ככל שאוכלים כמות גדולה יותר של סידן בארוחה אחת, כך אחוז הספיגה מאותה תוספת יורדת. לכן רופאים ממליצים לפזר את מנת הסידן היומית על פני כל היום ולקבל אותו בין הארוחות, כארוחת ביניים ולא לקחת אותה בפעם אחת במרוכז. http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=3140509&r=1
המרק הזה קל יחסית וניתן להכינו בגרסה טבעונית או חלבית.
המרכיבים העיקריים למרק הם בצל, תפוחי אדמה וכרובית, אני השתמשתי בפרחי בכרובית שטופים של שופרסל אבל גם כרובית טריה או קפואה מתאימה. לזה נוספים תבלינים ולמי שאוהב מרק חלבי - שמנת מתוקה.
גופה של אשה מופיעה בלונדון. בדיקת ה-DNA נותת תוצאות, אבל החשודה ברצח מתה מספר שבועות לפני הקורבן. איך זה אפשרי? המדען המשפטי מייק סילברמן מסביר על אחד המקרים המוזרים ביותר בקריירה שלו.