אזור ברצלונה וטבעונות

אזור ברצלונה וטבעונות

אז ככה
זה לא מאד פשוט אבל אפשרי
אם אתם במקום שיש היכן לבשל אז אין בעיה, בכל סופר יש חלב חלופי מכל מני סוגים, טופו נחמד מאד, ירקות ופרות במחירים מצויינים, אני פגשתי כמה סוגי יוגורט אבל אפחד לא היה לי טעים.
יש עוגיות וקרקרים וגרנולה וגם מגוון אגוזים ולחם .
במסעדות יש סלטים שניתן לבקש להסיר מהם אם יש בהם גבינה או נקניק או משהו אחר.
כריכים - אני פגשתי כמה פעמים כריך עם פלפלים וחצילים קלויים שמגישים עם גבינת עיזים או אנצ'ובי וביקשתי ללא.
פגשתי באופן מפתיע סלט עם אבוקדו וטופו במקום לא צפוי סתם בדרך והיו עוד.
פאייה צמחונית שהיא בעצם טבעונית יש כמעט בכל מקום בו מגישים פאייה אבל מי שמפריע לו ריח של מזון מן החי לא יוכל לאכול ברוב המקומות.
יש מקומות טבעוניים לחלוטין אבל הם מעטים וככל שמתרחקים מן העיר זה נהיה מורכב יותר.
לא ניסיתי לאתגר בתי מלון ולראות מה הם מציעים כי מרבית הזמן ישנו בוילה עצומה וממנה יצאנו לגיחות והיה לי מטבח גדול ומאובזר לשימושי.

הספרדים בגדול אינם טבעונים אבל יש להם מגוון גדול של ירקות ופרות לא יקרים - כאמור אפשרי. לא קלי קלות אבל ניתן.
 
מצא חן בעיני הווילה העצומה!

עם המטבח המאובזר, בכלל.
נחמד לשלב בחופשה גם וגם.
 
כאמור עשינו את זה

אבל כמי שמשלבת טבעונות עם צליאק במשפחה המיידית- זה מורכב.
אמנם למרבה המזל הספרדים מכירים היטב sin gluten אבל זה לא אומר שברוב המסעדות יש כזה ובפרט שאינו בשר... הסתדרנו. הצטיידנו, חלקנו התפשרו
אבל היה בסדר גמור. והימים בהם בישלתי פיצו על הכל
איך הילדים שלי אומרים:
אמא למה צריך מסעדה?....
 
למעלה