תשובה לשתי שאלות: מה עושים עם הלבן של המנגולד + תיקון קציצות

תשובה לשתי שאלות: מה עושים עם הלבן של המנגולד + תיקון קציצות

אפיתי קציצות חצילים ומשהו בטעם לא היה כל כך מוצלח. הרגשתי יותר מדי את טעם קמח החומוס, היה קצת יבשושי...

מה עשיתי?
אידיתי בסיר רחב מאד, מעט שמן זית שתי שני שום קצוצות + פרוסות דקות של הלבן של המנגולד. מכוסה.
הוספתי מיץ מחצי לימון עסיסי (שתיים-שלוש כפות) וחצי כוס מים
כשרתח, העברתי ללהבה קטנטנה, הנחתי את הקציצות במעגל בסיר, פיזרתי מעל שתי כפות כוסברה קצוצה (לא חובה), כיסיתי.
אחרי חמש דקות הפכתי את הקציצות, שיספגו עוד נוזל. וכיביתי.

התוצאה - מעבר לתיקון! שדרוג מעולה.

לדעתי, יתאים לכל קציצה אפויה.
 
למעלה