לכבוד הסערה

לכבוד הסערה

עוגה בחושה תפוזים נ"ג
עוגה בחושה קוביות תפוחים וקינמון עם קמח שיפון- לא רק

מרק ירוק סמיך על גבול החריף מסלרי שורש גבעולים עלים עלי תרד תורכי שורש פטרוזיליה זוקיני ודלעת. מעובה בקרם קוקוס.

סיר קישואים ועגבניות במלית אורז שחור מגוון קטניות מונבטות טחונות אורז בסמטי ופלפל חריף

תבנית בטטות ותפוחי אדמה פרוסות אפויות

סלט קוביות טופו קדיתא טרי, מלפפון עגבניה חסה בצל קצוצים, אבוקדו בקוביות שמרי בירה מלח פלפל שחור שמן זית. ללקק את האצבעות
 
מושקע אצלך לקראת הסופה!

אני לקראת הסופה סגרתי את החלונות ... כל השאר יחכה למחר!
מתכננת להכין פוקאצ׳ות, מרק, אולי ממולאים
קודם כול לישון!
 

Dr T noki

New member
מרק ירקות עשיר עם קוסקוס מלא

תפוחי אדמה ״מדורה״ צרובים בתנור רכים-רכים חצויים עם רוטב פטריות ובצל
תותים ופרוסות אננס
קישואים ממולאים באורז עם רוטב עגבניות
שוקולטה לקינוח
 
מקלות פוקאצ׳ה עם רוזמרין

שפורסמו בוינט מהבלוג הזה (הבלוג לא טבעוני)
http://brwsugar.com/potato-breadsticks/

מתכון מעולה! השימוש בתפוחי אדמה מעדן את הבצק חבל״ז
נזכרתי שפעם הייתי שומרת את מי הבישול של תפ״א להכנת לחמים. אחזור לזה עכשיו!
 
התלהבתי מעניין התפ"א, אפיתי לחם שיפון והוספתי לו

תפוח אדמה מעוך אחד - יצא מעולה
המתכון היה כזה
200 גרם קמח לבן
300 גרם קמח שיפון (שהבאתי אתי מרוסיה בקיץ!)
כף קימל
כף מלח
כף שמרים
חצי כפית סוכר (מן הסתם אפשר לוותר)
אחד תפ"א בינוני מבושל ומעוך
בערך כוס ורבע מים פושרים

ללוש עשר דקות
להתפיח
ליצור כיכרות
להתפיח שוב
לאפות

להתאפק לא לזלול בבת אחת!
 
למעלה