סדנא להכנת פריקסה מופלטה - להנות משני העולמות

רותי410

New member
גולדה ויוכי, סדנאות מהממות!!

לא כל כך הספקתי להתעמק בהן, אבל התמונות מרהיבות, ועושה חשק להכין. בייחוד עם הסברים מפורטים כל כך ותמונות להמחשה. לא עשיתי אף פעם חלות - למעט פעם אחת מקמח מלא שנשאר לי לפני פסח, ולא בכמות גדולה כל כך. המתכון, מהבלוג של אריאלה פיקסלר-אלון. תודה, אריאלה. יצאו מוצלחות מאוד לפעם ראשונה. יוכי, אני מניחה שאפשר למצוא את הסדנאות בקישורים, נכון? כי אני יודעת שיבוא לי להכין מתישהו, כשיהיה לי קצת זמן. ודרך אגב, בשבוע הבא אני בצפון. יש לך טיפים אילו דברים מעניינים יש בטבריה ואילו מסעדות כשרות שוות? אשמח לעצה בעניין זה. צום קל לצמים
 

יוכי68

New member
רותי תודה ובוודאי שאוסיף לקישורים

בינתיים למעלה יש טגליינס שמתחלף ושם יש את הקישוקים העיקריים
 
יוכי יוכי עשיתי ממש מעדןן שמיתי בתנור בדיוק מ

בס"ד ממש אהבו זה ממש מעדןן מרשם שלך ממש המון תודות לך אוהבת אותך כל ישועות טובות כל משפחתך את מביאה לנו המון אורות כל בית ישראל שמחה אהבה אור אושר אוהבת אותךך
 

נוגה44

New member
נראה טעים

ותודה על הסדנא מה אפשר למלא חוץ מטונה וביצים קשות אצלינו ביצים קשות מחוץ לתחום
 
איפשר לשים בשר טחון עם המון בצל

בס"ד פטירות עם המון בצל גבינה בלוגרית עם גבינה צהובה אם יש עוד תוספות בשמחה
 

יוכי68

New member
נוגה, אפשר לוותר על הביצים הקשות

אפשר למלא במטבוחה +טונה+זיתים כמו שהכנתי בלחמניות שבתמונה>>> או גבינות/פטריות ובצל / ירקות מטוגנים קלות (יש במאמרים "סמסוסק ירקות אפוי") וכמו שכתבה רות כמה רעיונות טובים.
 

chli

New member
רעיון נהדר...תודה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שבת נהדרת
שונט
 
למעלה