שרשור חלבי לשבועות ובכלל

יוכי68

New member
שרשור חלבי לשבועות ובכלל../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif../images/Emo174.gif

שרשרו לכאן מתכונים חלביים בלבד...פשטידות, פיצות, קישים, סלטים, עוגות וכו'....קדימה לעבודה
לא לשכוח להוסיף קרדיט!
 

יוכי68

New member
עוגת גבינה אפויה ללא בסיס - ב ה מ ל צ ה!

עוגת גבינה אפויה - ללא בסיס המתכון לקוח מזכרוני (יוכי) ומקורו בספר עוגת השבוע של פסקל רובין עם מעט שינויים שלי(יוכי) לחמם תנור לטמפ` של 200 מעלות 5 חלבונים 1/2 כוס סוכר להקציף חלבונים בקערה, להוסיף סוכר בזרם דק וליצור קצף יציב. בקערה נוספת: 2 קופסאות גבינה של 250 גר` במקור 3 קופסאות 1 שמנת חמוצה 1/2 כוס סוכר 5 חלמונים גרידת לימון 2 כפות של קמח( גדושות ) לערבב את כל החומרים וליצור בלילה אחידה. להוסיף את הקצף בתנועות קיפול עדינות לתוך בלילת הגבינה. לשפוך את הבלילה לתבנית עגולה 26/28 או תבנית חד פעמית בינונית מרובעת - לשמן לפני. לאפות בחום גבוה כ- 10 דקות ולאחר מכן להנמיך ל 140 - 150 מעלות בערך למשך כשעה. (כשהעוגה התייצבה מעט אפשר להוציא מהתנור בעדינות ולהעביר סכין מסביב לדפנות ולהחזיר שוב - כך העוגה לא צונחת - אם אתם לא מיומנים בהכנת עוגות גבינה - לא להוציא את העוגה בכלל). לא כדאי להוציא את העוגה מיד לאחר סיום האפייה אלא להשאירה בתנור עד לצינונה. להוציא ולצפות בקרם כלשהו: שמנת מתוקה + פודינג וניל וסוכר ומעל אוכמניות/ג`לי פירות /ללא ציפוי. הערה: אני שמה את העוגה בתבנית קפיצית מרופדת בנייר אלומיניום מסביב ובתוך תבנית תנור עם מים רותחים - אופציה - לא חובה. העוגה נימוחה וטעימה מאוד. בהצלחה - יוכי
 
אני חושבת ששני הקרמבלים שעשיתי לפני שבועיים

מאד חגיגיים ומתאימים לחג שבועות. כבר כתבתי לכם עליהם חפשו בעמודים קודמים. קרמבל הפטריות הוא בדיוק לפי המתכון של אהרוני, רק שהכנסתי גם בוטנים גרוסים לפירורים. וקרמבל הפלפלים הוא אימפרוביזציה שלי, אז אם מישהיא מעוניינת אשמח לדווח.
 

יוכי68

New member
סבתא יקרה, אודה לך אם תוסיפי את המתכונים

כדי שנקבל שרשור יפה ונשמור אותו בקישורים...ת ו ד ה !
 
