באמצע השבוע

באמצע השבוע

לפני פייסל ואחרי שבת
הכנסתי לתנור קדרה קטנה ובה שכבות לפי הסדר הבא
קוביות תפוחי אדמה, בטטה בצל
אורז לסושי
כוסמת ירוקה
אפונה זעירה של סנפרוסט
פרוסות תפוחי אדמה

שמן מלח פלפל שחור כמון סלרי מיובש מים
מכוסה בתנור.
לצד זה יוגש סלט ירקות עונתיים טריים קצוץ קטן
 
אני הכנתי את תבשיל החומוס-בטטה-תרד

שפינטזתי עליו אתמול, מהבלוג של ריצ'ה הנערצת
והוא פשוט מעולה. הכנתי עם מנגולד במקום תרד.
אכלתי עם חיטה מבושלת, ובמקביל אפיתי הרבה ירקות שיהיה לסלטים במשך השבוע: שומר, פרוסות דקות של קולרבי, בטטה וסלק.
 
גלידה

שהוזכרה בשירשור שבת ע"י הדוקטורה
ניסינו והצליח לנו
אבל חשוב להדגיש שזה מתאים רק למי שמאד אוהב אגוזים
יכוליות שעם קשיו זה יעשה עבודה אחרת
אנסה בפעם הבאה
כרגע יש כאן גלידת שוקולד על בסיס מקדמיה שוקולד ומלח גס
וגלידה בהירה על בסיס פקאנים והרבה וניל איכותי

מרקם מצויין אבל אני לא קוראת לזה גלידה כי אם קינוח קפוא



 

Dr T noki

New member
הגלידה נראית נהדר
אנחנו אוהבים אגוזים

אני מאד אוהבת גלידת פקאנים עם מייפל, יצא לי הכי מוצלח עד כה.
 
היום

קוביות טופו שבושלו על מצע עגבניות טריות עם פלפל חריף

מאפה של אטריות לזניה אורז עליהן תערובת שבבי סויה ,תפוחי אדמה בצל ובטטות מרוסקות, מעל שכבת כרובית מרוסקת עם שמנת סויה

 
למעלה