פאי רועים שילדה בת 10 יכולה להכין לבד

פאי רועים שילדה בת 10 יכולה להכין לבד

טוב, אז אני יושבת על הספה במצב בטטה ומחכה ללידה. בינתיים הבת הרעבה שלי הכינה לעצמה מנה אישית (גדולה) של פאי רועים מעדשים שהיו במקרר:
היא קילפה ובישלה תפו"א בינוני בשביל ציפוי הפירה.
קצצה בצל קטן והזהיבה במחבת.
הכניסה למעבד המזון גזר וסלרי ועיבדה היטב לפירורים, והוסיפה למחבת.
תיבלה בקוביית התבלין הסודית שלי ששוכנת בפריזר (תערובת טחונה שמכילה בעיקר פטריות שיטאקי, רוטב סויה, רסק עגבניות ובצל מטוגן).
בשלב הזה הואלתי לקום ותיבלתי את העיסה בפפריקה, כמון ואבקת כוסברה, וערבבתי את העדשים השחורות.
סידרנו את תבשיל העדשים בתבנית אישית קטנה וציפינו בפירה. אפינו בגריל רק כדי לתת לפירה צבע ופריכות.
גאה בבת שלי!
 
למעלה