האם הקימצ'י בריא?

aya19560

New member
מעניין מאוד .נראה גם בריא לפי הכתבה. עושה

חשק להכין לבד.
 

giligil11

New member
../images/Emo51.gif אין כמו קימצ'י../images/Emo70.gif

אני מודה שאני מכורה
 

orlike

New member
../images/Emo98.gifתסבירי לי איך את מכורה??? איפה את

אוכלת כאן קימצ'י? את מכינה?
 

giligil11

New member
אני עדיין לא ממש יודעת להכין

אבל יש לי חברה שמכינה קימצ'י מעולה, אנחנו מתכנסות מידי פעם ומכינות ביחד.
 
בריאותו של הקימצ'י זה גאוות קוריאה

מעניין מאוד לקרוא. משתמע מהכתבה שהקימצ'י התעשייתי קצת חסר ערך. יש כיום קוריאנים רבים שמכינים קימצ'י בדרך מסורתית. נדמה לי שחלק מהתהליך כולל קבירת מיכל הקימצ'י באדמה. כנראה כדי לשמור על הטמפרטורה הנכונה. תודה.
 

Rebeccan

New member
בכתבה בכלל לא מתייחסים לקימצ'י

לדעתי זה פשוט פרסומת מוסווית. מה גם שה"כרוב" בקוריאה (ובכלל במזרח) - הוא מה שאנו קוראים כאן "כרוב סיני", שדומה יותר לחסה מאשר לכרוב העגול שלנו. סה"כ כתבו "קימצ'י" ... בלי להסביר. כבר ראינו הרבה סדרות בהן המשפחה כולה עסוקה בהכנת הקימצ'י, ראינו ב"היהלום שבכתר" (ג'אנג גום האמיצה) - שאת כדי החרס לקימצ'י קוברים באדמה - זה מונע את חימצון הכרוב בכדים ....
 

Bartal j

New member
בלונדון ראיתי מסעדה קוריאנית שמכינה קימצ'י

ופחדתי להכנס ולאכול כי למרות שאני סקרנית אני מאוד נרתעת מחריף והבנתי שהמטבח הקוריאני בנוי על טהרת החריף.. לא בידיוק מדבר אלי כל עניין החריפות בלשון המעטה.. אני מתה על אוכל יפני (מי אמר סושי/מרק מיסו ולא קיבל?! חח)
 
למעלה