היום במרחשת

היום במרחשת

קציצות מבטטות וגזר ביחס שווה, בצל ותפוחי אדמה בכמות קטנה יותר כל אלה במעבד מזון אחר כך עדשים צהובים, תבלינים ,קמח עדשים.
טיגנתי.
אחר כך הנחתי על פרוסות דלעת יפנית, בצל ושום. המלחתי מעט פלפל שחור מעט שמן זית ונתתי לזה כשעה על להבה קטנה.
עונג
 

RSPA

New member
כף גדושה טחינה גולמית מלאה של "אחווה"

הוספתי לה בערך 5 כפות מים (יותר ממה שרשום במתכון) ומיץ לימון ובעצם הכנתי ממרח טחינה. אחרי זה הוספתי את כל השאר. השילוב של טחינה עם ממרח חרדל (הכי פשוט של תלמה) זה משהו משהו.
 
בדיוק מה שרציתי לשאול

השידוך הזה
 
עוגיות שוקולד צ׳יפס (ללא גלוטן!)

מקמח חומוס וקמח שקדים, מתכון של ריצ׳ה הנערצת. אני מכינה לחברה שצריכה דאטה עתירת חלבון.
השבוע היה קצת מתיש, אין לי מושג מה לבשל וגם לא הרבה חשק. נראה.
 
למעלה