מאפי בצק עלים במאפיות - טבעוניים?

Dr T noki

New member


אם כי התרשמתי מרוב המוכרות /ים במקומות האלו שהן לא ממש מתמצאות ברכיבים השונים.
 

סביון1

New member
אין לי מושג מה יותר זול ומה השיקולים שלהם

אני רק מספרת מה שעיני רואות ואזני שומעות. די קשה בימינו למצוא עוגות או עוגיות קנויות במאפיה או בסופר, ארוז או טרי שנאפה במקום, שלא מכיל מרגרינה. תבדקי ותראי. לפחות זה גורם לי לשנס מתניים ולהכין בבית
 

ימימה

New member
מאפי בצק עלים במאפיות - טבעוניים?

מכירים את המאפיות שמוכרות בורקס פושטי וכל מיני מאפים מתוקים ומלוחים? אז מאפי בצק העלים המתוקים שמוגדרים פרווה, למשל מאפה תפוחים או ווניל (לא עם גבינה) וכד', בעצם טבעוניים, לא?
כי הם לא חלביים, ואם אני לא טועה בבצק עלים אין ביצים בהגדרה, ולמיטב הבנתי כדי שיבריקו מורחים אותם במי סוכר, לא ביצים. נכון או לא?
 
חייבים לשאול

בשבוע שעבר שאלתי בבורקס התורכי בשוק הכרמל והמוכר אמר לי שהכול מרוח בביצה, ושאחשוב טוב-טוב לפני שאני מאמינה למי שאומרים לי שלא מורחים ביצה! הוא אמר את זה בידיעה שבתשובה זו הוא מפספס לקוחה פוטנציאלית.
 

ימימה

New member
אם כולם משקרים אז לא עוזר לשאול


אני באמת אף פעם לא יודעת אם להאמין או לא, למרות שדוקא לא נראה לי סביר שירמו לכיוון הביצים, מי סוכר יותר זולים....
 

סביון1

New member
אני תמיד שואלת על מרגרינה. לא בנוגע למאפי בצק עלים

(כי שם זה מובן מאליו שהם שמים מרגרינה במאפיות הפשוטות) אלא בשמרים ובבחושות בעיקר. הם תמיד אומרים את האמת (יש מרגרינה
) בלי שאאלץ להגיד שאני אלרגית למרגרינה או משהו כזה. בפעמים הנדירות שהיה שמן במקום מרגרינה, זה היה רשום על הקופסה של הטורט.
 
למעלה