמן
מוסיפים שמן בזרזיף איטי עד לקבלת משחה
מאחסנים במקרר

לממרח עגבניות מיובשות:
עגבניות מיובשות
צנוברים קלויים קלות
שום
פפריקה חריפה, מלח ים אטלנטי (או רגיל, פשוט המליחות עדינה יותר), כמון
צרור פטרוזיליה טרייה
שמן זית איכותי
אותו אופן הכנה כמו הטפנד

לפרגיות:
מורחים את הצד הפנימי (לא זה שהיה עליו העור) בממרח הרלוונטי
מקפלים ל 2
סוגרים בקיסם
טובלים בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם מתובלים (הכי כיף להכין לבד)
מטגנים כמו שניצלים עד הזהבה
מעבירים לתבנית בצורה יפה
מוציאים את הקיסמים
אופים ב 190 מעלות, טורבו, עוד 15 דקות

אחח...


כל טוב,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכון: נתחי אנטריקוט בתפוחים ודובדבנים'
מתכון: נתחי אנטריקוט בתפוחים ודובדבנים
22/09/2009 | 12:32
11
קלי קלות, מינימום זמן ומנה מאוד מרשימה

מטגנים רצועות בצל עם פרוסות שום עד הזהבה
מוסיפים רצועות אנטריקוט עבות ומקפיצים קצת
מעט מלח, פלפל שחור גרוסטרי, כורכום ומעט הל
פרוסות גזר שעברו בישול קל במיקרו
כמה כפות דבש וכמה כפות סילאן
רבעי תפוחי עץ
דובדבנים מלוא החופן
יין אדום איכותי כדי כיסוי

על אש גבוהה כעשר דקות עד הפיכת הרוטב לסמיך, וזהו

אפשר כמובן גם לשלהב עם ברנדי אחרי הוספת האנטריקוט

כל טוב,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכון: אורז פרסי חגיגי עם רצועות גזר בזעפרן'
מתכון: אורז פרסי חגיגי עם רצועות גזר בזעפרן
22/09/2009 | 12:34
13
לאורז:
מכניסים לסיר עם מי ברז קילו אורז
מוסיפים חופן מלח בישול גס
כמות המים צריכה להיות כמו בבישול פסטה במים (הרבה מאוד)
מדליקים את האש על חום בינוני
מכסים הסיר
מבשלים עד רתיחה ועוד 2 דקות
מכבים את האש
מסננים ושוטפים במי ברז

לרוטב:
מטגנים בצל קצוץ עם מעט שום
מוסיפים רצועות חזה עוף ורצועות בקר
תבלינים: מלח, פלפל שחור טחון, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה וקינמון וזעפרן
מים כדי כיסוי
הרבה רצועות גזר
חצי כוס דבש
שקדים קלופים חצויים
מבשלים באידוי, על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה

לבישול סופי:
בסיר גדול (עדיף טפלון) שמים מעט שמן
עליו מפזרים זעפרן בנדיבות (ראש השנה יש רק פעם בשנה...)
בפרוסות תפ"א קלוף מכסים את התחתית של הסיר
חצי מכמות האורז (לא דוחסים)
חצי מכמות הרוטב (המוצקים בלבד)
עוד פעם אורז
עוד פעם רוטב
מעל 5 מצקות (בערך) של הרוטב הנוזלי בפיזור אחיד
כל הזמן להקפיד לא לדחוס
אש גבוהה עד שמתחילים אדים, מנמיכים האש, מכסים במגבת עבה ומכים את האש אחרי 45 דקות

מגישים הפוך (כמו מק'לובה) או במגש הגשה גדול ובצידו את התפ"א של התחתית

ניחוח הזעפרן וטעמו ניכרים

כל טוב,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יופי של מאכלים. יישר כוח. בעניין'
יופי של מאכלים. יישר כוח. בעניין
22/09/2009 | 15:10
1
2
הסימנים - או כפי שהם מכונים אצלנו - הברכות - לא יודעת. אני מהטיפוסים השמרנים.
תמיד אכלנו אותם קודם בלוויית הברכות המתאימות. מתקשה לעכל את הרעיון של אכילתם בארוחה.
אבל מניחה שיש בזה משהו.
חלת התלישות נראית סוף!!! מאמצת את המתכון בשמחה (ק"ג קמח זה לא הרבה בשביל תבנית 26?).
ואת המתכון של האורז (בשינויים קלים שיותאמו לחיכנו) אני גונבת לסעודה המפסקת.
חתימה טובה לכולם
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חן חן, שתי תשובות:'
חן חן, שתי תשובות:
22/09/2009 | 19:41
5
על הסימנים ברכנו כמובן
על זה אני לא מוותר

לגבי הקילו קמח:
צודקת
שכחתי לומר שמהיתרה הכנתי אצבעות שום-דבש שיצאו סוף...

