סדנא להכנת חלות

והנה החלות אחרי התפחה

לפני שמכניסה לתנור מורחת שוב בבלילה של הביצה ומפזרת מעט שומשום. תראו איך החלות תפחו.
 
והנה הלחמניות מוכנות

להרים את החלות מהתבנית מיד כשיוצא מהתנור שלא יווצרו אדים בתחתית החלות.
 
זהו, מקווה שתהנו...

מאותו בצק הכנתי השבוע גם עוגות שמרים ויצא פצצה!!! כבר נגמר אז אצלם בעז"ה שוב בהמשך השבוע...
 

זיוה ס

New member
גולדה תודה על הסדנא !!החלות נראות

ממש טוב
 

יפית מן

New member
גולדה-לה את גדולה מהחיים../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo207.gif

גולדה-לה אלפי תודות ועוד תודה ממש שמת לנו את החלות המקסימות והנהדרות בתוך הפה אין אלייך את גדולה מהחיים אשת חייל מי ימצא,מי שמצא הלוא זה בן זוגך שבוודאי מהלל אותך ומשבח אותך ממש מקסים העברתי את זה למעודפים שלי על מנת להראות לחברות הצעירות שלי איך עושים חלות וכן לי כי הרי נאמר מכל מלמדי השכלתי ישר כוח גדול תבורכי מהשמים אני אוהבתותך יפית נמעריצה
 
זה נראה נהדר, אבל כמה הערות ברשותך

בצק שמוסיפים לו ביצה זה כבר לא בצק ללחם אלא בצק עוגה. דבר שני, לא צריך משפר אפיה, אלו סתם כימיקלים שממש לא חייבים בבטן. אם החלות שלך נאכלות באותו יום אין צורך במשפר,הוא נועד להאריך את חיי המדף של המוצר בעיקר ואין צורך בו לשימוש ביתי. ותודה על הסדנא. יום מקסים
 
גולדהה היקרה המון תודות לך על סדנא משיהוווווו

בס"ד ממש אהבתי איזה עבודה רבה בשמחה באהבה אשרייך ישר כוח אוהבת אותךך המון תודותתת לך תהי לך המון ישועות טובות כל משפחתךך
 
../images/Emo9.gif תודה לכל המפרגנות המקסימות

יפית הסמקת אותי...וגם את אור רבנו... בקשר להערה על הביצה - לא ממש משנה לי מבחינת ההגדרה שאם יש ביצה מדובר בבצק לעוגה. לי בסופו של דבר יצא חלות ואפילו טעימות... זה נכון שבדרך כלל בבצק לחלה אין ביצה אבל תמיד יש יוצא מין הכלל- עובדה. לענין המשפר אפיה- אני באופן אישי ניסיתי הרבה מתכונים לחלות. (וגם אמא שלי ממרום שנותיה) ולא הצלחתי להגיע לתוצאה אהובה. זה נכון שיש הרבה מרשמים וחלקם אפילו מעולים- אחותי מכינה חלות מעולות בלי משפר ובלי ביצה וכל הפעמים שעשיתי את המתכון שלה לא הצלחתי. מאז שיש לי את המתכון הזה אני מכינה כל יום שישי או חמישי חלות וב"ה יוצא פשוט גן עדן. החלות נשמרות גם טריות ורכות באופן מפתיע. אז יכול להיות שאת צודקת אבל בסופו של דבר זה מה שאני מכינה אחרי נסיונות רבים. זה מצליח לי מעולה וחלקתי איתכם את העשיה. מי שירצה ינסה מי שלא גם טוב.
 
ענתי אופים את החלות בחום 180 מעלות

זמן האפיה של החלות בסביבות 25 דקות בערך- אולי קצת יותר והלחמניות נאפות מהר יותר.
 

יוכי68

New member
גולדה היקרה, סדנא נ ה ד ר ת , ההמחשה

כל כך ברורה ומאירת עיניים, החלות והלחמניות נראות נהדר!
 
למעלה