OK הנה המתכון לקרמבל פטריות של אהרוני

קראמבל חצילים ועגבניות החומרים הדרושים: 2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות של 2 ס"מ שמן לטיגון עמוק 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול, קצוץ גס 3 שיני שום קצוצות 2 כפות עלי תימין 24 עגבניות שרי 30 עלי בזיליקום 12 זיתי קלמטה קצוצים גס מלח, פלפל שחור גרוס 200 גרם גבינת פטה מפוררת גס לבצק: 150 גרם חמאה כוס וחצי קמח חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת רבע כוס צנוברים קצוצים גס מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים יפה. מסננים היטב ומספיגים בנייר מטבח. בגרסה הדיאטטית והבריאה יותר – אפשר לאפות את החצילים בתנור. 2. שמים את 3 כפות שמן הזית במחבת גדולה וכשהוא חם מטגנים בו את השום, הבצל והתימין כחמש דקות. 3. מערבבים בכלי חסין חום את החצילים, השום והבצל המטוגן בתימין. מוסיפים את עגבניות השרי, הבזיליקום, הזיתים והגבינה, מלח ופלפל בשכבה אחידה. 4. שמים במעבד מזון את החומרים לבצק ומערבלים לתערובת פירורית. מעבירים לקערה, מוסיפים את הצנוברים הקצוצים ומפוררים בידיים עוד שתי דקות. 5. מפזרים את התערובת הפירורית על הירקות בשכבה אחידה פחות או יותר. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזסיוס כחצי שעה עד שפני הבצק שחומים יפה. קראמבל פטריות ואגוזים החומרים הדרושים: 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 6 עלי מרווה 2 סלסלות פטריות שמפינון טריות, מוצקות מאוד, חצויות 3 פטריות פורטבלו, חצויות, חתוכות לפרוסות בעובי כסנטימטר חצי כוס בינת אמנטל מגוררת גס שלושת רבעי כוס אגוזי מלך שבורים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה גס 3 כפות פירורי לחם מלח, פלפל שחור גרוס לבצק: 150 גרם חמאה כוס וחצי קמח חצי כוס גבינת פרמז'ן מגוררת מלח, פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. שמים את השמן במחבת רחבה ומאדים בה את הבצל, השום והמרווה כשלוש דקות. 2. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים 3 דקות נוספות. 3. מעבירים את פטריות לכלי חסין חום. מערבבים עם הגבינה, האגוזים, הפטרוזליה ופירורי הלחם. 4. מעבדים את חומרי הבזק במעבד מזון לכלל תערובת פירורית. 5. מפזרים את התערובת הפירורית על הפטריות בשכבה אחידה, פחות או יותר. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, במשך 30 דקות, עד שפני הבצק שחומים יפה. אני רואה שגם החצילים נכנס. אז מה טוב. (עשיתי העתק הדבק) עכשיו הקרמבל פלפלים: טיגנתי בצל גדול קצוץ גס, וכמה שיני שום פרוסות, בשמן זית. הוספתי פלפל אדום פלפל כתום ופלפל ירוק, חתוכים לקוביות. תיבלתי במלח פלפל ועשבי תיבול איטלקי. העברתי לתבנית חסינת חום, ופיזרתי מעל קווביות גבינת פטה כבשים. וגבינת חמד. את בצק הפירורים הכנתי כמות כפולה יחד עם הפטריות. וכאמור שמתי בו גם בוטנים קצוצים. (שלא כתוב אצל אהרוני) הקרמבל יצא קצת יותר רך ופחות קריספי, אז אולי גם כאן כדאי להוסיף לתערובת הפלפלים פרורי לחם כמו בפטריות.
 

יוכי68

New member
"בורקס" פיצה

בורקס" פיצה בדיוק כמו בורקס סלק עלים וגבינה רק במילוי אחר/יוכי כוס מידה 240 מ"ל 4 כוסות קמח מנופה 1 כף שטוחה שמרים יבשים 1 כפית מלח כוס וחצי מים פושרים שמן לפתיחת הבצק. יש ליצור מכל החומרים הנ"ל בצק רך (ללוש מס` דקות) להניח לכרבע שעה למנוחה. לחלק את הבצק לכ 15 כדורים ולהניחם במגש משומן בנדיבות למנוחה של כ 10 דקות. בינתיים.............מכינים את המלית: גבינה צהובה מגוררת זיתים מגולענים קצוצים רוטב פיצה מוכן ומעט קטשופ ........................לערבב את כל חומרי המלית................................. חזרה לכדורי הבצק: יש לפתוח במעט שמן כל כדור לעלה דק מאוד כמו למופלטה......למלא במלית ולגלגל וליצור שבלול , לצפות בביצה טרופה ובהמון שומשום.........אפייה 200 מעלות עד להזהבה יפה..............טעים ומומלץ.........ניתן להכין בכל מיני מליות כולל בשר/גבינה. תהנו יוכי בבלוג שלי תראו תמונות נוספות להמחשת התהליך.....לחצו על הקישור המצורף.
 

