מחפשת מתכון לרוטב שום

luliy

New member
כי כשאני מכינה טחינה

במעבד מזון בתוספת שום אז זה לא טוחן את זה במרקם חלק. נשארות חתיכות שום.
האם הנוזל הלבנבן מתאים לסלט ירקות? נראה לי נוזלי מידי ..
 

luliy

New member
תודה!

לא התכוונתי אם ר השמן מתאים לסלט ירקות אלא השילוב..
תודה!
 

luliy

New member
אז בכדי להוסיף

מרקם קרמי יש להוסיף מיונז - איך מכינים?
 

luliy

New member
מנסה להמנע..

מכמה שפחות סויה למרות המלצת משרד הבריאות.(אני אוכלת מוצרי סויה אבל מנסה כמה שפחות)
מבינה שזה חובה סויה/שמנת במתכון לצורך מרקם מוצק?
ראיתי במתכונים אחרים שמשתמשים בחרדל במקום סויה/שמנת.. (לא אוהבת חרדל)
אגב.. הערה קטנה... עד שלא בדקתי באינטרנט איך מכינים רוטב שום.. לא ידעתי שזה משולב עם מיונז! כמה תמים זה היה נראה לי...
 

סביון1

New member
גם אצלי זה קורה ולכן אני חותכת

כל שן שום לכמה חתיכות לפני שמכניסה למג'ימיקס
 

luliy

New member
מחפשת מתכון לרוטב שום

אני מבינה שבמקור משלבים שום לימון ומיונז או שמנת צמחית האם יש תחליף למיונז? כלומר לא מיונז טבעוני. האם מספיק שום לימון ושמ"ז? וכשטוחנים האם זה לא משאיר חתיכות שום?
תודה:)
 

אבי519

New member
אני מגרד את השום על פומפיה דקה לפני הבלנדר.

בכללי אני מגרד שום תמיד על פומפיה ולא בכותש.
אבל אפשר גם לרסק ת'שום במכשיר שנקרא "כותש שום" אבל את החתיכה שנשארת בפנים צריך לזרוק ולשים בטחינה רק את מה שיוצא מהחורים.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה