טחינה - עם מים קרים או חמים או שלא משנה?

טחינה - עם מים קרים או חמים או שלא משנה?

אני תמיד מכינה טחינה עם מים קרים כי קראתי איפשהו, מזמן מזמן, שכך "חייבים" ושבזכות המים הקרים הטחינה יוצאת לבנה יותר.
אבל לפני שבוע נשארו קצת מים חמים בקומקום וכדי לא לבזבז, השתמשתי בהם להכנת הטחינה (למה לא לשמור בקומקום? כי אז נוצרת אבנית) - והתוצאה היתה לא רק טעימה אלא גם היה יותר קל לערבב את הטחינה. גם לא הבחנתי שינוי בצבע.
אז מה, עד עכשיו סתם הייתי שבויה בקונספט מטופש? איך אצלכם?
 

סביון1

New member
גם אני שמעתי על התאוריה הזו שמים קרים/מי קרח מלבינים טחינה

דבר אחד לא ברור לי - מה טוב בטחינה לבנה? איזה יתרון זה נותן?
 
למעלה