ראיתי אתמול מעדני סויה בטעמים חדשים

Dr T noki

New member
הו כן


כפי שנאמר בבית המשפט - תנו לי לנסח מחדש... לא מתה על עוגות בחושות חוץ מהעוגה הלימונית של מיקי מהי שאני הולכת להכין לאורחים מאוסטרליה מחר

(ובמאמר מוסגר - לא מתה על עוגות בכלל, לא רק בחושות. עם זאת, שאר בני הבית אוהבים ואני מכינה).
 

Dr T noki

New member
ראיתי אתמול מעדני סויה בטעמים חדשים

וניל (לא טעמתי) ופירות יער (טעמתי, נחמד למי שחובב ז׳אנר מעדנים בטעם פירות). של תנובה ומצטרף לטעמי אפרסק שאני אוהבת ותות שפחות וכמובן הטעם הטבעי.נראה לי שעם הוניל אפשר להשתמש בעוגות בחושות, מאפינס וכו׳. אני אנסה.
משמח שמוסיפים גיוון רק למה זה היה חבוי מאחורי כל שאר המוצרים במקרר של הסופר? הייתי מצפה שמוצר חדש יובלט בקדמת המקרר עם פרסום כלשהו.
 
תעדכני עם העוגות הבחושות?

בארוחה הטבעונית ש אל על לפני שבוע קיבלתי איזשהו יוגורט סויה עם פרי שהיה לי ממש לא טעים. אבל גם לפני הטבעונות לא ככ אהבתי יוגורטים בטעמים.
באיזה מרקם זה? נוזלי מאד, או מוצק יותר? מדי פעם אני רואה מתכונים לעוגות שמבקשים יוגורט וניל , אולי סו״ס אנסה!
 
תאמינו לי בבקשה! שאני לא כותבת בשורות מקוטעות!

זה כנראה האייפד שמתערב בחלוקת השורות!
 

Dr T noki

New member
לא מתה על עוגות בחושות אבל אעדכן אם אנסה


המרקם לא נוזלי, יותר סמיך.
 
למעלה