חמין

אבי519

New member
שקית מבד כותנה לבן , מלאה באורז \אפשר גם חיטה .

ועדיף אורז מלא או חיטה מלאה שיצא אחד אח ולא גוש, למרות שזה טעים גם כגוש.
האורז בשקית מקבל את הטעם של החמין , ומרסן את השעועית ( לפי התאוריה הקינטית של הגזים)
 

luliy

New member
היי.. תודה על ההתייחסות המהירה!

רק שאלה.. איך תמר מתקשר לתבשיל?
 

luliy

New member
אה, אוקיי. טוב לדעת

אגב.. קניתי שעועית אדומה קפואה- כמה זמן יש לבשל עד שיתרככו?
יש מצב להכין אותם כמו בחמין?
 

luliy

New member
אז מה דעתך?

לקחתי שעועית אדומה קפואה בישלתי במים. במקביל לקחתי מחבת טיגנתי עד מעט השחמה הוספתי רסק עגבניות +קינמון+כורכום+מלח+ שום.
כשהעדשים היו מוכנות ערבבתי עם הבצל והתבלינים.
הטעם של הקינמון הורגש... פשוט רציתי לאזן את הטעם של רסק העגבניות.
מה דעתך על השילוב של התבלינים? כי סתם אלתרתי..
תודה.
 

luliy

New member
אפשר לבשל עם שקית מבד?...


פעם ראשונה ששומעת.
 

luliy

New member
חמין


היי.. זקוקה למתכון חמין טבעוני מנצח:)
תודה!
 
בהחלט אפשר, יש גם חנויות שמוכרות שקיות כאלה

אפשר גם להכין לבד מחולצת טריקו ישנה (נקייה!) או מבד חיתול או "בד גבינה"
 
למעלה