יוכי68

New member
"בורקס" במלית סלק עלים וגבינה/יוכי

"בורקס" במלית סלק עלים וגבינה/יוכי כוס מידה 240 מ"ל 4 כוסות קמח מנופה 1 כף שטוחה שמרים יבשים 1 כפית מלח כוס וחצי מים פושרים שמן לפתיחת הבצק. יש ליצור מכל החומרים הנ"ל בצק רך (ללוש מס` דקות) להניח לכרבע שעה למנוחה. לחלק את הבצק לכ 15 כדורים ולהניחם במגש משומן בנדיבות למנוחה של כ 10 דקות. בינתיים.............מכינים את המלית: מלית סלק עלים וגבינה: כ 10 עלי מנגולד (סלק עלים) שטופים היטב ושלוקים במיםרותחים למס` דקות(ניתן להשתמש גם בגבעולים הרכים) בצל קצוץ 2 שיני שום (לפי הטעם) חופן גבינה צהובה מגוררת חצי חב` גבינת כנען/חמד/אחר מלח, פלפל, א. מרק פרווה לאחר שחלטנו את העלים יש לסחוט ולקצוץ. במחבת לטגן בצל אחד קצוץ ולהוסיף שתי שיני שום קצוצות - לטגן קלות. להוסיף את עלי המנגולד הקצוצים להוסיף תבלינים ולערבב היטב.....כל התהליך מס` דקות. להעביר לקערה - להוסיף גבינה מלוחה, גבינה צהובה - לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך. חזרה לכדורי הבצק: יש לפתוח במעט שמן כל כדור לעלה דק מאוד כמו למופלטה......למלא במלית ולגלגל וליצור מעין שבלול, לצפות בביצה טרופה ובשומשום.........אפייה 200 מעלות עד להזהבה יפה.......טעים ומומלץ.........ניתן להכין בכל מיני מליות כולל בשר. תהנו יוכי תמונות להמחשה בבלוג שלי בקישור המצורף
 

יוכי68

New member
בורקיטס גבינה/יוכי

בורקיטוס פריך וטעים/יוכי לבצק: כוס מידה 240 מ"ל חצי חב` מחמאה או 100 גר` חמאה חצי כוס שמן חצי כוס מים כפית מלח 3 כוסות קמח מנופה חצי א. אפייה - לא חובה יוצרים מכל החומרים בצק רך וגמיש (ולא קשה) מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר הרצוי (אני הכנתי את הבורקיטוס קטנים וחמודים) ממלאים במלית (לא להגזים שלא יצא החוצה), סוגרים לסהרון וצובטים בעזרת מזלג. מצפים בביצה טרופה עם מעט שמן ומפזרים שומשום לקישוט. אפייה בתנור חם 200 מעלות טורבו עד להזהבה יפה. המלית: 1 תפו"א בינוני גדול מבושל ומעוך לפירה 2 כפות גדושות קוטג` 1 ביצה בינונית מלח ופלפל שחור כף קמח 3 כפות גדושות גבינה צהובה מערבבים את כל חומרי המלית ויוצרים תערובת אחידה ולא דלילה. תהנו, טעים טעים
 

יוכי68

New member
קוסקוס חלבי/ "ברקוקש"

