כרוב ניצנים ממש טעים!

כרוב ניצנים ממש טעים!

עד היום בערב ממש לא אהבתי כרוב ניצנים וזה לא שלא ניסיתי בצורות שונות (גם טרי וגם קפוא).
אבל מכיוון שהגיע בארגז החלטתי לתת לו צ'אנס - אידיתי עם מעט מים, חומץ בלזמי ומלח גס.
והיה מעולה!
אז תדעו שבכל גיל עוד אפשר לשנות את הטעם (לא בטוח שזה תקף לחסרי המזל שלא אוהבים כוסברה, כי קראתי איפשהו שזה עניין גנטי)
 

Gidi Shemer

New member
אני מזמן התמכרתי לו

עולה כל ערב שני על חכי.
אם בא לך, שווה לנסות לחצות אותם, לעטוף עם שום כתוש, בלסמי ומעט משהו ממותק. לפזר שקדים קצוצים והיידה לתנור חם עם קצת גריל בסוף. סוף הדרך

(מודה שאצלי, אני פשוט זורק אותו לכלי ביחד עם ברוקולי ופשוט שם במיקרו. לא צריך יותר מזה. אולי קצת מיץ לימון וזהו)
 
נשמע מעולה - אתה מתכוון בתנור בלי אידוי/בישול קודם?

גם אני עשיתי בשיטת המיקרו אבל אם יהיה שידור חוזר בארגז, אנסה את שיטת התנור.
 
לא מצליחה לחבב

ניסיתי בחיי שניסיתי
בעיני הוא לא מצדיק את המאמץ
גם טרי, על קפוא אני בכלל לא מדברת

סורי, לא אצלי
 

p e b b l e

New member
אני גם מאוד אוהבת

אבל זה המון עבודה לטפל בהם, והקפואים פחות טעימים
 
למעלה