מעבד המזון שלי החזיר את נשמתו לבורא. המלצות?

מעבד המזון שלי החזיר את נשמתו לבורא. המלצות?

אחרי שגיליתי היום שמעבד המזון שלי שבק חיים, אשמח להמלצות למעבד מזון/בלנדר מוט איכותי וחזק, בעיקר לצורך הכנת קציצות, ממרחים או מרקים טחונים.
 
תודה על התגובות

לא בטוחה שממש שווה לי להשקיע במעבד יקר כמו מג'ימיקס אם מעבד פשוט יותר גם יכול לענות על הצרכים לשימוש שאני לרוב עושה במעבד, שזה בעיקר הכנת קציצות וממרחים למיניהם (הבנתי שבלנדר מוט עדיף לממרחים, בייחוד אם אני רוצה להכין בכמות לא גדולה). אבל מכיוון שאין לי ניסיון עם בלנדר מוט, השאלה היא אם הוא יכול להחזיק לאורך זמן וגם להתמודד עם כמויות גדולות יחסית של טחינה (למשל כמות שנכנסת למעבד מזון רגיל).
 

אבי519

New member
יש לנו פוד פרוססור מג'ימיקס ובלנדר כותש קרח קיצ'נאייד

ושניהם עומדים כאבן שאין לה הופכין בארון המטבח עםכל החלקים הרבים שלהם כמעט חדשים ותופסים המון מקום .
הפוד פרוססור משמש רק לחומוס .
בצקים אנחנו לשים בכף או פשוט בידיים, טחינה אני מערבב עם כף, להקצפה אישתי משתמשת במקציף חשמלי נייד פיליפס , סלטים אני חותך בסכין רגילה, לריסוק משתמש הרבה בפומפיה פשוטה ידנית.. יבשים ותבלנים כותש במכתש ואלי .
עם הזמן למדנו שהטירטור בלהרכיב לפרק ולנקות את המכשירים האלה לא שווה את המאמץ.
בלנדר מוט - היו שניים נשברו ולא קנינו חדש כבר הרבה זמן. ומסתדרים בלי זה.
&nbsp
 
למעלה