לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום טורקיה - שפה ותרבות

Merhaba לכולם! טורקיה, אחת הארצות המרתקות באיזורנו, מציעה למבקר בה נופים קסומים, ארכיטקטורה, היסטוריה מגוונת, אוכל טעים ופולקלור מרתק. ניתן לשוחח כאן על יעדי תיירות בטורקיה, להמליץ על מוסיקה טורקית, להחליף מתכונים, לדון בסוגיות פוליטיות והיסטוריות, להתייעץ בשאלות הנוגעות לשפה וכד' - והכל ברוח טובה ותוך כבוד הדדי. לכל חובבי טורקיה, השפה הטורקית, מוסיקה טורקית וכל מה שקשור לארץ הקסומה הזו - זה בדיוק המקום בשבילכם! שתהייה לכולנו גלישה נעימה בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום טורקיה - שפה ותרבות

Merhaba לכולם! טורקיה, אחת הארצות המרתקות באיזורנו, מציעה למבקר בה נופים קסומים, ארכיטקטורה, היסטוריה מגוונת, אוכל טעים ופולקלור מרתק. ניתן לשוחח כאן על יעדי תיירות בטורקיה, להמליץ על מוסיקה טורקית, להחליף מתכונים, לדון בסוגיות פוליטיות והיסטוריות, להתייעץ בשאלות הנוגעות לשפה וכד' - והכל ברוח טובה ותוך כבוד הדדי. לכל חובבי טורקיה, השפה הטורקית, מוסיקה טורקית וכל מה שקשור לארץ הקסומה הזו - זה בדיוק המקום בשבילכם! שתהייה לכולנו גלישה נעימה בפורום!

לצפיה ב-'עוגת סולת טורקית - מ"נענע"'
עוגת סולת טורקית - מ"נענע"
<< ההודעה הנוכחית
27/06/2007 | 09:18
1
331
עוגת סולת טורקית

חומרים:
3 ביצים
1 מיכל שמנת חמוצה
1/2 כוס שמן צמחי
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קוקוס מגורר
1 1/2 כוסות סולת

לסירופ:
4 כוסות מים
4 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון

לקישוט:
4 כפות קוקוס

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. משמנים תבנית אפייה בגודל של כ-30X40 ס"מ.
3. מערבבים את הביצים, השמנת והשמן בקערה.
4. מערבבים את הקמח, הסוכר, הקוקוס והסולת בקערה אחרת.
5. מערבבים את שתי התערובות ביחד לבלילה עבה למדי.
6. שופכים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, ומכניסים לחלקו האמצעי של התנור.
7. אופים במשך כ-25 דקות, ובתום האפייה, משאירים את העוגה בתנור לעוד כמה דקות.
8. בינתיים מחממים את חומרי הסירופ, עד שהסוכר נמס.
9. מוציאים את העוגה מהתנור, מסמנים וחותכים לפי מספר המנות הרצוי.
10.שופכים את כל הסירופ על העוגה. לא לדאוג, זה רק נראה הרבה – הכל נספג.
11. מפזרים על העוגה שכבה דקה של קוקוס טחון, מצננים ואוכלים.

אפשר לסמן את הפרוסות מבעוד מועד בעזרת שקדים קלופים, אותם מניחים על התערובת בדיוק לפני שמכניסים אותה לתנור.
(באדיבות ג'קו מאכלי ים)
טורקיה - שפה ותרבות >>
לצפיה ב-'תודה על המתכון'
תודה על המתכון
27/06/2007 | 18:47
13
למטה כתוב שהמתכון הוא באדיבות ג'קו מאכלי ים, ודווקא יוצא לי לאכול שם הרבה (בשבועיים האחרונים הייתי שם פעמיים, ב-2 הסניפים החיפאיים). לא שמתי לב אף פעם שיש להם עוגת סולת בתפריט. בפעם הבאה אני אנסה! נראה טעים מאוד!
טורקיה - שפה ותרבות >>

הודעות אחרונות

22:48 | 27.07.16 יאקוטה
22:42 | 27.07.16 יאקוטה
22:32 | 27.07.16 יאקוטה
22:25 | 27.07.16 יאקוטה
22:33 | 22.07.16 יאקוטה
00:04 | 20.07.16 טליה ג
23:53 | 15.07.16 טליה ג
00:19 | 15.07.16 יאקוטה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