לא מסכים
סיימתי לבנות לפני חצי שנה. המטבח, בלי חשמלים כמובן, ובלי ברזים וכיור, עלה 19000. השיש עלה 5000 נוספים (כחמישה מטר בלי לספור את הפינה פעמיים). המטבח עשוי ממיטב החומרים - עץ דובדבן מלא, דלתות בעובי ס"מ מלא-מלא, לא "מסגרות", פרזול עם סלו-מושן (לא זוכר אם הטיש או אלפית), גוף סנדוויץ' אדום. החשבון היה לפי 1700 ש"ח למטר רץ פלוס 200 ש"ח על כל מגירה. ביחידות גבוהות המטר מוכפל. השיש הוא קיסר, לא הדוגמא הפושטית ביותר וגם לא היקרה ביותר. (דגם 3602) כיור דגם גולן+ברז נשלף +שפריצר/סבוניה עלו פחות מ 2000.