מכירות/ים "סטייק" כרוב?

מכירות/ים "סטייק" כרוב?

חותכים פרוסות עבות של כרוב, מברישים במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור, ואופים בחום בינוני עד שמשחים
כארבעים דקות. לא ייאמן כמה שזה טעים! טעם עמוק, מתקתק...
ממש חבל שלא צילמתי. בפעם הבאה!
 

Dr T noki

New member
כרוב לבן?

בדיוק חשבתי להכין את המתכון הזה לראש השנה.
 
אי, חבל מאד!

הסיבות יכולות להיות מה שמיקי כתבה. כשזה מצליח זה מעולה, אני מקווה שתהיה לכם חוויה מתקנת!
 

Dr T noki

New member
לקחתי את הכרוב האחרון שנשאר אז אולי זו באמת הסיבה

מאילו שמיקי מהי כתבה.

דווקא שמתי חום לא גבוה מדי לזמן ארוך, היה לזה ריח טוב אבל הכרוב לא התרכך.

לפחות כפיצוי הכנתי מרק כרוב, גזר ובצל עם רסק עגבניות מעט חריף. יצא סבבה וגם דיאטטי לאחר החג
 
למעלה