כל טוב,
רונן
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כמו תמיד המתכונים שלך והרעיונות מיוחדים '
כמו תמיד המתכונים שלך והרעיונות מיוחדים
22/09/2009 | 15:54
8
ושווים ניסיון! ברכה והצלחה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'טוב אז אצלי בדומה לאחרים...הכמות גדולה'
טוב אז אצלי בדומה לאחרים...הכמות גדולה
22/09/2009 | 14:27
25
23
באמת מומלץ להכניס את הסימנים כחלק מתוך הארוחה ולא כמקדים לה.

אהבנו מאוד את הסימנים:

בורקס סלק עלים
קציצות כרישה
חבוש מבושל
קוסקוס מרכזי ועליו מרק והרבה ירק כמו : רוביא, כרתי, קרא, קישוא, דלעת - היה טעים ומומלץ!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'קציצות כרישה טעימות מאוד'
קציצות כרישה טעימות מאוד
22/09/2009 | 14:36
1
27
כרישה עם קישואים...קל!
אוסיף מתכונים מחר בע"ה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'קציצות כרישה מטוגנות - מתכון'
קציצות כרישה מטוגנות - מתכון
23/09/2009 | 08:38
74
קציצות כרישה - מתאים לראש השנה , אבל לא רק!
קציצות ירק טעימות וקלות להכנה, כך הכרישה הופכת
ידידותית יותר לציבור טועמיה - כחלק מהסימנים בראש השנה.



קציצות כרישה מטוגנות/יוכי

2 קישואים מגוררים גס וסחוטים מנוזליהם
כרישה אחת חתוכה דק(אפשר כמובן יותר)
1 ביצה
כחצי כוס קמח/פירורי לחם/קמח מצה
מלח, פלפל שחור, א. מרק, מעט כורכום


לאחר את כל החומרים וליצור תערובת אחידה.
למלא כף מהתערובת ולהניח במחבת חמה עם מעט שמן.
לטגן במשני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
תהנו!

שייכרתו אויבינו במהרה בימינו
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'חבוש מבושל - אני ממש אוהבת'
חבוש מבושל - אני ממש אוהבת
22/09/2009 | 14:39
127
לצפיה ב-'ומה היה עוד... חזה עוף ממולא בפירות יבשים'
ומה היה עוד... חזה עוף ממולא בפירות יבשים
22/09/2009 | 14:44
379
לצפיה ב-'כמובן - לחם בית - והפעם חלת תלישות עם קצח '
כמובן - לחם בית - והפעם חלת תלישות עם קצח
22/09/2009 | 14:48
31
ושומשום - המתכון הקבוע שלי...מופיע בקישורים למעלה/הודעות נבחרות.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'היו דגי מושט בתנור ודגי סלמון'
היו דגי מושט בתנור ודגי סלמון
22/09/2009 | 14:52
21
היה טעים - אבל מעדיפים את הדגים המרוקאים הקבועים

לא מוצאת את התמונה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'קינוח יפיוף של קדאיף בקצפת ופירות יער'
קינוח יפיוף של קדאיף בקצפת ופירות יער
22/09/2009 | 14:55
25
יצירה מופלאה - אך מעדיפה את גרסת החלבי (פרווה פחות טעים)

אוהבת קדאיף - מזכיר לי את המתוקים שאכלתי בילדותי
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'ועוד זוית לקדאיף היפה הזה'
ועוד זוית לקדאיף היפה הזה
22/09/2009 | 14:59
19
לצפיה ב-'אין שמחה בלא בשר ויין - אז פרוסות בשר'
אין שמחה בלא בשר ויין - אז פרוסות בשר
22/09/2009 | 15:02
4
23
בפירות יבשים מתאים לכם
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יוכי אפשר בבקשה את המתכון של הבשר המהמם הזה?'
יוכי אפשר בבקשה את המתכון של הבשר המהמם הזה?
23/09/2009 | 09:37
1
6
לצפיה ב-'ליאם, תודה על הפירגון, נסי ותהני!'
ליאם, תודה על הפירגון, נסי ותהני!
23/09/2009 | 16:03
8
לצפיה ב-'מתכון לפרוסות בשר בפירות יבשים'
מתכון לפרוסות בשר בפירות יבשים
23/09/2009 | 16:02
1
41
רק להוריד את הפטריות או להוסיפן - טעימות מאוד!


