לידה מזווית של גרגרנית טבעונית

לידה מזווית של גרגרנית טבעונית

אז לפני שבועיים נולדו לנו תאומות

לפני הלידה ארוחות הבוקר שלנו היו אחד החלקים הכי טובים ביום, אבל זה כמובן נאלץ לחכות. היום כבר אכלנו בראנץ' עם קציצות מהממות משאריות האורז של אתמול ופלפלים מוקפצים בבלסמי. כמה קשים היו שבועיים בלי לעמוד ולהכין לעצמי אוכל שאני אוהבת!
אבל...
1) הפלא ופלא: נאלצנו להישאר שני לילות בבית החולים והיה להם תפריט טבעוני! חלק מהאוכל אפילו היה ממש ממש טעים (נגיד קארי ירקות לא חריף מדי, אורז בסמטי מושלם ותבשיל לוביה מהמם).
2) החברות בישלו לנו במשך שבוע אוכל טבעוני נפלא - מושלם למי שלא יכולה לקום בגלל התפרים

3) להניק שתיים זה לא צחוק ואני כל הזמן רעבה. אתמול הכנתי מרק עדשים סופר סמיך עם עדשים שחורות, ירוקות ואדומות, שנמסו בתוך המרק והפכו אותו למנה מנחמת ונפלאה. חוץ מעדשים יש במרק רק בצל, סלרי וגזר ותבלינים (בהרט, כמון, אבקת כוסברה, מעט חווייג' למרק, מעט כורכום ומעט פטרוזיליה קצוצה) בישלתי את המרק בסיר לחץ כדי להשיג מהר יותר את האפקט של תבשיל קדרה. איזה תענוג ליום חורפי!
 
מזל טוב כפול שתיים!

ואו, ממש משמח לשמוע הכול! איזה חברות נהדרות, ואיזה מרשים בית החולים

שתגדלו אותן בשמחה ובבריאות ובהנאה!
 

Dr T noki

New member
מזל טוב כפול ומכופל


איך דקה אחרי לידת תאומות את עומדת ומבשלת? כל הכבוד ! אל תשכחי קצת לנוח ולקבל עזרה ממי שמציע בכיף.
 
תודה רבה לכל המברכות והמברכים

ממש לא עמדתי לבשל דקה אחרי הלידה - למעשה בקושי יכולתי לעמוד שבוע שלם אח"כ...
והעזרה שקיבלתי יקרה מפז :)
 

p e b b l e

New member
מזל טוב!

נשמע שהולך טוב, למרות שלא פשוט בכלל. אכן זה מזל גדול שיש הרבה עזרה מסביב.
יש לי אמנם שלושה, אבל שתיים בבת אחת נשמע מאתגר ביותר...
שיהיה המון בהצלחה!
 
למעלה