רעיון לקינוח שאפשר לקחת לנסיעה (לא עוגה)

רעיון לקינוח שאפשר לקחת לנסיעה (לא עוגה)

אנחנו מוזמנים לארוחת ערב והתבקשתי להכין קינוח, בלי בננות ורצוי לא עוגה. זה צריך להיות קינוח שיכול לשרוד 3 שעות נסיעה בלי קירור, כלומר מספיק יציב ובלי כלים אישיים שיתגלגלו באוטו.
אם לא תהיה ברירה אכין בראוניז, אבל מחפשת רעיונות יותר יצירתיים. תודה!
 
הממ

פודינג שוקולד? אני מכינה על בסיס חלב סויה, קורנפלור, תמצית וניל ומוסיפה לא מעט שוקולד איכותי פנימה.

באותו כיוון פודינג תפוזים שם התערובת מבוססת על מיצתפוזים טרי סחוט, נגיעה של מי זוהר, סוכר ושוב עמילן מייצב. את זה ניתן להצנן בכלים אישיים כשלמטה בתחתית ולמעלה מפזרים פרות חתוכים בכל מני צבעים.

עוגת פרורים. רוב המלית היא מטופו מגובן למטה ולמעלה יש פרורים שסופגים את הלחות. מלית לא אפויה. באותו הקשר ניתן להכין גם שקדים ואגוזים מקורמלים ולהניח מלמעלה ומלמטה של קרם "גבינתי" מטופו משי

סלט פרות. את הרוטב להביא בכלי נפרד ולערבב לפני ההגשה.

כדורי תמרים וטחינה מגולגלים בקוקוס טחון

צריכה מתכון למשהו?
 
חושבת עוד

כדורי רפאלו שעשויים משוקולד לבן עוגיות לוטוס וקוקוס טחון- שוס של שחיתות אבל תמיד גורף התלהבות

תפוחי עץ אפויים במלית קינמון סוכר שברי שקדים
 
או, תפוחי עץ אפויים זה כיוון טוב!

לגורלן של שאר ההצעות אני חוששת - פודינג עלול להישפך ועוגת פירורים היא יצור עדין, מה גם שאני מעדיפה כאמור לא להביא עוגה.
תודה רבה :)
 
פודינג להישפך?

מה פתאום, זה כמו מוס מבחינת מרקם זה סמיך ויציב אבל תפוחים זה אחלה ואפשר גם אגסים
 
בסופו של דבר הכנתי מאפי תפוחים בבצק פריך

השתמשתי בבצק אגרול מוכן חתוך לשלישים ומילאתי בתפוחים מבושלים בקינמון, מוסקט וציפורן ומעט סוכר חום. את העלים משחתי בשמן קוקוס עם סוכר חום וקיפלתי למשולשים. הם היו צמודים בתוך קופסת פלסטיק והחזיקו בלי בעיה בנסיעה. כשהגענו לארוחה כל המשולשים נכנסו לתנור ויצאו משם פריכים וריחניים בזמן לקינוח. הגשנו עם גלידת וניל טבעונית :)
 


 
טובלרון טבעוני (מנסרות תמרים)

ישרדו נסיעה אבל בצידנית, תלוי מה מזג האוויר
מתכון
http://dapeitamar.blogspot.co.il/2014/04/blog-post_17.html

הקינוח הכי משמח מבחינתי זה תמיד סלט פירות, או מגש פירות. אבל אם מכינים מראש ונוסעים צריך לחשוב מה מתאים ומה לא (לא בננה למשל)
 

נטעליג

New member
גם אני אשמח לדעת איך הסתדרת אישית אם זו לא עוגה

קשה לי לחשוב על קינוח בטמפ' החדר (או קר מאד או חם, בעונה הזו למשל מתאים לי קראמבל
אבל לא ברור לי איך הוא עובר נסיעה ארוכה ברכב, גם עטוף היטב בשכבות.
 
למעלה