מרק בתוך מרק - הרברונן
מרק בתוך מרק/הרברונן למרק הכתום: לטגן שני בצלים חתוכים גס ב 50 גרם חמאה ומעט שמן זית להוסיף קוביות משלושה גזרים, שני תפ"א וכמה בטטות שמנות לאדות על אש נמוכה כחצי שעה להוסיף מים רותחים כדי כיסוי ועוד 2 ס"מ לתבל ב: מלח, פלפל שחור, שבבי שום, קינמון, כורכום, פפריקה מתוקה, כמון ומעט א' מרק ומעט אגוז מוסקט טחונטרי לבשל לפחות שעה וחצי לטחון היטב בבלנדר סטיק להקרים עם מעט שמנת יוצא סמיך מאוד ומאוד ארומטי למרק הכתום: לטגן שני בצלים חתוכים גס בשמן זית עם 2 שיני שום להוסיף קוביות משני תפ"א להוסיף מים להוסיף 3 קופסאות שימורים של אפונה גרגרים, מסוננות מלח, פלפל שחור, טימין יבש, רוזמרין יבש ומעט אבקת מרק עוף לבשל חצי שעה ולהמשיך כמו המרק הקודם לקרוטונים: קרצתי צורת לבבות מפרוסות חלה יבשות משבת וטיגנתי בשמן זית בו טיגנתי קודם קימל לרצועות בטטה: קולפים בקולפן בטטה לרצועות מטגנים בשמן זית עד הזהבה ומייבשים להגשה: מוזגים מרק כתום באמצע יוצקים מצקת של מרק ירוק בזהירות. נוצר עיגול בתוך עיגול במרכז העיגול הפנימי את הקרוטון לידי שתי רצועות בטטה ומעט מעט פטרוזיליה קצוצה דקדק שווה שווה כל טוב, רונן