בוקר טוב ושבת שלום.
הבן שלי עולה הילוך מבחינת נטייתו לצמחונות ולכן אני מוצאת את עצמי פה שוב, עם הרבה שאלות.
אני יודעת שזה לא פורום מומחים (דהיינו אין פה דיאטניות) אבל בכל זאת נראה לי שיש פה מומחים לא קטנים. בכל מקרה אם יש פורום אחר יותר מתאים או כל פלטפורמה בה אפשר לשאול שאלות בנושאי תזונה צמחונית/טבעונית אשמח אם תפנו אותי.
אז ככה - רציתי לדעת
1. האם בטופו יש פיטואסטרוגן כמו במוצרים אחרים שמקורם בפולי סויה? וכנ"ל לגבי פתיתי סויה.
2. האם קינואה היא חלבון מלא או שצריך להוסיף לה עדשים כדי לקבל חלבון מלא?
אם צריך להוסיף עדשים, אשמח למתכון לקציצות קינואה ועדשים שילדים (מהסוג הבררני, כאלה שלא אוכלים פטרוזיליה וקשה להם עם מרקמים "מעניינים") יאהבו.
תודה!
הבן שלי עולה הילוך מבחינת נטייתו לצמחונות ולכן אני מוצאת את עצמי פה שוב, עם הרבה שאלות.
אני יודעת שזה לא פורום מומחים (דהיינו אין פה דיאטניות) אבל בכל זאת נראה לי שיש פה מומחים לא קטנים. בכל מקרה אם יש פורום אחר יותר מתאים או כל פלטפורמה בה אפשר לשאול שאלות בנושאי תזונה צמחונית/טבעונית אשמח אם תפנו אותי.
אז ככה - רציתי לדעת
1. האם בטופו יש פיטואסטרוגן כמו במוצרים אחרים שמקורם בפולי סויה? וכנ"ל לגבי פתיתי סויה.
2. האם קינואה היא חלבון מלא או שצריך להוסיף לה עדשים כדי לקבל חלבון מלא?
אם צריך להוסיף עדשים, אשמח למתכון לקציצות קינואה ועדשים שילדים (מהסוג הבררני, כאלה שלא אוכלים פטרוזיליה וקשה להם עם מרקמים "מעניינים") יאהבו.
תודה!