ולשבת?

ולשבת?

בהשריה כוסמת ירוקה- כנראה ללחם
עדשים שחורים וחומים קטנים כנראה לקציצות עם ירקות
חומוס- לממרח ולסלט שלמים עם עלי סלק מאודים וקוביות דלעת בהשראת תמר

ממרח קשיו ושקדים למלית פטריות מתכוונת להוסיף שום פלפל חריף ועשבי תיבול ולאפות על מצע בצל

טופו כפרי בריא מיועד לאידוי בפרוסות על מצע פרוסות בצל ועגבניות , עם שמרי בירה וקוביות קישואים

טופו קדיתא לממרח בסגנון כבד קצוץ עם תועפות בצל מטוגן ואגוזי מלך

כרוב ירוק לסלט עם אגוזים וקוביות תפוח עץ

גזר מתלבטת בין מרק גזר וקארי או סלט גזר מבושל עם הרבה כמון וחריף וגם סלט גזר טרי עם סלק מגוררים על פומפיה עם מיצלימון מלח בצל ירוק קצוץ וטיפה שמן זית

עוד נראה יש לי רכיבים למטבוחה אולי
 

ימימה

New member
אנחנו אכלנו אצל סבתא...

אבל זה לא פוטר אותי מבישולים, צריך למלא את המקרר למתבגרים לשבוע שנהיה בחו"ל, אז מחר יום עבודה מלא

עוד לא יודעת מה, אבל כנראה שני מרקים, מרק כתום ו"מרק מעוך" שזה מרק מכל הירקות שיש, מעוך גס במועך פירה, והם מתים עליו (מבחינתם מרק הוא לפעמים ארוחה שלמה)
רטבים לפסטה, את הפסטה ב"ה הם כבר יודעים לבשל לבד...
וכנראה כמה תבשילים, צריכה לחשוב מה יקפא טוב, וקציצות כאלה או אחרות, אולי חצילים מצד אחד וקישואים מאידך.
אשמח לרעיונות נוספים...
 
להקפאה?

כל הקציצות, לזניה, ממולאים- להוסיף להפשרה קצת מים והאורז כמו חדש, חצילים טחונים מתובלים וכבר עם טחינה מפשירים מצויין, גם חומוס מעובד לממרח מפשיר מצויין, בורקסים, פשטידות, מוסקה...

במקרר את יכולה ממרחים , זה מחזיק יפה לשבוע. ממרח אגוזים עם בצל מטוגן, ממרח עגבניות מיובשות, טפנד, ממרח טופו בסגנון גבינת שמנת...
 
למעלה