בשר עם פירות יבשים ופטריות/יוכי

נתח בשר מס` 2 או מס` 5 או מס` 8
עלי דפנה, פלפל אנגלי, בצל - לבישול עם הבשר
חופן צימוקים
חופן משמשים מיובשים
חופן שזיפים מיובשים
פטריות שלמות
2 בצלים קצוצים
3 כפות גדושות סוכר חום או חצי כוס סילאן
תבלין הל
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
כפית גדושה קינמון
מיץ מחצי לימון
כרבע כוס שמן
מים - ככוס וחצי (גובה המים - חצי מגובה המצרכים)

ההכנה:

- לבשל את נתח הבשר במים עם עלי דפנה, פלפל אנגלי ובצל שלם כשעה - כיסוי מלא של מים.

- לצנן את הבשר המבושל ולחתוך לנתחים קטנים או לפרוסות.
- לטגן במעט שמן 2 בצלים עד להזהבה יפה. להוסיף סוכר ולקרמל.
- להוסיף את הפירות היבשים לאחר שנשטפו וגולענו במידת הצורך.
- להוסיף את נתחי הבשר המבושל והפטריות ולהמשיך בטיגון קל.
- להוסיף תבלינים ומיץ לימון ולהוסיף ככוס וחצי מים או מים שיגיעו לחצי מגובה כל המצרכים.
להביא לרתיחה ולהנמיך.
-לבשל עד לצמצום הנוזלים והסמכתם.
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יוכי חן חן לך אתמול שוטטתי בבלוג שלך התוצרים '
יוכי חן חן לך אתמול שוטטתי בבלוג שלך התוצרים
24/09/2009 | 08:35
3
שלך מדהימים ואסטטיים מאוד נהניתי  שנה טובה וחתימה טובה
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'עוגת שכבות חלבית - לפני קירור'
עוגת שכבות חלבית - לפני קירור
22/09/2009 | 15:07
1
41
הבת הכינה - טעם נ פ ל א!!!!

פשוט רולדה שנחתכה לשלוש במקום לגלגל - שווה לנסות!!!!!!!!!!!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'ניראה מגרה ביותר!!!'
ניראה מגרה ביותר!!!
24/09/2009 | 11:52
1
אשמח מאד לקבל מתכון לעוגה המדהימה הזה !
וגם לתפו"א הנפלאים!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'והכי הכי בשבילי - תפו"א ירושלמי'
והכי הכי בשבילי - תפו"א ירושלמי
22/09/2009 | 15:10
2
24
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'ישתבח שמו איזה יופי יאמיי YYYY'
ישתבח שמו איזה יופי יאמיי YYYY
22/09/2009 | 15:14
1
6
לצפיה ב-'תודה לך אורית היקרהמחכה לשרשור שלך'
תודה לך אורית היקרהמחכה לשרשור שלך
22/09/2009 | 15:41
8
לצפיה ב-'והמלצה חמה למנה של היום השני בבוהריים'
והמלצה חמה למנה של היום השני בבוהריים
22/09/2009 | 15:39
3
20
צ'יפס, קציצות בשר על מחבת פסים ברוטב צ'ילי חריף מתוק, פלאפל טרי וחם,
חזה עוף על מחבת פסים והרבה סלטים טריים טריים...אין מי שיתנגד לארוחה שכזו!

התערובת לפלאפל הוכנה מבעוד מועד והטיגון במקום
הקציצות טונגו לפני ערב החג , הוקפאו והוקאו לצלייה נוספת על מחבת הפסים - מקצר את התהליך!
חזה העוף הושרה במרינדה מבעוד מועד.......שווה לנסות!

