עדי את לא חייבת ללחוץ חזק על היבלות
אני מתה על לחם - רגיל, לא חום, לא שאור, לא מלא, לחם רגיל ובמיוחד שזה טרי, מסניפה את הריח
כשבעלי מביא בבוקר שישי את החלות, קודם כל אני מכינה לי נסקפה עם חלה מרוחה בחמאה וריבה תוצרת בית, עכשו יש לי ריבת קליפות תפוז וכשהילדים יושבים לאכול אני מצטרפת לחגיגה, משדכת לחלה חצילים מטוגנים, כרוביות, שניצלונים מה שיש.
אין אצלי העדפות על בשרי חלבי, הכל הולך, לפעמים זה פיתה, מרוחה בחמאה וריבה תוצרת בית, עם נס קפה ולפעמים קציצות ושניצלים
סלט עם סנדוויץ ברור, הכי טעים
וזהו - אוהבת את כל סוגי הלחמים הרגילים ביותר ואוף, נהייתי רעבההההההההה