סקר לחם

  • פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

hila218

New member
כן מאוד

הוא נחשב למלך הדגנים עשיר ובריא וטעים. בניגוד למשל לשיפון שיכול להיות טיפה פחות טעים או קצת חמוץ.
 

ady18

Well-known member
עונה

כרגע הכריך המועדף חביתה משתנה כול הזמן.
מעדיפה כריך בשרי כמו המבורגר בלחמניה למשל ועוד.
מנת בשר עם פחיממות עם רוטב לרוב לא .
סלט לרוב כן .
שקשוקה זה חובה לחם .
לחם הכי אוהבת כטוסט\לנגב חומוס (פיתה)
 

1winnie

New member
אוכלת בד"כ רק חלות בסוף השבוע

באמצע השבוע לא אוכלת לחם אלא לעיתים נדירות בלבד.
חלות מקמח לבן או קמח מעורב כאשר הקמחים המלאים טחונים טחינה דקה (אבן ריחיים)

סנדוויץ חלבי כמובן (אני צמחונית)

סלט - תמיד, ולא צריכה לחם לידו.
 

ady18

Well-known member
אין על חלה


אבל מנסה להמנע.
זה אחד החולשות שלי...
 

1winnie

New member
חחחח בגלל זה אני אוכלת רק בסוף השבוע

שאז זה גם חובה
וגם כייף
 

ady18

Well-known member
עדין אם יש מאוד קשה לא להתפתות כמו לחם רגיל

לצערי.
אז אנחנו מפתחיתים חלה .
 

1winnie

New member
אצלי זה פחות עניין של להתפתות

לכן לא מפריע לי שיש בבית חלה או לחם
ויש - כי החצי שלי כן אוכל לחם וחלה באמצע השבוע.
 

ady18

Well-known member
כול הכבוד

לאט לאט אני כבר לא מתלהבת מלחם לבן רגיל ועברתי כמעט באופן מלא לקמח מלא.
מקווה שבהמשך חלה תהיה פחות מגרה \או שאסתפק בחלה קלה שיש גם.
 

1winnie

New member
את יודעת שדווקא בלחם אני אוהבת דגנים

וגם בחלות אני מכינה הרבה עם קמחים מלאים ודגנים
בחלה אני גם אוהבת רק מקמח לבן
אבל אני לא מנסה להרגיל את עצמי לדברים אחרים רק בגלל שהם נחשבים בריאים יותר.

אבל אל תדאגי
לחם/חלה אני לא אוכלת באמצע השבוע
אבל עוגיות - כן (חחחחח)
 

ady18

Well-known member
עוגיות דווקא פה ושם

אי אפשר הכול למנוע.
אבל רק תוצרת בית לא רוצה לדעת מה יש במכונות חח
 
פיתה עם מקושקשת ובצל של אמא שלי

ועגבניה.

מעדיפה חלבי - אני בקושי אוכלת בשר במהלך השבוע, כי תמיד בא לי קפה שניה אחרי (לא אוהבת חלב סויה) וזה עינוי לחכות 6 שעות.

בד"כ כשיש לי מנה בשרית בצלחת, נדיר שאוכל אותה עם לחם - גם אם אין תוספות. אם יש רוטב, אולי אנגב.....

הכי אוהבת או פיתה מהמכולת - פיתה הכי פשוטה, או פיתה תימנית מהשוק (יכולה לבלוע מלא כאלה) או לחם כפרי מארקפה. טרי ומתפצפץ בפה.
 

ady18

Well-known member
וואו אין על ביצה ועגבניה טריה

וגבינה \גבינת שמנת:)
 

dify

New member
סקר...

גדלתי על זה שלא אוכלים לחם בארוחת צהרים, לחם זה לארוחה קלה בלבד.. כמה הופתעתי לגלות שיש אנשים שאוכלים לחם בארוחת הצהרים עם הבשר..


אז עד היום אני לא אוכלת לחם עם בשר בשום שילוב, לכל היותר לחם עם ממרח טונה לארוחת ערב...
גם לא אוכלת לחם עם סלט (צירוף שנשמע לי תמוהה כי אני בהחלט לא רגילה).

אבל כסנדביץ' אני לחלוטין בעד לחם, ועדיף בגט, אני אוהבת אותם עמוסי כל טוב וכמה שיותר מופרעים בצירופים (החבר'ה בעבודה של זוגתי משתגעים מהסנדביצ'ים שאני מסדרת לה
)
גם טוסטים הולכים טוב עם בגטים.


והדבר הכי טוב שגיליתי שאפשר לעשות עם חלה זה לארח קבוצת חברות לארוחת בוקר

עשינו פרנצ' טוסט מחלה שלמה לקבוצה גדולה של בנות, היה מהיר, קל, וטעים לאללה :) סלט קטן וקוטג' ליד וכולם מבסוטים :)
 

ady18

Well-known member
חח אצלי זה לא

או כריך או בשר אין ביחד לניגוב הפסקנו לפני שנים. וגם היום יותר אעדיף בצלחת.
גם אני רואה ומעדיפה בלחם יותר חביתה ,גבינה חח
 


לחם שעור או לחם שיפון מלא
עם קוטג' או גבינה צפתית של גד.
הכי טעים...

סלט בלי לחם.
 
עדי את לא חייבת ללחוץ חזק על היבלות

אני מתה על לחם - רגיל, לא חום, לא שאור, לא מלא, לחם רגיל ובמיוחד שזה טרי, מסניפה את הריח

כשבעלי מביא בבוקר שישי את החלות, קודם כל אני מכינה לי נסקפה עם חלה מרוחה בחמאה וריבה תוצרת בית, עכשו יש לי ריבת קליפות תפוז וכשהילדים יושבים לאכול אני מצטרפת לחגיגה, משדכת לחלה חצילים מטוגנים, כרוביות, שניצלונים מה שיש.

אין אצלי העדפות על בשרי חלבי, הכל הולך, לפעמים זה פיתה, מרוחה בחמאה וריבה תוצרת בית, עם נס קפה ולפעמים קציצות ושניצלים

סלט עם סנדוויץ ברור, הכי טעים

וזהו - אוהבת את כל סוגי הלחמים הרגילים ביותר ואוף, נהייתי רעבההההההההה
 

ady18

Well-known member
לי כבר פחות טעים

הרגיל כי התרגלתי למלא.
חלה אני אוהבת בלי כלום חח
אצלנו לא קונים כבר חלה כדי לא להתפתות איך אפשר לעמוד בזה חח
 

iJיה

New member
עונה למרות שסמויה

הכריך האהוב - בגט עם שווארמה מ"בגט ניר" בטבריה (כשאני עוברת ליד, פעם בשנתיים אולי, אני קונה לי חצי והוא משביע אותי לכל השבוע
)

מעדיפה כריכים חלביים, במיוחד אוהבת כריך מלחם קל מלא עם חמאה, פסטו, גבינה צהובה והר של ירקות.

אף פעם לא אוכלת לחם ליד הארוחה העיקרית, ממילא התאבון שלי קטן, מעדיפה לשמור אותו לפחממות שאני לא אוכלת ביתר היום (אורז/תפו"א וכו')

אוכלת סלט בלי לחם בד"כ.

הלחם שאני הכי אוהבת זה לחם שום שאנחנו מכינים בבית בשישי בצהריים

בגלל שארוחת שישי בערב היא גדולה בצהריים אנחנו מסתפקים בלחם שום, סלט גדול, וממרחים (לי גבינות ולבחור חומוס וטחינה)
 
למעלה