קוסקוס חלבי/יוכי הילדים לא ויתרו ודרשו "בורקוקש" - קוסקוס חלבי...אני מכינה אותו בגרסה שלי המהירה ללא אידוי.........קצר וקולע. 1/4 ק"ג סולת כ- 4 כפות גדושות קמח חמאה מלוחה מלח חלב + מים בכלי שטוח וגדול מכינים את פתיתי הסולת : שופכים את הסולת לכלי מוסיפים מעט מכמות הקמח ומעט מלח - שופכים כמה טיפות של מים בעזרת הידיים על הסולת והקמח ויוצאים גרגרים...שוב מוסיפים מעט מים ומיד מערבבים באמצעות כריות האצבעות...וכך הלאה עד שנוצרים פתיתים עבים...אם הם עבים מידי מחלקים כל פתית לכמה חלקים - כדי ליצור פתיתים אחידים - למי שרוצה - אפשר להשתמש בכברה גסה המיועדת לכך...אני לא משתמשת - אנחנו אוהבים אותם גדולים דווקא! לאחר שיצרנו את הפתיתים מהקמח, המלח והסולת...ממלאים סיר בינוני עד מחציתו במים ומרתיחים, מוסיפים ככפית שטוחה מלח וכפית סוכר - אפשר לתקן לפי הטעם האישי- וכאשר המים רותחים מוסיפים את הפתיתים שהכנו...מערבבים ומוסיפים מעט חמאה מלוחה...לאחר 2-3 דקות שופכים לתוך הסיר כשתי כוסות חלב וממשיכים לערבב עד להסמכת התוצר. ממתינים כ3-2 דקות ומוזגים לצלוחיות יחד עם חתיכת חמאה מלוחה שנמסה מיד.... הילדים ממש אוהבים!!!!!! המידות ניתנות לשינוי בהתאם לגודל הסיר ולכמות הפתיתים - הבורקוקש סמיך אך לא יציקה - עדיין מעט נוזלי.........תהנו! תמונות בבלוג שלי
 

יוכי68

New member
מאפינס מייפל טעים

עוגת מייפל כמאפינס/ הביאה לפורום בישול לילדים - איילת הכינה וצילמה: יוכי 3ביצים 3 סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן סירופ מייפל ציפוי: קינמון פקאו קצוץ אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, לשפוך את התערובת לתבניות משומנות. לפזר קינמון ואגוזי פקאן קצוצים. בתנור חום בינוני 30 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא נקי. בעודה רותחת לשפוך בנדיבות סירופ מייפל. הערות יוכי: לא לבחוש יתר על המידה ולא לאפות יותר מידי....בתבניות הסיליקון שבתמונה החילוץ קל והעוגה טעעימההההההההה. ניתן להכין בתבנית מרובעת בינונית/ בשתי תבניות אינגליש קייק/תבניות מאפינס תמונות נוספות בבלוג של יוכי
 
עוגת גבינה

עוגת גבינה - מצ"ב - תמונה מצרכים: 5 ביצים. 750 גרם גבינה לבנה 5%/ או 9% . 1 שמנת עמידה לקצפת. 2 סוכר וניל. 2 כפות קורנפלור. 2 כפות קמח לבן. כוס ורבע סוכר. אופן ההכנה : מקציפים את חלבוני הביצים עם סוכר עד שמתקבל קצף חלק ויציב. יוצקים לתוך קערה . מקציפים את החלמונים עם סוכר וניל , קורנפלור וקמח למשך 2 דקות. מוסיפים את השמנת והגבינה ומקציפים לעוד מספר דקות . מוסיפים את החלבונים והסוכר ומקציפים דקה נוספת . יוצקים לתבנית ''26 או ''24 ואופים ב- 180 מעלות כחצי שעה. מחדירים קיסם .במידה ועדיין רטוב . אופים לעוד מספר דקות . בתיאבון .
 

יפית מן

New member
ברוך שובכם כבוד הרב רונן מזכה למצוות.גולדה-ל

ברוך שובך גולדה-לה שמחה לשובכם ישר כח לכולם,תזכו למצוות
 

יפית מן

New member
איריס יקרה יופי של אתר ממש מדהים מיד הכנסתי ל

למעודפים ואלמד ממך הרבה תזכי למצוות,,ולרב רונן ישר כוח על הדרשה שמחה תמיד על המתכונים של כבוד הרב ועל דברי התורה הנפלאים ישר כח גדול והחכים אותנו בכבוד תורתך
 

