איה הקופה המקלידה?

איה הקופה המקלידה?

תקשיבי
הכנתי את הריזוטו פטריות שלך.
לא היו לי ערמונים אבל יש לי פרמז'ן טבעונית מצויינת וגם שמרי בירה
ממש לפני הסיום הוספתי מהם
ואין לתאר איזה תענוג. השתמשתי באזוב במקום בקורנית כי עכשיו העונה וזו אותה משפחה. בקיצור בנדיבות.

אח אח העונג
תבורכי
 
איזה כיף! נשמע מעולה

פעם הבאה אנסה גם להוסיף שמרי בירה.
האמת היא שהערמונים היו תוספת נחמדה אבל ממש לא חיונית.
 
מה יש לספר?

משתמשת בה לשידרוג במאפים, במרק בצל, בריזוטו...
לא צריך הרבה וזה נותן אפקט מצויין



 
למעלה