סדנא להכנת חלות - גם אני הכנתי../images/Emo8.gif
גולדה היקרה בזכותך גם אני הכנתי סדנא - מייגע אך שווה. אני מכינה לחם מידי שישי מ 3 ק"ג של קמח .... ההמחשה מתאימה לקערה ענקית שמכילה 3 ק"ג. כמובן שמומלץ להכין לפחות 1.700 ק"ג לצורך קיום מצוות הפרשת חלה. הנה המתכון שלי...ב ה צ ל ח ה !
חלות מתקתקות וטעימות/יוכי
כוס מידה 240 מ"ל 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים.............לערבב 3 כפות "יד" *של סוכר 1 כף רגילה של מלח כרבע כוס שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים לערבב היטב היטב את כל המצרכים - הלישה המרובה מועילה לקבלת בצק רך ונעים. להתפיח פעמיים. לחלק את הבצק לרצועות (ממליצה לפתוח את הבצק ורק אז לגלגל לרצועה וממנה להכין חלות) ולהכין לחמניות או חלות. לפתיחת הבצק ניתן להשתמש בקמח/שמן. להתפיח היטב לפני האפייה ולמרוח מעל ביצה טרופה עם שמן, לפזר שומשום. לאפות בתנור חם בחום גבוה טורבו 200 מעלות עד להזהבה יפה..תהנו, יוכי. * "יד" - כף היד שלנו
גולדה היקרה בזכותך גם אני הכנתי סדנא - מייגע אך שווה. אני מכינה לחם מידי שישי מ 3 ק"ג של קמח .... ההמחשה מתאימה לקערה ענקית שמכילה 3 ק"ג. כמובן שמומלץ להכין לפחות 1.700 ק"ג לצורך קיום מצוות הפרשת חלה. הנה המתכון שלי...ב ה צ ל ח ה !