שבוע טוב! חנוכה חנוכה!

שבוע טוב! חנוכה חנוכה!


מטגנים? אופים?
יש לכם המלצות על מטבעות שוקולד טבעוניים?
עושים אצלכם בעבודה הדל"נ? (אם רלוונטי)

אצלי ככה: מטגנת, אופה, מחפשת מטבעות טבעוניים ומתחמקת מהדל"נ בעבודה
 
אצלנו רק מטוגן

אחרת זה לא טעם של חנוכה לטענתם- מגוונת בין לביבות ת"א עם בצל לכאלה מגזר וקישואים, כאלה גבינתיות מטופו וכל מני באמצע.
מטגנת גם סופגניות מהירות ללא גלוטן מתערובת טף קורנפלור יוגורט סויה ואבקת אפיה
סופגניות שמרים גלוטניות אני מטגנת ערב אחד בשבוע בלבד, קטנות ומוגשות עם ריבה ביתית לידן
תמיד יש גם מרק חורפי עשיר
מדליקים מלא חנוכיות
לא צורכים מטבעות שוקולד אבל מניחה שלניצת הדובדבן יש משו להציע-
את תמיד יכולה להמיס שוקולד מריר עם מעט שומן קוקוס או חמאת קקאו ולצקת אותו בתבנית סיליקון קטנה של עיגולים שטוחים...

הדלקת נרות בבית ולפחות בחלק מלילות עם חברים/ שכנים/ בני דודים...
 
מגרדת

על פומפיה גסה ועדינה לסרוגין תפוחי אדמה , בטטה אחת לכל חמישה,בצל מכובד גם. מלח מעט פלפל שחור. קצת עמילן תפוחי אדמה וקצת קסנטן גאם ברמה של חצי כפית שטוחה. מערבבת היטב ומטגנת בשמן זית. יוצא מעולה
 
לא סוחטת

לא חייבים קסנטן, אני מחזיקה בגלל סוגיות של גלוטן אבל גם אחידות של טבעונות, הוא מייצב עיסות משובח. אבל לא חייבים. העמילן עושה את ההדבקה.
 
בעיני שווה

במטבח טבעוני שיהיה. שימוש זהיר כמויות מזעריות אבל עושה את העובדה מאחד ומייצב מצויין
 
למעלה