לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1046910,469 עוקבים אודות עסקים

פורום תזונה טבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הטבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הטבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תזונה טבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הטבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הטבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י
x
הודעה מהנהלת הפורום
* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
ברוכים הבאים!
 
הפורום עוסק באורח החיים הצמחוני והטבעוני; החל מהתזונה, הבריאות ואיכות הסביבה. זה המקום לבקש ולשתף מתכונים, לדבר על דיאטות ותפריטים, להביא ולדון במחקרים בתחום, לקבל המלצות וטיפים בנושא צמחונות וטבעונות, לשאול את כל השאלות המטופשות שבעולם, ולשתף במה שמתחשק. 

כולם מוזמנים להשתתף ולקרוא בפורום - בין אם הם צמחונים, טבעונים או רק מתעניינים, ובלבד שיכבדו את הפורום ויושביו ולא יעודדו שימוש במוצרי בשר, עוף ודגים. 
 
השאיפה היא ליצור מקום מזמין ונעים לדיון בצמחונות וטבעונות על כל גווניה ועל כל צורותיה, בלי שיפוט, הטפות, שכנוע ואלימות מילולית. כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו.
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'לוביה טחונה'
לוביה טחונה
19/06/2019 | 21:38
8
48
היי..
טיגנתי לוביה ואז טחנתי אותה( רציתי להכין קציצות) הבעיה שזה טחן את זה לרמה של אבקה ולא כעיסה. ישר על ההתחלה זה נטחן כאבקה. מישהו מבין למה?
תודה(:
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'כדי להכין קציצות '
כדי להכין קציצות
20/06/2019 | 09:50
7
44
כדאי להשרות לפחות ל-24 שעות.
לא לטחון בבלנדר כי אם המעבד מזון ולעבוד בפולסים ולא במכה אחת.
מנסיוני ככה זה מצליח
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'היי.. '
היי..
22/06/2019 | 22:30
23
לא טחנתי בבלנדר אלא במעבד מזון. אז מה שנשאר זה להשרות
תודה רבה(:
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'עוד שאלה..'
עוד שאלה..
22/06/2019 | 22:51
5
30
האם אחרי ההשרייה והטחינה של העדשים (מוסיפה גם פטריות ובצל מטוגן) חובה להוסיף קמח כלשהוא או שהעמילן בעדשים יספיק?
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'אני לא הצלחתי'
אני לא הצלחתי
23/06/2019 | 12:38
2
34
למרות שאני חושבת שאפשר.
אני משתמשת בקמח עדשים ובקמח חומוס תלוי בקטניה. אבל לא צריך הרבה.
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'הוספתי שיבולת שועל'
הוספתי שיבולת שועל
<< ההודעה הנוכחית
24/06/2019 | 20:04
1
23
החזיק מצוין(:
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'יופי אז'
יופי אז
27/06/2019 | 08:57
17
הצליח הפעם? מבחינת הריסוק אני מתכוונת
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'כשמדובר בעדשים'
כשמדובר בעדשים
23/06/2019 | 12:39
1
28
אפשר טחינה ממש ממש קלה רק לשבור אותם קצת...
תזונה טבעונית >>
לצפיה ב-'תודה רבה!'
תודה רבה!
24/06/2019 | 20:03
3

הודעות אחרונות

23:12 | 27.08.19 bogib
00:33 | 28.07.19 חנוך11
05:30 | 23.07.19 אורחים בפורום
01:01 | 04.07.19 luliy
21:38 | 19.06.19 luliy
13:36 | 09.06.19 אורחים בפורום
15:08 | 08.06.19 ronenrii
21:24 | 19.05.19 bogib
10:07 | 10.05.19 יערעד
15:21 | 03.05.19 מוכרחים להיות שמח4
12:34 | 30.04.19 אורחים בפורום
10:49 | 21.04.19 bogib

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