סקר לחם

  • פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

YULI9

New member
אני אופה את הלחם שלי בעצמי

יש לי אופה לחם, אני אוהבת לחם מקמח מלא או לחם שיפון עם תוספות לפי מצב הרוח, זיתים, אגוזים, תפוחים, גרעינים, עגבניות יבשות.
הכי אוהבת סנדוויץ' עם חמאה וסלמון מעושן.
אוהבת גם ממרחים של פלפל קלוי או ממרח זיתים או עגבניות יבשות.
לא אוכלת לחם בארוחות.
 

YULI9

New member
עם אופה לחם זה קלי קלות

מכניסים בערב חומרים, מכוונים טיימר ובבוקר יש לחם טרי.
הבעיה שהלחם טעים מאוד ומפתה לאכול עוד ועוד.
 

YULI9

New member
זה תלוי בהרבה גורמים

לחמים מיוחדים יוצאים זולים באופן משמעותי, אני גם יכולה להכניס בדיוק מה שמתחשק לי.
לים בסיסי אני מניחה שיותר זול לקנות.
אם צורכים הרבה לחמים מיוחדים עם קמחים מיוחדים ותוספות זה משתלם.
אין כמו להתעורר בבורק לריח של לחם טרי.
זה מאוד מאוד נוח.
אני אופה בעיקר לשבת ולאירוחים גם כשאני מתארחת אני הרבה פעמים מביאה לחם מיוחד וזה תמיד להיט.
בהתחלה אפיתי המון לאט לאט הלהט יורד אבל אני עדיין בהחלט משתמשת.
צריך לקחת בחשבון: הוא תופס מקום, כשאופים לחם אוכלים לחם, קשה מאוד לעמוד בפניו, זו בעיה אם יש עודף משקל.
אם לא רוצים לאפות הרבה אפשר בהחלט להסתדר עם וו הלישה של המיקסר, לתת לו ללוש טוב, לכבות לתת לתפוח וללוש שוב, זה לא הרבה יותר התעסקות חוץ מלהעביר את הלחם לתנור ולעצב כיכרות אבל כך אפשר גם לקבל כיכר עגולה או בגט ולא רק מרובעת. וזה חוסך מכשיר.
 
קונה לחם חצי אפוי ואופה אותו כשצריך

יש כאן מין לחם \ לחמניות שעברו חצי אפיה (כמו תחתיות פיצה) וזה יכול להיות חודשים בארון. כשרוצים, אופים 4 דקות וזהו מוכן.
לא אוהבת לחם, לא קונה לחם ולא חובב כריכים.
רק עם חומוס\שקשוקה מוגש בבית הזה לחם
 

perhay

New member
בארץ יש פיתות חצי אפויות

אבל לא יודעת אם אפשר לשמור חודשים בארון. לא נראה לי.
ביום העצמאות הביאו לקיבוץ פיתות כאלה והכינו מהן פיצות. יצאו מאד טעימות.
 

perhay

New member
לחם

אני אוהבת מאד כריך עם טונה. אוהבת לשלב חסה בכריך וגם קצת מיונז.
לצערי, די התרגלנו לשלב לחם בארוחות, בעיקר אם יש נוזלים לטבול כמו במקרה של סלט. תמיד אני זוכרת, שהדבר שהיה לי הכי קשה בפסח
שלא היה לי לחם לטבול בו את הסלט.
גם ביצת עין או שקשוקה אי אפשר בלי לחם.
אוהבת לחם קל עם דגנים. אפשר גם לחם עינן ממאפיית אנג'ל מחיטה מלאה טרום נבוטה.
 

perhay

New member
לחם נוסף שאני אוהבת נקרא אנג'ל 100

של חיטה מלאה
 

ady18

Well-known member
שאני דווקא לא מתלהבת מלחם דגנים

כבד מדי
 
למעלה