הנה הקציצות שעברו טיגון קל והוכנסו למקפיא>>>>>>
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'יוכי, אחלה דברים. מה זה תפו"א ירושלמי?'
יוכי, אחלה דברים. מה זה תפו"א ירושלמי?
22/09/2009 | 15:50
1
5
עוגת הקרם של בתך נראית מריירת ביותר.
אני אוהבת עוגות כאלה!!!!
ובעצם, כולם אוהבים.
אני ביום השני לא מבשלת. מבשלת הכול מבעוד מועד ומחממת על הפלטה.
לא רוצה לעבוד בחג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'רותי, תודה יקירה, תפו"א ירושלמי של תפו"א'
רותי, תודה יקירה, תפו"א ירושלמי של תפו"א
22/09/2009 | 16:00
12
שנקרא בפינו "בטטה קסביה" מעין תפו"א ארוך ודי מזכיר שורש של ג'ינגר, מקלפים-
זה החלק הכי קשה ומבשלים כמו תפו"א רגיל והטעם כמו ארטישוק.
תודה על המחמאות, ברכה והצלחה!
מאמינה שגם לך יש מה להציע במיוחד אם את מכינה הכל מראש!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'כמה בלבולים...טונגו=טוגנו הוקאו = הוצאו'
כמה בלבולים...טונגו=טוגנו הוקאו = הוצאו
22/09/2009 | 16:04
35
לצפיה ב-'עוגת תפוחים בדקה התשעים - נהדרת'
עוגת תפוחים בדקה התשעים - נהדרת
22/09/2009 | 15:49
48
פשוט נחטפה באופן די מפתיע!

אלתור מהיר ותוצאה משגעת!

עוגת תפוחים ושקדים/יוכי

2 ביצים
רבע כוס שמן
1 כוס סוכר
4 תפוחים מגוררים גס
רבע כוס יין
כפית קינמון
ככוס וחצי קמח
חצי כפית סודה לשתייה


לבצק פירורים:

רבע מחמאה 50-  גרם
כשלושת רבעי כוס קמח ומעט סוכר

ליצור פירורים ולפזר על העוגה - כדאי להקפיא כמה דקות ולרסק בפומפיה.

שקדים מולבנים - חופן
מעט סוכר וקינמון לפיזור

מעט סילאן/דבש

לערבב את התפוחים, הסוכר, הקינמון והיין
לערבב את הביצים ושמן, לאחד תערובת ולהוסיף את הקמח.
לצקת לתבנית מלבנית צרה
לפזר את פירורי הבצק
ומעל סוכר, קינמון ושקדים.
לאפות בחום בינוני גבוה 180 מעלות עד להתייצבות.
מיד עם הוצאת העוגה לזלף מעט דבש או סילאן.
נ ה ד ר! תהנו, יוכי



אוכל כשר >>
לצפיה ב-'היו גם הרבה סלטים, בקיצור מעייף אבל '
היו גם הרבה סלטים, בקיצור מעייף אבל
22/09/2009 | 15:52
17
טעים ושווה כל מאמץ!
שתמיד תהנו ןתחגגו בכיף, בשמחה, בבריאות ובנחת מתוך קדושה ונחת רוח לבורא עולם!
אוכל כשר >>
לצפיה ב-'מתכון לבורקס סלק עלים'
מתכון לבורקס סלק עלים
23/09/2009 | 15:58
10
סלק עלים הוא ירק אהוב עליי, על בצק, בתוכו או כעטיפה לאורז ובשר
לכבוד ראש השנה, הכנתי בורקסים קטנים ממולאים בסלק עלים .
הבת שלי הגדירה את המאכל הזה הכי טוב: "מהדברים הכי לא טעימים
הכנת לנו משהו הכי טעים!"

אז בע"ה שיסתלקו אויבנו ומבקשי רעתנו ונהנה ממאכלינו ומסימנינו.



בורקס סלק עלים - מנגולד/יוכי


חבילת עלי סלק (מנגולד)
בצל קצוץ
מעט שמן
כמון, מלח, א. מרק פרווה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
בצק עלים


ההכנה:

לשטוף היטב את עלי הסלק, להסיר גבעולים קשים ויבשים.
לקצוץ את עלי הסלק לרצועות בינוניות ולשלוק במים רותחים כדקתיים.
לסנן את עלי המנגולד.

במחבת לטגן בצל קצוץ במעט שמן, להוסיף את עלי הסלק
להוסיף תבלינים ולטגן דקתיים - זהו המילוי מוכן!!!

לחתוך בצק עלים לריבועים, למתוח כל ריבוע ליצירת בצק דק,
למלא במלית ולסגור היטב.
לצפות בביצה ושומשום ולאפות - 200 מעלות טורבו עד להזהבה יפה.

סימנא טבא לכל עם ישראל!

כמובן שמתאים לכל השנה, המלית מתאימה גם למילוי בצק שמרים!
שנה טובה לכולם!

אוכל כשר >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