לגמרי! יש בהחלט סוגים שונים
אני קונה ב"מזרח ומערב" את הקמח תוצרת הודו - לדעתי (אבל אל תתפוס אותי במילה) הוא מיוצר מחומוס קלוי - ולטעמי אין לו טעם לוואי. )
Samrat Premium Quality Besan
לפני כן, בפעם הראשונה שהשתמשתי בקמח חומוס - כבר לא זוכרת איזו תוצרת - התוצאה היתה איומה - לכל דבר היה טעם של פלאפל, שאני דווקא אוהבת אבל רק בפלאפל! לדעתי זה היה קמח לא קלוי.
אני משתמשת בsamrat הנ"ל ממש בהצלחה, כולל עוגיות שוקולד צ'יפס מעלפות של ריצ'ה הינגל, תיכף אשים לינק