כנרת21

New member
עוגת גבינה פירורים

רכיבים: בצק: 3/4 1 כוס קמח תופח 1 מרגרינה 2 חלמונים 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל אפשרות מומלצת להוסיף לתערובת חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!!! מלית: 2 חלבונים כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק 1 שמנת מתוקה 2 גבינה לבנה אופן הכנה: לערבב את כל חומרי הבצק עד הזהבה. לאפות 2/3 בתבנית אחת 1/3 בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה. אני בד"כ עושה בתבנית אחת הכל ופשוט אחרי אפייה מגרדת קצת עם סכין משונן וכך יש לי בצק לפרורים מעל. לקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - לא מוקצפת + 2 גבינה לבנה. אפשר את הכל במיקסר במהירות איטית יותר כמובן מאשר הקצפה. למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק. לקרר במקרר לילה אחד.
 

כנרת21

New member
לזניה חלבית

200 גרם גבינה צהובה פרוסה 9% חבילה של עלי לזנייה מוכנה (ללא צורך בבישול) 2 קופסאות קוטג' 5% 2 ביצים מלח ופלפל לפי הטעם לערבב בקערה 2 קופסאות קטנות (100 גרם כ"א) של רסק 1/2 כוס מים לערבב בקערה נפרדת להוסיף לקערת הרסק: 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל כפית אורגנו 2 שיני שום לערבב הכל יחד ניתן לתקן תיבול לפי הטעם. להכין את הלזניה: לרפד שכבה של עלי לזנייה בתבנית פיירקס מלבנית בינונית (אני עושה בגדולה ומכפילה את הכמות). מעל לשים חצי כמות מתערובת הקוטג', ועליה כ- 5-6 כפות נדיבות מהרסק ולערבב את שתי השכבות יחדיו (לצבע אדמוני בהיר) אפשר גם לא לערבב כלל. מעל לתערובות לכסות בשכבת גבינ"צ ולחזור על התהליך פעם נוספת. להכניס לתנור חם (בתחתית התנור) כ- 200 מעלות לכ- 20-30 דקות. לשים לב שאין נוזלים מיותרים.
 
עוגת ספירלה

כבר נתתי את העוגה הזו כמה פעמים אבל זו עוגה שווה מאד לאוהבי השילוב. במקור העוגה הזו של קרין גורן אבל ניקי ב האלופה שידרגה אותה לתוצאה מעולה ומומלצת!!! בסיס: 200 ג` פתי בר טחונים 100 ג` חמאה מומסת 2 כפות סוכר חום לעוגה: 120 ג` סוכר 4 ביצים 750 ג` גבינה לבנה 1 קופסה אינסטנט וניל 150 ג` שמנת מתוקה 2 כפיות סוכר וניל 150 גר` שוקולד לבן 60 ג` שמנת מתוקה (1/4 כוס) 1 כפית ליקר קוואנטרו (לא שמתי) 200 ג` שוקולד חלב 80 ג` שמנת מתוקה (1/3 כוס) 1 כפית ליקר שוקולד · לערבב את כל מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, להקפיא (במידה ויש חשש שהתבנית לא אטומה, להצמיד נייר כסף לדפנות מכל הכיוונים). · לחמם תנור ל160 מעלות, להקציף ביצים וסוכר. לערבב בקערה נפרדת גבינה, אינסטנט וניל, שמנת מתוקה, סוכר וניל, לאחד את תערובת הגבינה עם הביצים, לחלק את התערובת לשניים. להמיס שוקולד לבן עם השמנת המתוקה והליקר. · לערבב עם מחצית מהתערובת שחילקנו, להמיס שוקולד חלב עם השמנת והליקר, לערבב עם המחצית השניה של התערובת שנשארה. להעביר כל אחת מתערובות השוקולד לשני כדי מזיגה, להוציא את התבנית מההקפאה. ליצוק מהתערובת הלבנה למרכז התבנית בסביבות 3/4 כוס, ליצוק מהתערובת הכהה למרכז הלבנה וככה להמשיך עד שתערובות השוקולד נגמרות,להקפיד למזוג לאמצע התבנית, ליצוק ממרחק נמוך,אם במקרה אמצע הספירלה זז לצד, בעדינות להטות מעט את התבנית ולהחזיר אותו לאמצע, לא לתת לתערובת השוקולד לטפטף לתוך הבלילה, ברגע שסיימתם למזוג להרים מיד. (להשתדל שלא יהיו ילדים בסביבה ) · להניח את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר. להכניס את העוגה לתנור, ליצוק מים רותחים לתבנית הגדולה, לשים לב לא לעבור את נייר הכסף שמסביב שמים לא יחדרו לעוגה. בסביבות שעה+ כמה דקות העוגה בתנור, העוגה מוכנה כשהדפנות יציבות והעוגה רוטטת במרכז, להניח לה להתקרר, לשים אותה במקרר ל 5 שעות לפחות. עוגה טעימה מאוד, מסביב אני (גולדה) הוספתי שיברי גליליות.
 
עוגת גבינה אפויה מעולה

עוגה מעולה שתמיד מצליחה 6 חלבונים 1 כוס סוכר להקציף לקצף יציב בקערה נפרדת לערבב: 6 חלמונים 4 קופסאות גבינה 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 6 כפות קמח לאחד את 2 הבלילות בתנועות עטיפה ולאפות בתנור שחומם מראש 10 דקות ראשונות בחום של 200 מעלות ואז להוריד לחום 180 בסביבות 40 דקות לתת לעוגה להתקרר בתנור. את התבנית אני מניחה בתוך תבנית גדולה מלאה במים. ניתן לצפות את העוגה בשמנת חמוצה מעורבבת עם סוכר1 שמנת מתוקה/ שכבת פרי וכו'
 
עוגת גבינה קרה בציפוי תותים

עוגה מעולה שוב מהבלוג של ניקי ב בתמונה שלי העוגה עדיין קצת קפואה לכן מעטה הקרח שעליה. (וכמובן השקף) תבנית 24 , תבנית בינונית מצרכים: בסיס: 150 ג` פתי בר מרוסק 100 ג` חמאה 2 כפות סוכר חום מלית הגבינה: 500 ג` גבינה לבנה 2 חבילות גבינה טוב טעם 220 ג` סוכר (כוס+ כף) 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) אינסטנט וניל 240 מ"ל חלב (כוס) 5 כפות חלב 14 ג` ג`לטין-(שקית אחת) שכבת התותים: 500 ג` תותים 50 ג` אבקת סוכר 5 כפות חלב 14 ג` ג`לטין הכנה: 1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. 2. להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 5 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל30 שניות. 3. לערבב גבינות, סוכר, להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. 4. להקציף שמנת, חלב, אינסטנט וניל, לאחד את תערובת הגבינה וקרם הוניל.לצקת על הבסיס המוכן. להקפיא לשעתיים 5. להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 5 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל30 שניות. 6. לרסק 500 ג` תותים, לערבב עם אבקת סוכר להוסיף ג`לטין ולצקת על שכבת הגבינה, להקפיא ללילה. להוציא כמה שעות לפני ההגשה למקרר. אפשרויות הכנה נוספות: 1. לוותר על שכבת התותים ולעשות רק את שכבת הגבינה. 2. לפזר על הגבינה פירורי פתי בר 3. במקום שכבת התותים לקשט בפרוסות תותים או פרי אחר. 4. אפשר לקשט בפרוסות תותים ועליהם לצקת ג`לי אדום. 5. אפשר לעשות שכבת קרם שוקולד במקום התותים 6. אפשר לוותר על הג`לטין בשכבת התותים לרסק תותים, לערבב עם האבקת סוכר ולהגיש פרוסת עוגה ולטפטף עליה מעט מרוטב התותים. חמיצות התותים משתלבת יפה עם מתיקות הגבינה.
 
למעלה