עדשים צהובות

luliy

New member
יצא מצויין

תבלינים: מלח, כורכום, כמון.
יצא במרקם של פירה.
 

luliy

New member
עדשים צהובות

מישהו הכין פעם? תבלינים כמו כל קטניה?- כמון כורכום?
 
אני מבשלת אותן עם תבלינים הודיים

שום וג'ינג'ר טריים, גארם מסאלה, הרבה כוסברה טרייה קצוצה
 
לא ממש, אבל אני מבשלת קטניות בסיר לחץ

לכתומות וצהובות אני נותנת חמש דקות ןמחכה שהלחץ ירד לבד
 

Dr T noki

New member
כמו אדומות חצויות

אני מאד אוהבת. אכן הולך טוב עם כמון כורכום חוואייג׳ למרק.
 

luliy

New member
פעם ראשונה

שמכינה אותה.מעניין מה ההבדל בטעם בין הכתומה לצהובה. תודה:)
 
למעלה